Cele mai bune VPN-uri pentru Tuscaloosa

Tuskaloosa, AlabamaTuskaloosa, Alabama este al cincilea oraș ca mărime din stat. Are o populație de puțin peste 100k, dar zona metroului este puțin peste 200k. Orașul este un hub regional pentru industrie, comerț, asistență medicală și educație. Asta înseamnă că există o mulțime de lucruri de făcut în zonă. Orașul este, de asemenea, acasă la Universitatea Alabama. Dacă doriți să vizitați orașul din orice motiv, puteți ajunge să utilizați WiFi public. Dacă da, asigurați-vă că vă conectați mai întâi la un VPN. Înainte de a vă spune de ce, vă rugăm să aruncați o privire la preferatele noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru Tuscaloosa.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

Timp de mii de ani, nativii americani au stabilit zona cunoscută acum drept Tuscaloosa. După războiul din 1812, coloniștii europeni din zonă au numit-o în onoarea șefului Tuskaloosa, un lider al secolului al XVI-lea al tribului vorbitoare de muskogei. Când Alabama a devenit stat în 1817, legislatura a încorporat orașul Tuscaloosa.

În aceste zile, există mai multe lucruri de făcut în oraș. Aceasta include vizitarea Muzeului de Istorie Naturală din Alabama, Muzeul Hands-On al Childen’s din Tuscaloosa, Centrul Internațional de Vizite Mercedes și Benzina din SUA Mercedes-Benz, Riverwalk, Lacul Lurleen (numit după fostul guvernator Lurleen Wallace), evenimente sportive la universitate, și altele. Dacă nu trăiești sub o stâncă, știi că vizionarea unui joc de fotbal din Alabama este o experiență.

În ciuda tuturor activităților disponibile în oraș, este foarte probabil să găsiți timpul pentru a utiliza WiFi public. Din fericire, multe unități oferă WiFi gratuit pentru patronii lor. În timp ce acesta este un lucru minunat pentru ei, este, de asemenea, un lucru bun pentru cibernetici. Utilizând un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, creați o conexiune sigură și criptată la serverul pe care doriți să îl utilizați. Asta înseamnă că le faceți mult mai greu pentru a vă compromite datele sensibile.

Următorul motiv pentru care doriți să utilizați un VPN este să vă ajutați să vă ocoliți de geo-restricții. Pentru cei care nu sunt siguri de ceea ce sunt, vă vom explica. Ați fost vreodată blocat să vizionați un site web, în ​​funcție de locul în care vă aflați? Este comun ca școlile, întreprinderile, organizațiile și chiar unele țări să-și blocheze utilizatorii să vadă conținut folosind un firewall. Când utilizați un VPN, faceți software-ul să creadă că vă aflați în altă parte. În acest fel, puteți naviga așa cum ați face în mod normal.

Acestea sunt cele mai bune motive pentru a utiliza un VPN, cu toate acestea, este posibil să descoperiți alte utilizări pe măsură ce trece timpul. Indiferent dacă doriți să vă protejați confidențialitatea sau să evitați geo-blocurile și restricțiile, utilizarea unei VPN este o idee bună. Indiferent de serviciul pe care îl alegeți, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a alege.

Pentru început, VPN-urile folosesc protocoale de criptare pentru a-și proteja membrii. Protocolul OpenVPN este cea mai bună opțiune de a alege și veți dori să o faceți ori de câte ori este posibil. Aproape fiecare singur furnizor vă va oferi această opțiune. În timp ce unii furnizori îți vor oferi posibilitatea de a alege o versiune TCP și o versiune UDP, ambii își vor face treaba așa cum intenționează. Diferența este că UDP este cel mai rapid. Acest lucru este important dacă încercați să difuzați orice conținut final. Dacă aveți probleme de conexiune, TCP este o opțiune mai bună pentru dvs..

1. Cel mai bun VPN pentru Tuscaloosa: IPVanish

IPVanish

Tuskaloosa are o economie bună și este un hub pentru medicamente, tehnologie și multe altele, dar nu are propriile locații ale serverului. Din această cauză, vom alege un server în Atlanta (pentru că este cel mai apropiat oraș major). Utilizăm serverele IPVanish din Atlanta tot timpul de când biroul nostru este în zonă. Vă putem spune din experiență că serverele din Atlanta sunt rapide și fiabile. Veți vedea, de asemenea, că IPVanish are mai multe locații de server în Statele Unite, care sunt aproape orice alt serviciu VPN. Acest lucru le face o opțiune excelentă de utilizat.

ȚăriLocații Locații serverUSA
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua a fost constant cel mai rapid VPN din America de Nord și Europa în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau un server individual.

IPVanish găzduiește 48 de servere în Atlanta (din nou, pentru că este cel mai apropiat oraș) și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Vă sugerăm să selectați una care începe cu „a” în numele serverului. De exemplu, atl.A01.ipvanish.com. În cele mai multe cazuri, veți găsi serverele „a” pentru a fi cele mai rapide. Am testat un server IPVanish din Atlanta și am constatat că viteza este de 63,76 Mbps pe conexiunea noastră de internet prin cablu, care este similară cu aceeași viteză..

Test de viteză IPVanish Atlanta

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Asta rezolvă doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. Membrii sunt acoperiti de o garantie de returnare de 7 zile.

Accesați IPVanish

2. Cel mai bun VPN pentru Tuscaloosa: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor.

ȚăriLocații Locații serverUSA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

După cum puteți vedea în tabelul de mai sus, ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN se mândrește cu sute de servere din locații cheie pentru a ajuta la protejarea confidențialității utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări echipele preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu puteți alege un server specific. În schimb, clientul va selecta un server în locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Acest lucru este valabil pentru Atlanta (deoarece este cel mai apropiat oraș major). Veți dori să selectați fila „Toate”, să deschideți America și apoi să deschideți Statele Unite. În acest moment, puteți selecta locația serverului SUA – Atlanta. După cum vedeți, am testat un server în Atlanta, iar viteza a fost de 58,49 Mbps.

Test de viteză ExpressVPN Atlanta

În timp ce ExpressVPN este vândut la un punct de preț mai mare decât celelalte servicii din lista noastră, valoarea este ridicată, având în vedere dimensiunile funcțiilor de rețea și de servicii ale acestora. Puteți conecta un computer, dispozitiv portabil, router și consolă de jocuri (SmartDNS) cu un singur cont VPN pentru doar 6,67 USD pe lună cu abonament anual.

Accesați ExpressVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Tuscaloosa: VPN CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

ȚăriLocații Locații serverUSA
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja Wi-Fi, de a torrent anonim, de debloca site-urile web de bază (Google, Facebook Instagram, etc.) și de a alege un server.

Întrucât am vrut să testăm un server în Atlanta, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Alegeți serverul meu” De acolo puteți extinde orice țară și selectați un anumit server. Rețeaua CyberGhost include 8 servere Atlanta. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum vedeți, viteza noastră de descărcare a fost de 57,65 Mbps, ceea ce corespunde cu celelalte servicii din lista noastră.

Testul de viteză CyberGhost Atlanta

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost doar 3,50 USD lunar în timpul promovării actuale.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Tuscaloosa: NordVPN

NordVPNNordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

ȚăriLocații Locații serverUSA
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la conturi pe termen lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește 39 de servere în Atlanta. Din păcate, clientul NordVPN nu arată orașul serverului. Cu toate acestea, ne-au furnizat cu drag numerele serverului pentru Atlanta. Vei dori să te conectezi la unul dintre următoarele servere: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Cel mai simplu mod de a selecta un anumit număr de server este să selectați fila „Servere” din aplicație și apoi să sortați rezultatele în ordine alfabetică. Puteți derula apoi în jos și selectați oricare dintre numerele de server pe care le-am enumerat mai sus. Puteți vedea procentul de timp de încărcare și distanța la fiecare server. Am testat serverul # 370 din Statele Unite ale Americii și am considerat că performanța este destul de bună cu o viteză de descărcare de 60,11 Mbps.

Testul de viteză NordVPN

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS 3,99 USD lunar cu un membru de 24 de luni.

Accesați NordVPN

5. Cel mai bun VPN pentru Tuscaloosa: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN are sediul în Statele Unite și are una dintre cele mai bune rețele VPN din țară. În trecut, compania a taxat utilizatorii pe baza numărului de locații și protocoale pe care le-au folosit. Acest lucru s-a schimbat pe măsură ce StrongVPN oferă acum membrilor acces complet la rețeaua lor cu sute de servere din întreaga lume.

ȚăriLocațiiServers Locații server ServerAsoftwareMonthlyYearlyRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCferestre$ 7.50$ 52.497 zile

Cea mai recentă adăugare la serviciul StrongVPN este caracteristica StrongDNS. Toți cei care se înscriu pentru un cont StrongVPN, de asemenea, beneficiază de acces gratuit la StrongDNS, care este un serviciu inteligent DNS utilizat pentru a evita geo-restricțiile. Este o soluție excelentă pentru cei care intenționează să călătorească în afara SUA și doresc să acceseze Netflix.

StrongVPN găzduiește 20 de servere în Atlanta. Nu puteți selecta un anumit server. În schimb, veți dori să faceți clic pe meniul drop-down pentru locația serverului și să alegeți Statele Unite – Atlanta. Am selectat OpenVPN UDP pentru cele mai bune performanțe. După ce ne-am conectat la un server din Atlanta, am testat viteza noastră și am constatat că este de 59,97 Mbps.

Test de viteză StrongVPN Atlanta

StrongVPN a fost amabil să ofere vizitatorilor noștri o reducere de 25%. Cupoanele se acumulează pe deasupra reducerilor lor la termen normal. Vă puteți bucura de un VPN nelimitat și de acces SmartDNS gratuit la doar 7,50 USD pe lună sau 52,49 USD pe an. Contul anual funcționează la doar 4,37 USD pe lună. Utilizatorii noi beneficiază de o garanție de restituire a banilor fără deschidere.

StrongVPN

Puteți găsi întotdeauna alte opțiuni dacă aruncați o privire asupra noastră top 10 VPN lista de servicii. Probabil că nu va trebui să faci asta. Am ales opțiunile noastre în funcție de viteză, fiabilitate, preț și securitate. Am făcut alegerile noastre din cauza furnizorilor care au serverele situate în apropierea zonei Tuscaloosa. În acest fel, veți găsi cele mai bune viteze. În alegerile noastre, toți furnizorii au rețele excelente și sunt bine cunoscuți. Aveți nevoie de viteze bune dacă intenționați să transmiteți în permanență conținut. Nimeni nu vrea să vadă întârzieri din cauza tamponării. Asigurați-vă că alegeți un furnizor cu o reputație bună. Cu ajutorul nostru, vă putem ajuta să vă informăm despre cele mai bune opțiuni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map