Cele mai bune VPN-uri pentru Total War: Warhammer II

Warhammer2Total War: Warhammer II (adesea numit Warhammer II) este o strategie bazată pe ture și jocuri video în tactică în timp real produse de jocurile Sega. A fost lansat pentru Windows în septembrie 2017 și MacOS și Linux în noiembrie 2018. Desigur, jocul este o continuare a popularului serial, Warhammer. Te poți angaja cu diplomație și să lupți împotriva acțiunilor controlate de AI. Din moment ce seria este atât de populară și o poți juca ca multiplayer, jocul va fi cu siguranță ocupat din când în când. Acesta este un motiv important pentru care vă sugerăm să utilizați un VPN atunci când jucați jocul. Există și alte motive, dar vă vom spune mai multe despre ele într-o clipă. În primul rând, însă, să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Total War: Warhammer II.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Acest joc de strategie este destul de extins și vă mutați armatele în jurul hartii într-o manieră bazată pe rând. Cursele jocului includ Lizardmen, High Elves, Dark Elves, Skaven, precum și Tomb Kings și Vampire Coast. Fiecare dintre cursele de joacă are propria poveste și decupaje. De asemenea, puteți reda campanii cu un alt jucător într-un mod de cooperare sau chiar în modul cap la cap.

Există mai multe moduri în care un VPN vă va ajuta atunci când jucați jocul. Deoarece vă puteți conecta la unul, puteți alege o regiune mai puțin ocupată în care să vă jucați jocul. Concurenții știu că viteza jocului este importantă. În cazul Total War: Warhammer II, decalajul poate face diferența între a câștiga meciul sau a-l pierde. Dacă Furnizorul de servicii Internet începe să vă aglomereze activitatea, jocul se va opri. Soluția la această problemă este să vă conectați la VPN pentru a cripta traficul. Dacă furnizorul caută modele specifice, serviciul va opri furnizorul dvs. să îl vadă.

Un alt motiv bun pentru a vă conecta la VPN este de a ajuta la prevenirea atacurilor de refuz de serviciu (DDos). Nimeni nu vrea să fie oprit din jocul Total War: Warhammer II. Poate fi foarte frustrant, mai ales dacă lucrezi la construirea civilizației tale. Din acest motiv, puteți rezolva problema respectivă conectându-vă la un server dintr-o regiune diferită. Asta ar trebui să rezolve rapid problema.

Care este cel mai bun VPN pentru Total War: Warhammer II?

Pentru cea mai bună modalitate de a răspunde la această întrebare, vă rugăm să luați în considerare câțiva factori. Criteriile noastre vor fi legate de viteză și acces. Doar atunci vă putem spune care este cel mai bun VPN pentru Total War: Warhammer II.

 • Furnizori cu posibilitatea de a ocoli firewall-urile și conținutul blocat geo, astfel încât să puteți accesa conținut indiferent de locul în care vă aflați
 • Rețele mari și stabile cu stabilitate a rețelei ridicate pentru a reduce numărul de deconectări în timpul jocului
 • Furnizori cu servere rapide în diferite regiuni pentru a vă oferi cele mai bune viteze ori de câte ori jucați Total War: Warhammer II
 • Criptare puternică pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a preveni atacurile DDoS
 • Politică strictă fără jurnaluri

Mai jos, vedeți o privire mai detaliată la unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Total War: Warhammer II.

1. Cel mai bun VPN pentru totalul războiului: Warhammer II: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN a performat foarte bine în testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Total War: Warhammer II: NordVPN

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru totalul războiului: Warhammer II: PIA

Acces la internet privat

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Folosim clientul PIA Windows și nu există prea mult la el în ceea ce privește configurarea și utilizarea. Cu toate acestea, nu veți dori să subestimați serviciul. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare și puteți găsi echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea mai jos, rețeaua PIA este destul de rapidă în locații cheie din Statele Unite.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Total War: Warhammer II: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Total War: Warhammer II: IPVanish

IPVanish

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Există motive întemeiate pentru a utiliza o VPN de fiecare dată când jucați Total War: Warhammer II. De la ocolirea restricțiilor geografice asupra firewall-urilor la școală sau de la muncă pentru a vă proteja de atacurile DDoS pentru a vă ajuta să combateți decalajul atunci când jucați în mod competitiv, folosirea unuia este o idee bună. Pentru alte opțiuni, puteți găsi mai multe pe site-ul nostru top 10 VPN listă. Toate vor funcționa bine, dar am luat deciziile noastre pentru a optimiza cel mai bine experiența dvs. cu Total War: Warhammer II. În acest fel, puteți evita întârzierea, obține cele mai bune viteze posibile și preveni atacurile DDoS. Citind ghidul nostru, vă putem ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map