Cele mai bune VPN-uri pentru Turkmenistan

TurkmenistanTurkmenistanul este o țară situată în Asia Centrală. Se învecinează cu Kazahstan, Uzbekistan și Afganistan. Are o populație estimată de 5,66 milioane de oameni, cu doar 27,2 persoane pe mile pătrate. Există câteva motive pentru a vizita această țară. Acestea includ muzee, mâncare bună, oameni prietenoși, temple minunate și cea mai mare rezervă de gaz natural din lume. Numită „Porțile iadului”, a fost incendiată în 1971 și continuă să ardă. Un lucru de care vei dori să fii sigur este să folosești un VPN de fiecare dată când folosești internetul acolo. Vom explica de ce, în scurt timp. Însă, mai întâi, te uităm la cele mai bune VPN-uri pentru lista noastră din Turkmenistan.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112Caseta de bifatCaseta de bifat
4Acces la internet privat$ 3.33PIA52Caseta de bifatCaseta de bifat
5NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat

Potrivit unui raport al site-ului pentru libertate, Freedomhouse.com. Turkmenistanul este, probabil, cel mai prost clasament din întreaga lume. În ceea ce privește opresiunea guvernamentală, aceasta afirmă că este mai rea decât China și Coreea de Nord. Cu acest nivel prolific de opresiune, veți dori să vă asigurați că utilizați un VPN atunci când vă conectați la internet. Când o faceți, creați o conexiune criptată. Acest lucru vă va ajuta să vă feriți de ochii indurerați ai guvernului turcoman.

Nu este surprinzător, în țară există destul de multă cenzură. Asta ne aduce la al doilea motiv să ne conectăm la un VPN în Turkmenistan, pentru a evita cenzura guvernamentală. Modul în care faceți acest lucru este să vă conectați la un server dintr-o altă țară. Asta va păcăli software-ul de blocare, crezând că sunteți localizat în altă parte. Apoi, veți putea vedea conținutul blocat care face parte din cenzura guvernamentală.

Care este cel mai bun VPN pentru Turkmenistan?

Această țară are anumite probleme serioase, deci trebuie să analizăm două seturi de criterii diferite. În acest caz, ambele tipuri de probleme sunt aproximativ egale pentru țară. Din această cauză, le vom arunca o privire și vă vom spune care este cel mai bun VPN pentru Turkmenistan.

 • Criptare puternică cu componente de grad militar pentru a vă proteja de ochii indurerați ai guvernului
 • Posibilitatea de a ocoli firewallurile și conținutul cenzurat de guvern în timp ce se află în Turkmenistan
 • Servere de mare viteză care funcționează bine la testele de viteză din zonă atunci când sunt testate
 • Stabilitate ridicată a rețelei pentru a evita deconectarea în regiune
 • Aplicații mobile și asistență pentru dispozitivele Amazon Firestick
 • Furnizorii cu o politică strictă fără jurnaluri

Să aruncăm o privire mai detaliată asupra celor mai bune VPN-uri pe care le veți folosi în Turkmenistan.

1. Cel mai bun VPN pentru Turkmenistan: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN TurkmenistanAplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să găsiți această problemă cu serverele din zonă. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschideți Europa. În acest moment, puteți selecta serverele din Turcia. Când am testat pe un server din Turcia la un server de testare a vitezei în Baku, viteza a fost de 56,58 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin, cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Turkmenistan: IPVanishIPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

IPVanish este un serviciu foarte popular și are multe servere localizate în întreaga lume. Indiferent pe ce continent te afli, poți avea o performanță solidă de pe serverele de acolo. De obicei sunt rapide, iar furnizorul are una dintre cele mai mari rețele din lume.

Alături de marea sa rețea mondială, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. După cum am menționat, ei sunt de obicei unul dintre cei mai rapide furnizori de pe piață. Este cunoscut pentru faptul că are mai multe locații de server într-o serie de țări. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru a vă proteja confidențialitatea, dar poate fi afectat pentru deblocarea serviciilor de streaming populare.

Test de viteză IPVanish TurkmenistanIPVanish are servere în toată regiunea și toate sunt disponibile pentru dvs. Dacă se întâmplă să vedeți un server care are litera „a” ca parte a numelui serverului, acestea sunt cele mai rapide din rețea. Ne-am conectat la un server IPVanish din India. Viteza a fost de 55,84 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

3. Cel mai bun VPN pentru Turkmenistan: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Test de viteză CyberGhost TurkmenistanÎntrucât am vrut să testăm un server în India, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Alegeți serverul meu”. De acolo puteți extinde orice țară și selectați un anumit server. Rețeaua CyberGhost include o serie de servere din India. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 32,88 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Turkmenistan: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 24 de luni pentru doar 3,49 USD pe lună (65% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Test de viteză PIA TurkmenistanPIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. Ne-am conectat la un server din India și am venit cu o viteză de 38.12 Mbps.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN de la 3,49 USD pe lună, împreună cu o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

5. Cel mai bun VPN pentru Turkmenistan: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,99 USD pe lună (75% reducere)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Test de viteză NordVPN TurkmenistanNordVPN găzduiește o serie de servere în Turcia. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat un server situat în Egipt și l-am testat la Tripoli. Viteza de descărcare a fost de 1,73 Mbps.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 2,99 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Accesați NordVPN

În cazul în care nu v-ați dat seama încă, trebuie să utilizați o VPN ori de câte ori vă conectați la internet în timp ce în Turkmenistan. Mai sus, v-am arătat câteva dintre opțiunile noastre preferate. Cu toate acestea, vă puteți simți liber să aruncați o privire asupra altora de pe pagina noastră top 10 VPN listă. Toate vor funcționa, dar am optimizat în mod special alegerile noastre pentru a funcționa bine pentru Turkmenistan. În acest fel, veți putea să vă protejați confidențialitatea și să accesați cele mai bune viteze disponibile din zonă. Citind ghidul nostru, vă putem ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză pentru a vă potrivi cel mai bine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map