Cele mai bune VPN-uri pentru Texas

TexasTexas este al doilea stat ca mărime din SUA atât din populație, cât și din zonă. Este situat la sudul SUA cu granița cu Mexic. Populația de stat este de aproximativ 28,3 milioane și este foarte populară pentru călători și turiști. Indiferent de motivul pentru care vă aflați în starea Lone Star sau unde vă aflați, acolo este important să vă conectați la un VPN înainte de a utiliza WiFi public. Mai jos, vom intra în detalii despre asta. Între timp, aruncați o privire rapidă la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Texas.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

În timp ce în Texas, puteți găsi o multitudine de lucruri de făcut. De la activități în aer liber, cum ar fi vânătoarea și pescuitul, până la muzee, grădini zoologice, parcuri, parcuri de distracții și chiar un centru spațial (AKA Mission Control), puteți face aproape tot ce vă puteți gândi în stat. Nu putem avansa fără să menționăm moștenirea sportivă pe care Texas o are. De la liceu până la cowboy și texani, veți avea greu să găsiți un stat cu mai mult talent fotbalistic. Pentru a nu-i lăsa pe fanii baseball-ului în afara buclei, cu Houston Astros câștigând seria mondială 2017. Când vine vorba de NBA, aveți Mavs, rachete și Spurs. În cele din urmă, fanii NHL se pot bucura de Dallas Stars. O VPN bună va ajuta la deblocarea geo-restricțiilor și blocărilor pentru toate echipele.

Indiferent dacă vizitați Texas pentru afaceri sau plăcere, șansele sunt că veți ajunge să utilizați WiFi public la un moment dat. Vei fi bine, atât timp cât folosești mai întâi un VPN. De ce este atât de important? Puteți acuza acest lucru pe criminalitatea criminală. Puteți paria că există cel puțin câteva persoane care așteaptă să profite de ținte nesatisfăcute pentru a le pune în pericol digital. Prin conectarea la un VPN, creați o conexiune sigură și criptată la un server pe care doriți să îl utilizați. Acest lucru face mult mai dificil pentru hoți să-ți compromită datele sensibile.

Un alt motiv bun pentru care doriți să utilizați un VPN este să vă ajutați să evitați întreruperile și geo-restricțiile. Există destul de multe sporturi de top în stat. Dacă vă aflați în aceeași regiune și doriți să vizionați oricare dintre ele online în locul televizorului, veți fi blocat să vedeți orice echipă natală online. Scopul care stă la baza este să te faci să te uiți la televizor în schimb. Cu siguranță poate fi frustrant dacă doriți să transmiteți online echipa dvs. preferată, dacă este înnegrită la nivel regional. Alături de aceasta, companiile, țările și instituțiile pot bloca și conținutul. Pentru oricine se află în interiorul sau în afara unei zone vizate, aceste georestrucții pot cauza probleme. Utilizând un VPN pentru a vă conecta, faceți ca software-ul de blocare să creadă că vă aflați în altă parte. În acest fel, puteți accesa conținutul pe care doriți să îl vedeți.

Care este cel mai bun VPN pentru Texas?

Am compilat lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Texas din aceste motive:

 • Viteza serverelor VPN situate în Dallas
 • Ne-am concentrat pe cele mai rapide rețele din Texas
 • Am selectat VPN-uri care nu păstrează jurnalele de utilizare
 • Posibilitatea de a debloca restricțiile geo și blackout
 • Criptare puternică pentru a vă asigura confidențialitatea online
 • Aplicații mobile și asistență pentru Amazon Firestick

Haideți să intrăm corect și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Texas:

1. Cel mai bun VPN pentru Texas: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschideți SUA, apoi alegeți Dallas. În acest moment, puteți selecta serverele acolo. Când ne-am conectat la un server VPN din Texas, am testat viteza în Dallas, Houston și San Antonio. Toate cele trei locații au dus la viteze de descărcare de peste 200 Mbps. ExpressVPN a fost cel mai rapid VPN din Texas.

Test de viteză ExpressVPN Texas

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent pentru console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Texas: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește o serie de servere în Dallas. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Ne-am conectat la un server situat în Texas și am testat viteza la Dallas, Houston și San Antonio. Rezultatele au fost bune cu viteze cuprinse între 135 Mbps și 199 Mbps.

Testul de viteză NordVPN Texas

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Texas: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 29 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. Ne-am conectat la un server VPN din Texas și ne-am testat viteza în Dallas, Houston și San Antonio. Rezultatele au variat de la 30 Mbps până la 151 Mbps.

Test de viteză PIA Texas

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Texas: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Întrucât am vrut să testăm un server în Texas, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos în SUA și faceți clic în dreapta stelei. Aceasta va afișa o listă completă de servere în SUA. Rețeaua CyberGhost include mai multe servere în Dallas. Ne-am conectat la unul dintre ele și am testat pe serverele din Dallas, Houston și San Antonio cu viteze cuprinse între 83 Mbps și 126 Mbps.

Testul de viteză CyberGhost Texas

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Texas: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

IPVanish oferă mai multe servere în zonă, deci nu trebuie să aveți probleme. Totuși, vă puteți aștepta la viteză rapidă și în locații din mai multe părți ale lumii. Din această cauză, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre speciale pe care să le utilizăm în timp ce în Virginia.

Pe lângă o acoperire destul de mare în diferite regiuni europene, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari și funcționează bine la testele noastre de viteză. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Tocmai am menționat că IPVanish are servere în toată regiunea și toate sunt disponibile pentru dvs. Dacă se întâmplă să vedeți un server care are litera „a” ca parte a numelui serverului, acestea sunt cele mai rapide din rețea. Am testat un server IPVanish în Dallas și Houston pe serverele din Dallas, Houston și San Antonio și am găsit viteza între 99 Mbps și 116 Mbps..

Test de viteză IPVanish Texas

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Pentru toți cei care doresc să vadă câteva alte opțiuni, puteți oricând să vă simțiți liber să aruncați o privire asupra noastră top 10 VPN listă. Cu toate acestea, nu credem că va trebui. Am făcut selecțiile noastre în funcție de securitate, viteză, fiabilitate, preț și locații server. De asemenea, am căutat în mod specific furnizori cu servere din Texas și din regiune. Astfel, veți avea acces la cele mai bune viteze. Toate serviciile noastre menționate au rețele excelente, deci nu este o alegere proastă. Dacă intenționați să difuzați orice fel de conținut, vitezele sunt foarte importante. Folosind ghidul nostru, vă putem ajuta să luați decizia corectă pentru nevoile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map