Cele mai bune VPN-uri pentru Spania

Plaza de Espana - Sevilla, SpaniaSpania este o țară suverană din Europa de Vest situată pe Marea Mediterană. Pe lângă faptul că are o locație curată, țara are a 14-a cea mai mare economie din lume. Se pare recent că Spania nu pare să rămână la curent cu noutățile. În timpul alergării anuale a taurilor din Pamplona, ​​steagul basc a fost aruncat pentru prima dată peste primărie în sprijinul independenței basce. Zborul drapelului încalcă legea Navarra, unde se află Pamplona. Celălalt articol de știință este noua lege a Spaniei privind siguranța publică care a intrat în vigoare la 1 iulie. Această lege represivă, denumită Ley Mordaza (legea gag) este cea mai recentă lege pentru a înlătura libertățile civile. Cu noile legi și monitorizarea spaniolă extinsă, veți dori să vă protejați confidențialitatea cu un VPN.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

În mod efectiv, legea privind siguranța publică din Spania transformă țara într-un stat de poliție cu amenzi grele pentru participarea la proteste, înregistrarea infracțiunilor de către poliție sau insultarea poliției. Există, de asemenea, amenzi nebunești pentru perturbarea evenimentelor publice, protestarea în fața clădirilor guvernamentale, încercarea de a opri o evacuare, beția publică și fumatul de buruieni publice. Fii prins făcând oricare dintre aceste lucruri, iar amenzile pot varia de la 600 € pentru băut în public, până la 600.000 € pentru protestul în fața unei clădiri a guvernului.

Deoarece Spania se află în Europa, acestea sunt supuse legilor de protecție. Guvernul spaniol vă poate monitoriza doar dacă este în interesul securității naționale. De asemenea, este foarte protector împotriva instituțiilor comerciale care păstrează datele dumneavoastră. Toate acestea fiind spuse, un VPN îți va proteja confidențialitatea de ochii indurerați. Aș prefera să greșesc din prudență decât să am încredere într-un guvern care să adopte o lege ca cea menționată anterior.

O altă lege guvernamentală mărește amenzile și închisoarea pentru persoanele care, fie direct, fie indirect, profită din mass-media piratate. Un încălcător al acestei legi ar putea petrece până la șase ani în închisoare și ar putea plăti amenzi pentru a compensa compania de media care a fost nedreptățită. De asemenea, Spania are dreptul de a bloca site-urile web care sunt considerate a partaja media piratate în termen de 10 zile de la o hotărâre judecătorească. În ciuda asprimii acestei legi, în 2011 s-a întâmplat ceva interesant.

S-a stabilit că rețelele peer-to-peer erau legale. Companiile de discuri au încercat să-l dea în judecată pe domnul care a dezvoltat ceea ce s-a numit versiunea spaniolă a Napster. S-a decis că software-ul folosit pentru a partaja media a fost considerat neutru. În timp ce unii pot utiliza software-ul pentru a încălca drepturile de autor, creatorul nu a fost responsabil pentru încălcare. Întrucât companiile de muzică care solicită daune pentru concurență neloială nu făceau parte din activitatea de partajare a fișierelor, a fost de asemenea hotărât că argumentul lor nu era.

Să ne uităm la o altă utilizare pentru un serviciu VPN. Cu planul Netflix de a intra pe piața spaniolă la sfârșitul acestui an, popularul serviciu de streaming premium va fi în sfârșit disponibil în Spania. Deși există o dată țintă în minte, Netflix nu a lansat numărul de titluri care vor fi disponibile. Cu un VPN, ai putea avea acces la Netflix mai devreme de octombrie sau te-ai putea conecta la piață cu cel mai mare număr de titluri, SUA. Dacă sunteți curioși despre cum funcționează toate acestea, permiteți-mi să explic mai multe.

O VPN sau o rețea privată virtuală este ușor utilizată alegând un server în țara la care doriți să vă conectați și să vă conectați la acesta. Această conexiune securizată nu doar criptează datele dvs., ci poate apărea ca și cum vă aflați într-o altă țară. Acesta este un avantaj cert dacă doriți să deblocați geo-restricții. Geo-blocarea este folosită ca o modalitate de a identifica locul în care se află utilizatorul și de a-i bloca dacă se află în afara zonei vizate. Veți vedea că majoritatea serviciilor de streaming fac acest lucru, precum și canalele spaniole pe care doriți să le vizualizați online.

După cum puteți vedea, există câteva motive grozave pentru utilizarea unui VPN. Cu o mare varietate de tipuri VPN pentru a alege, de unde ați începe? Ei bine, avem câteva opțiuni specifice în minte pentru Spania. Toți au clienți personalizați, chiar și pe mobil, așa că ai alege doar o țară la care să te conectezi, să împingi butonul și ai fi protejat exact așa. Cu toate acestea, aceste sugestii utilizează criptarea sigură, folosind protocolul OpenVPN va fi cea mai bună alegere atunci când este posibil. Dacă intenționați să utilizați unul dintre numeroasele servicii de streaming, OpenVPN (UDP) ar fi cea mai bună alegere. Pentru a vă conecta la o rețea mobilă, puteți consulta și alte protocoale, inclusiv IKEv2 și L2TP pentru protecția vieții private.

În primul rând, să aruncăm o privire asupra obiectivelor din spatele utilizării unei VPN. Dacă doriți să vă protejați datele sau să deblocați site-urile și conținutul, vă recomandăm să mergeți cu IPVanish. Acestea nu păstrează jurnalele și nu au o caracteristică de comutare, astfel încât activitatea dvs. web va fi intactă. Dacă doriți să încercați servicii de streaming online precum Netflix sau altele, IPVanish este din nou cea mai bună alegere. Acestea au cea mai rapidă rețea din America de Nord și Europa, așa că nu trebuie să așteptați și veți putea transmite din piețe cu cele mai mari colecții.

Dacă doriți doar să deblocați conținutul geore-restricționat, vă recomandăm IPVanish sau ExpressVPN. Ambele criptează traficul, dar ExpressVPN include SmartDNS cu VPN-ul lor, care vă va ajuta să deblocați canalele fără a fi deasupra criptării. Cu toate acestea, nu aș lua de la sine că informațiile mele erau în siguranță în limitele Spaniei. Aș sugera să utilizați servicii criptate, deoarece, așa cum am menționat mai devreme, este mai bine să greșiți din partea prudenței.

Privește peste noi primele 10 servicii VPN pentru diferite alternative, dar considerăm că veți fi cei mai mulțumiți de selecțiile menționate. Am selectat manual aceste selecții peste alți furnizori de frunte, bazate pe securitate, locații regionale, viteză și preț. De asemenea, am căutat servicii cu o rețea bună de servere VPN la care poate doriți să vă conectați.

Serviciile VPN de încredere vă vor păstra datele intacte și vor avea, de asemenea, rețele rapide pentru a transmite conținut HD în alte țări. Având în vedere aceste puncte, acestea sunt cele mai bune VPN-uri în general, indiferent care sunt obiectivele dvs. Spania a devenit o națiune ostilă pentru drepturile civile, dar vă puteți proteja în continuare confidențialitatea online și accesa site-uri geo-blocate din Spania cu un VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map