Cele mai bune VPN-uri pentru Taiwan

TaiwanTaiwanul, cunoscut oficial drept Republica Chineză, este un stat situat în Asia de Est. Are o populație de 23 de milioane și este cel mai populat stat care nu este membru al Națiunilor Unite. Această națiune insulă mică este o putere economică și are a 22-a cea mai mare economie din lume. Mulți oameni cunosc Taiwanul pentru industria sa de înaltă tehnologie. Există multe motive pentru a vizita orașul, dar vă sugerăm să nu utilizați internetul fără VPN. Uitați-vă la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Taiwan.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75PIA112Caseta de bifatCaseta de bifat

Taiwanul este o țară foarte tehnologică, iar WiFi-ul gratuit în zonele urbane este foarte comun. Locațiile includ pensiuni, cafenele, case de cazare, centre comerciale și multe altele. Cu toate aceste opțiuni, este important să utilizați un VPN. Toată lumea adoră WiFi-ul gratuit, dar asta înseamnă că și criminalul cibernetic. Puteți paria că sunt dornici să pună mâna pe datele dvs. private. Prin crearea unei conexiuni la un server VPN sigur la alegere, puteți reduce foarte mult (dacă nu opriți complet) șansa ca escrocii să vă fure datele.

După cum am menționat, Taiwanul este occidentalizat. Prin aceasta, înseamnă că nu au legi de cenzură guvernamentale. De fapt, cetățenii se bucură de libertatea de exprimare și libertatea presei. Având în vedere faptul că, un alt motiv pentru a utiliza o VPN în Taiwan este să vă ajute să vă ocoliți de geo-restricții. Dacă doriți să accesați conținut din regiunea dvs. de origine, în mod normal, veți fi oprit să faceți acest lucru. Acest lucru se datorează faptului că multe companii pun restricții în ceea ce privește conținutul, dacă acesta provine din afara zonei vizate. Conectându-vă la un server VPN din regiunea pe care doriți să o utilizați, puteți face organizația să creadă că vă aflați în altă parte.

De la protejarea datelor dvs. personale de la cyber hoards până la accesarea conținutului din diferite regiuni, utilizarea unui VPN vă va ajuta să îndepliniți aceste obiective. Acum că am explicat de ce sunt importante, să vorbim despre ce să căutăm. Există mai multe reguli de urmat atunci când selectați un serviciu VPN.

Care este cel mai bun VPN pentru Taiwan?

Ne-am concentrat pe următoarele criterii pentru a determina lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Taiwan:

 • Rezultatele testelor de viteză de pe serverele VPN din Asia – Taipei sau Hong Kong
 • Preferință acordată VPN-urilor cu mai multe locații de server din Asia
 • Asistență pentru deblocarea serviciilor de streaming în alte regiuni
 • Criptare puternică pentru a vă asigura conexiunea la Internet
 • Aplicații mobile ușor de utilizat pentru dispozitive Android și iOS

Fără întârziere, iată o listă cu cele mai bune servicii VPN pentru Taiwan:

1. Cel mai bun VPN pentru Taiwan: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză Taiwan ExpressVPN

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș. Nu va trebui să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. Când deschideți aplicația, selectați butonul „Alegeți locația”. În continuare, puteți să mergeți la fila „toate”, să deschideți Asia și să o găsiți, sau să tastați „Taiwan” în bara de căutare de mai sus. După cum puteți vedea, am testat un server în Taiwan, iar viteza a ajuns la 86.22 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent pentru console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Taiwan: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Testul de viteză NordVPN Taiwan

NordVPN găzduiește o locație a serverului în Taipei. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat serverul în Taiwan, iar viteza de descărcare a fost de 40,17 Mbps.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Taiwan: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Test de viteză CyberGhost Taiwan

Întrucât am vrut să testăm un server în Taipei, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos spre Taiwan și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va afișa o listă completă de servere din țară. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 21,31 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

Opțiunile pe care tocmai le-am menționat vă vor oferi cea mai bună experiență disponibilă în timp ce sunteți în Taiwan. Cu toate acestea, sunteți întotdeauna binevenit să aruncați o privire asupra noastră top 10 VPN listă pentru alte opțiuni. Doar asigurați-vă că furnizorul pe care îl alegeți are servere situate aproape de Taiwan. Deciziile noastre se bazează pe locațiile serverului, securitate, preț, viteză și fiabilitate. În acest fel, puteți obține cele mai bune viteze posibile. Deoarece serverele sunt probabil în Taipei, nu ar trebui să aveți probleme. Dacă intenționați să transmiteți conținut, viteze bune sunt importante. Folosind ghidul nostru, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map