Cele mai bune VPN-uri pentru Ungaria

UngariaUngaria este o țară relativ mică situată în Europa centrală. Are o populație de aproape 10 milioane de oameni. Puteți găsi multe care călătoresc în zonă din diferite motive. Indiferent dacă este din motive istorice sau oportunități de afaceri, sunt multe lucruri de văzut și de făcut. Dacă mergeți în Ungaria pentru afaceri, vacanțe sau alte motive, există șansa să doriți să utilizați WiFi public. Înainte de a face acest lucru, vă recomandăm să utilizați mai întâi un VPN. Vă vom oferi mai multe informații despre asta într-o clipă.


Cel mai bun VPN pentru Ungaria – Rezumat

Să aruncăm o privire rapidă asupra celor mai bune 5 VPN-uri preferate ale noastre pentru Ungaria.

 1. Cyberghost
 2. VPN HMA Pro
 3. Acces la internet privat
 4. IPVanish
 5. ExpressVPN

La cel mai recent sondaj de viteze de internet din Ungaria, acesta evaluează foarte mult. Cu alte cuvinte, probabil că vă veți bucura de viteze mari în timp ce sunteți în țară. Totuși, asta poate deschide oportunități și pentru cibernetici. În timp ce țara poate avea o senzație de lume veche, puteți paria că sunt mai multe dintre ele care ar profita de situație. Când utilizați un server VPN, puteți crea o conexiune sigură și criptată. Acest lucru vă va ajuta să vă securizați datele

Al doilea motiv bun pentru a utiliza un VPN în Ungaria are legătură cu cenzura și geo-blocurile. Conform unui raport al Universității Harvard din 2017, în Ungaria există o cenzură selectivă. Totuși, asta pare să fie singurele forme de cenzură pe care le putem găsi. Dacă doriți să accesați materialul care este interzis, în mod normal, nu aveți noroc dacă nu utilizați un VPN. Deoarece puteți obține o adresă IP într-o altă regiune, puteți ocoli cu succes restricțiile de socializare. În timp ce companiile media pot bloca utilizatorii să vadă conținut în afara zonei vizate, guvernele pot face același lucru pentru a bloca pe oricine din țară.

Care este cel mai bun VPN pentru Ungaria?

Ne-am concentrat pe următoarele criterii pentru a determina lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Ungaria:

 • Furnizori VPN care nu păstrează jurnalele de utilizare
 • Rețea mare și stabilă pentru a vă ajuta să eliminați deconectările
 • Servere VPN care au funcționat bine în Ungaria.
 • Criptare puternică de grad militar pentru a proteja confidențialitatea
 • Posibilitatea de a debloca serviciile de streaming populare și de a evita filtrarea
 • Aplicații mobile și asistență pentru dispozitivele Amazon Firestick

Fără întârziere, iată o listă cu cele mai bune servicii VPN pentru Ungaria:

1. CyberGhost

CyberGhostBazat în: România | Numărul de servere: 3.000+ | Locații server: 80 | Conexiuni simultane: 7

 • Exclusiv Plan de 12 luni + 6 mos. gratuit – 2,75 USD pe lună (cost total 49,50 USD)
 • Plan pe 6 luni – 4,99 USD lunar (29,94 USD cost total)
 • Plan de 1 lună – 11,99 USD pe lună

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri se concentrează pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Întrucât am vrut să testăm un server în Ungaria, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos spre Ungaria și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va afișa o listă completă de servere din țară. Rețeaua CyberGhost include câteva servere în Budapesta. Ne-am conectat la un server acolo și am obținut o viteză de 119,05 Mbps.

Testul de viteză CyberGhost Ungaria

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost VPN.

Accesați CyberGhost

2. VPN HMA Pro

VPN HMABazat în: Marea Britanie | Numărul de servere: 880+ | Locații server: 280 | Conexiuni simultane: 5

 • Plan de 12 luni – 6,99 USD lunar (83.88 USD cost total)
 • Plan pe 6 luni – 7,99 USD lunar (47,94 USD cost total)
 • Plan de 1 lună – 11,99 USD pe lună

HideMyAss a fost adusă la viață în 2005, când Jack Cator, un student în vârstă de 16 ani din Anglia, a decis că vrea să creeze un serviciu care să ajute oamenii să evite cenzura. Concret, Jack nu a putut accesa site-urile de socializare și jocurile online, deoarece au fost blocate în rețeaua școlară. HMA a adăugat sute de mii de utilizatori în prima lună și de atunci a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume, cu peste 350 de locații de server. Privax, compania-mamă a HMA Pro VPN, s-a alăturat echipei AVG în 2015.

Dacă obiectivul tău este să găsești VPN cu cele mai multe locații de server, atunci HideMyAss este cea mai bună alegere. Rețineți doar că HMA înregistrează activitatea utilizatorului, care este o preocupare pentru unii utilizatori VPN. HMA găzduiește unele servere VPN în Indonezia, inclusiv mai multe servere din marile orașe. Pentru a vă conecta la un server acolo, veți dori să accesați „Modul Locație” și să selectați „Schimbare locație” pentru a începe. Apoi faceți clic pe fila „Orașe” și căutați Budapesta. Ne-am conectat la un server acolo pentru a testa și am găsit viteza de 119.60 Mbps.

Test de viteză HMA Ungaria

În 2016, HMA și câțiva alți furnizori VPN de top au condus calea în simplificarea software-ului client personalizat. Rezultatul este un set complet de aplicații personalizate care facilitează conectarea oricărui utilizator la rețeaua HMA și criptarea conexiunii. Au software disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS. De asemenea, vă puteți conecta la HMA prin router. HMA oferă acces VPN nelimitat de la doar 6,99 USD pe lună și oferă tuturor utilizatorilor noi o garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre HMA.

Vizitați Ascundeți fundul meu

3. Acces la internet privat

Acces la internet privatBazat în: SUA | Numărul de servere: 3.000+ | Locații server: 52 | Conexiuni simultane: 5

 • Exclusiv Plan de 24 de luni – 2,50 USD pe lună (cost total 59,95 USD)
 • Plan de 12 luni – 3,25 USD lunar (38,95 USD cost total)
 • Plan de 1 lună – 6,45 USD pe lună

Ca utilizator, Accesul la internet privat (PIA) vă oferă mai multe opțiuni diferite. Anterior, trebuia să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, conectarea la orice server din rețeaua lor din 28 de țări este ușoară. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară. După ce selectați o locație, vă puteți conecta ușor la locațiile din Budapesta pentru a vă asigura conexiunea VPN maghiară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum vedeți, testul nostru de viteză a arătat că PIA are performanțe bune în regiune. Când ne-am conectat la un server din Budapesta, am obținut o viteză de 114,92 Mbps.

PIA Ungaria test de viteză

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN doar 2,50 USD lunar.

Citiți recenzia noastră completă de Acces la internet privat.

Accesați accesul la internet privat

4. IPVanish

IPVanishBazat în: SUA | Numărul de servere: 1.100+ | Locații server: 89 | Conexiuni simultane: 10

 • Exclusiv Plan de 12 luni – 4,87 USD lunar (58,49 USD cost total)
 • Plan de 3 luni – 6,74 USD lunar (cost total 20,24 USD)
 • Plan de 1 lună – 7,50 USD pe lună

Ungaria este localizată central și multe servicii au servere în regiune. Desigur, asta include IPVanish. Vă puteți aștepta la viteză rapidă în locații din mai multe părți ale lumii. Din acest motiv, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre de a utiliza în timp ce în Ungaria.

Pe lângă o acoperire destul de mare în diferite regiuni, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari și funcționează bine la testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în toată Asia. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

IPVanish găzduiește o serie de servere în locațiile menționate mai sus și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Dacă vedeți servere care au litera „a” în numele serverului, acestea sunt cele mai rapide. Am testat un server IPVanish din Budapesta și am constatat că viteza este de 85,09 Mbps.

Test de viteză IPVanish Ungaria

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile vă va acoperi ca membru nou.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

Accesați IPVanish

5. ExpressVPN

ExpressVPNBazat în: Insulele Virgine Britanice | Numărul de servere: 2.000+ | Locații server: 148 | Conexiuni simultane: 3

 • Exclusiv Plan de 12 luni + 3 mos. gratuit – 6,67 USD lunar (99,95 USD cost total)
 • Plan pe 6 luni – 9,99 USD pe lună (59,95 USD cost total)
 • Plan de 1 lună – 12,95 USD pe lună

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a ajuta la deblocarea accesului la un conținut geo-restricționat excelent. Serviciul vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA și Canada, rețeaua ExpressVPN are sute de servere în locații cheie pentru a ajuta la protejarea confidențialității utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări echipele preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu puteți alege un server specific. În schimb, clientul va selecta un server în locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să descoperiți problema cu orașele pe care le-am menționat. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschideți Europa, apoi deschideți Ungaria. În acest moment, puteți selecta serverele acolo. Când am testat un server în Budapesta, viteza era de 62,38 Mbps.

Test de viteză ExpressVPN Ungaria

În timp ce ExpressVPN este vândut la un punct de preț mai mare decât celelalte servicii din lista noastră, valoarea este ridicată, având în vedere dimensiunile funcțiilor de rețea și de servicii ale acestora. Puteți conecta un computer, dispozitiv portabil, router și consolă de jocuri (SmartDNS) cu un singur cont VPN pentru doar 6,67 USD pe lună cu un abonament anual.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Accesați ExpressVPN

Dacă doriți să aruncați o privire la alți furnizori, vă rugăm să nu ezitați să consultați serviciile noastre primele 10 servicii VPN pentru diferite opțiuni. Cu toate acestea, nu credem că acest lucru va fi necesar. Am ales alegerile noastre în mod special pentru alte servicii lider bazate pe locații regionale, viteză, preț și securitate. De asemenea, am căutat furnizori cu o rețea bună de servere VPN. În acest fel, puteți obține cele mai bune viteze posibile. Nu există opțiuni proaste, deci nu puteți greși cu sugestiile noastre. Dacă intenționați să faceți streaming de conținut sau chiar să vizitați site-uri web, vitezele sunt importante. Sperăm că, folosind ghidul nostru, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map