Cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda

TailandaThailanda este o țară din Indochina. Țara este condusă în prezent de o jună militară după o lovitură de stat în 2006 și 2014. Acest pământ de 67 de milioane de oameni este în mare parte budist, iar a 20-a cea mai populată țară din lume. Chiar înainte de lovituri, guvernul a avut probleme. Guvernul nu doar își monitorizează cetățenii, dar blochează și câteva site-uri web. Dacă intenționați să călătoriți sau să vă mutați în acest loc de vacanță emergent, doriți să utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și a debloca restricțiile geografice. Uitați-vă la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3VPN HMA Pro$ 4,29HideMyAss280
4PureVPN$ 2,88SaferVPN180Caseta de bifatCaseta de bifat
5TorGuard$ 4,99TorGuard68Caseta de bifatCaseta de bifat

Primul motiv bun pentru a utiliza un VPN în Thailanda este pentru confidențialitate. Guvernul urmărește ce fac rezidenții lor. Guvernul thailandez vă poate monitoriza ori de câte ori simt. Când utilizați un VPN, creați o conexiune criptată la un server, posibil într-o altă țară. Deoarece este posibil să fiți arestat pentru că ați încercat să accesați anumite site-uri web critice pentru guvern, un VPN vă va proteja confidențialitatea.

Dacă doriți să deblocați site-urile web, un VPN vă va ajuta și el. Conectându-vă la un server dintr-o țară diferită, veți putea să ocoliți ambele forme de restricționare geografică. Geo-blocarea este o tehnologie folosită fie de guvern sau de companii ca o modalitate de a restricționa sau bloca conținutul. Restricția din Thailanda este adesea comparată cu marele firewall din China. Pentru site-urile web, guvernul thailandez se blochează, accesarea unui server din afara țării v-ar permite să vizualizați site-uri web blocate acolo.

Acestea sunt cele mai bune două motive pentru a utiliza un VPN în Thailanda. Asta a spus. este posibil să descoperiți mai multe pe parcurs. De la a vă proteja confidențialitatea de ochii guvernului sau ar fi tâlhari să vă ajute să obțineți un conținut geore-restricționat, folosind o VPN există o idee bună. Acum că v-am spus de ce contează, să aruncăm o privire mai atentă asupra unor opțiuni pentru dvs..

Care este cel mai bun VPN pentru Thailanda?

Există mai mulți factori de luat în considerare când încercați să răspundeți la întrebare. Iată câteva dintre cele mai mari pe care le-am analizat pentru a determina cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda:

 • Criptare puternică pentru o bună protecție a confidențialității utilizatorului
 • O rețea mare și solidă care ajută la reducerea deconectărilor
 • Posibilitatea de a debloca conținutul geo-blocat sau interzis
 • Furnizorii care oferă o politică fără jurnal
 • Suport multi-platformă pentru dispozitive mobile, inclusiv Amazon Firestick
 • Servere rapide din regiune care funcționează bine la testele de viteză

Fără întârziere, iată o listă cu cele mai bune VPN-uri pe care le puteți folosi în Thailanda:

1. Cel mai bun VPN pentru Thailanda: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN Thailanda

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să descoperiți problema cu orașele pe care le-am menționat. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschideți Asia Pacific, apoi deschideți Thailanda. În acest moment, puteți selecta Bangkok. Am selectat acolo un server, iar viteza a fost de 116,07 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent pentru console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Thailanda: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Testul de viteză NordVPN Thailanda

NordVPN găzduiește câteva servere din zonă, inclusiv unele din Bangkok. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat un server Bangkok și am găsit că are o viteză de descărcare de 10,95 Mbps.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Thailanda: HMA

VPN HMA

Înregistrează-te pentru 36 de luni cu doar 3,99 USD pe lună (reducere de 67%)

HideMyAss a fost adusă la viață în 2005, când Jack Cator, un student în vârstă de 16 ani din Anglia, a decis că vrea să creeze un serviciu care să ajute oamenii să evite cenzura. Concret, Jack nu a putut accesa site-urile de socializare și jocurile online, deoarece au fost blocate în rețeaua școlară. HMA a adăugat sute de mii de utilizatori în prima lună și de atunci a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume, cu peste 350 de locații de server. Privax, compania-mamă a HMA Pro VPN, s-a alăturat echipei AVG în 2015.

Test de viteză HMA Thailanda

Dacă obiectivul dvs. este să găsiți VPN cu cele mai multe locații de server, atunci HideMyAss este cea mai bună alegere. Rețineți doar că HMA înregistrează activitatea utilizatorului, care este o preocupare pentru unii utilizatori VPN. HMA găzduiește o serie de servere din regiune, inclusiv unele din Bangkok. Pentru a vă conecta la un server acolo, trebuie să alegeți „Modul locație” și să selectați „Schimbare locație” pentru a începe. Apoi faceți clic pe fila „Orașe” și căutați Bangkok. De acolo puteți selecta locația serverului din Thailanda, Bangkok. Ne-am conectat la un server acolo pentru a testa și am constatat că viteza este de 31,34 Mbps.

În 2016, HMA și câțiva alți furnizori VPN de top au condus calea în simplificarea software-ului client personalizat. Rezultatul este un set complet de aplicații personalizate care facilitează conectarea oricărui utilizator la rețeaua HMA și criptarea conexiunii. Au software disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS. De asemenea, vă puteți conecta la HMA prin router. HMA oferă acces nelimitat la VPN și toți utilizatorii noi sunt acoperiți de o garanție de returnare a banilor fără riscuri de 30 de zile.

Vizitați Ascundeți fundul meu

4. Cel mai bun VPN pentru Thailanda: PureVPN

PureVPN

Înscrieți-vă timp de 24 de luni cu doar 2,88 USD pe lună (74% reducere)

PureVPN a activat din 2007 făcându-i unul dintre cei mai vechi furnizori VPN de pe piață. A avea un început precoce i-a ajutat să se extindă și să inoveze. PureVPN are unul dintre cei mai buni clienți VPN disponibili pe piață. De asemenea, au aplicații gratuite atât pentru iOS cât și pentru Android.

Inovația este un domeniu care ajută PureVPN să iasă în evidență din pachet. Acestea continuă să adauge noi funcții și suplimente la serviciu. Puteți adăuga firewall-ul NAT, o adresă IP dedicată, browserul StealthVPN și o opțiune specială numită streaming dedicat pentru a vă accelera performanța.

Test de viteză PureVPN Thailanda

Întrucât am vrut să testăm un server în Bangkok, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Instrument de selecție a țării”. De acolo puteți extinde orice țară și selecta un anumit server folosind fila „Parcurgeți toți serverele”. Rețeaua PureVPN are mai multe servere localizate în Bangkok. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 20,31 Mbps.

PureVPN merge foarte bine în categoria prețurilor. Acestea au redus prețurile cu peste 50%, pe măsură ce serviciul continuă să crească. Vă puteți înscrie la un VPN nelimitat și puteți accesa toate locațiile serverului lor atât pe desktop cât și pe mobil. PureVPN oferă clienților noștri o garanție de returnare a sumelor de 31 de zile.

Accesați PureVPN

5. Cel mai bun VPN pentru Thailanda: TorGuard

TorGuard

TorGuard a fost lansat în 2012 de către membrii echipei situate în Nevis, Indiile de Vest. Când îl comparați cu alte servicii, acest serviciu VPN este relativ nou. Cu toate acestea, au peste 1250 de servere localizate în 42 de țări diferite din întreaga lume. Publicul lor țintă este comunitatea chinuitoare, dar va funcționa bine pentru tot ce vrei să faci în regiunea Thailandei. Deși nu există servere localizate în Bangkok, serverele sunt cele mai bune opțiuni.

TorGuard are un mix solid de locații de server, criptare puternică și capacitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime, precum și activități de torenting. De multe ori, puteți obține acces la conținut video Amazon Prime în mai multe locații diferite. Când utilizați clientul Windows, aveți opțiunea să navigați în mod anonim, să protejați WiFi, să toritați anonim, să deblocați site-urile web de bază (Google, Facebook Instagram etc.), să alegeți un server și multe altele.

Test de viteză TorGuard Thailanda

Întrucât am vrut să testăm un server în Bangkok, am deschis clientul Windows și am selectat protocolul OpenVPN. Acum, puteți derula lista țărilor aranjate în ordine alfabetică. Apoi, puteți alege un oraș. Rețeaua TorGuard include câteva servere din Bangkok. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza de descărcare a fost de 63,38 Mbps.

Serviciul VPN TorGuard este un favorit în comunitatea de partajare a fișierelor. Totul este ușor de utilizat și simplu, astfel încât să vă puteți proteja cu ușurință confidențialitatea online. Există frecvent funcții adăugate și la versiunile mobile. Vă puteți înscrie pentru acces complet și vă asigurați că abonamentul dvs. este acoperit de o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați TorGuard

Deși nu veți avea nevoie, nu ezitați să ne uitați la noi primele 10 servicii VPN pentru diferite alegeri. Aceste selecții sunt cele mai bune în general, așa că sunt siguri că vor atinge orice obiectiv pe care îl ai. am folosit securitatea, locațiile regionale, viteza și prețul ca factori pentru alegerea acestor selecții. În plus, le-am ales pe cele cu rețele mari de servere la care poate doriți să vă conectați. Rețelele rapide pentru streamingul de conținut HD și protejarea vieții private sunt mărci ale furnizorilor VPN de încredere. Desigur, alegerile noastre fac ambele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map