Cele mai bune VPN-uri pentru Sky Go

Sky GoSky Go este serviciul de streaming premium disponibil în Marea Britanie, menit să fie însoțitorul Sky TV. Are emisiuni care sunt acoperite pe canal doar pentru o perioadă scurtă de timp și, de asemenea, are destul de multe spectacole americane. Telespectatorii Sky Go se pot bucura de vizionarea programării în console de jocuri, precum și telefoane mobile, PC și formatele Mac. Dacă încercați să accesați Sky Go din afara Regatului Unit, v-ați bloca să faceți acest lucru fără a utiliza VPN. O VPN bună vă va ajuta să evitați orice geo-restricții.


Serviciu RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Așadar, să redăm rapid canalele disponibile pe Sky Go.

 • Sky 1 HD
 • Artele Cerului
 • Sky Atlantic HD
 • Filme Sky HD
 • Sky Living HD
 • Sky News HD
 • Sky Sports HD

Cu aceste opțiuni, unele spectacole populare din SUA sunt disponibile în sfârșit pentru a fi transmise în timp ce nu ar fi fost văzute în afara SUA anterior. Dacă sunteți obișnuit să vizionați Sky, Sky Go acționează în mod similar cu alte servicii de streaming, prin faptul că aveți opțiunea de a viziona filme sau de a vă conecta la televizor din aplicația mobilă. Asta este minunat dacă sunteți în Marea Britanie, dar ce se întâmplă dacă călătoriți în străinătate? Ei bine, ai avea nevoie de un VPN atunci.

O rețea privată virtuală (VPN) este o conexiune sigură creată la un server, posibil într-o altă țară. VPN criptează navigarea și arată că vă aflați într-o altă țară. Avantajul acestui lucru este capacitatea de a ocoli geo-restricțiile. Geo-blocarea este o tehnologie utilizată pentru identificarea locației utilizatorului, pe baza adresei IP. Dacă te afli în afara unei anumite zone, ai fi blocat să vezi ceva.

Un alt avantaj al utilizării unui VPN este nivelul de criptare pe care îl oferă. Chiar dacă este posibil să nu te fi gândit la criptare anterior, acesta este cu siguranță momentul pentru a lua în considerare această opțiune. Dacă furturile de identitate devin mai răspândite, veți dori să vă protejați datele, dacă este posibil. Ce protocoale și servicii ar trebui să utilizați? asta depinde cu adevărat de care sunt obiectivele tale. Deși toate opțiunile noastre utilizează o criptare sigură, utilizarea protocolului OpenVPN ar fi întotdeauna cea mai bună alegere când este posibil. Deoarece viteza este de obicei esențială, ar trebui să folosiți OpenVPN (UDP). Aceasta este cea mai bună opțiune pentru Skype, VoIP, jocuri online sau chiar folosind servicii de streaming precum Netflix sau Sky Go. Dacă aveți probleme de conexiune și aveți probleme cu căderea conexiunii, cel mai bun pariu ar fi să mergeți cu OpenVPN (TCP). Versiunea TCP vă poate încetini o conexiune înțeleptă, dar datele se verifică prin erori. Pentru a transmite sau conecta la o VPN prin rețeaua mobilă, este posibil să analizați și alte protocoale, inclusiv L2TP și IKEv2, pentru o confidențialitate bună.

Dacă doriți cel mai bun serviciu general, vă sugerăm ExpressvPN. Ei nu păstrează jurnalele și nu au o caracteristică de comutare, astfel încât datele dvs. private să rămână în siguranță. Dacă doriți să încercați mâna la streaming Sky Go, ExpressVPN este din nou cea mai bună alegere. Au un software client pentru Windows și Mac și oferă și un client mobil, așa că nu va trebui decât să vă conectați și să fiți configurat, la fel ca și cum ați fi în Marea Britanie.

Dacă doriți doar să aveți acces la conținut geo-restricționat, doriți să alegeți funcția ExpressVPN MediaStreamer. Acesta este un serviciu inteligent DNS care vă va ajuta la deblocarea canalelor fără o ușoară pierdere de viteză. În funcție de locul în care vă aflați, aceasta poate fi sau nu o problemă. Cu toate acestea, vă recomandăm să mergeți cu opțiunea criptată. Nu am recomanda tranzacționarea securității pentru rapiditate. Întrucât viteza este o problemă dacă încercați să curgeți în unele cazuri, deoarece nu aveți nevoie decât de o viteză de 800 mbps, nu ar trebui să se producă nicio degradare a calității. Din nou, asta depinde de unde vă conectați. Stratul suplimentar de criptare merită pierderi de viteză. Membrii ExpressVPN au acces complet atât la VPN, cât și la MediaStreamer.

Fără întârziere, iată o privire mai atentă la cele mai bune VPN-uri pentru Sky Go:

1. Cel mai bun VPN pentru Sky Go: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 5 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Sky Go: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Sky Go: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 29 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Sky Go: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Sky Go: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Opțiunile pe care le menționăm în acest post sunt cele mai bune în general, așa că puteți consulta site-ul nostru primele 10 servicii VPN, dar probabil nu va trebui. Am utilizat securitatea, viteza și prețul ca criterii în alegerile noastre. În plus, le-am ales pe cele cu un număr mare de servere de rețea din Marea Britanie. Cei mai buni furnizori vor avea rețele rapide de streaming Sky Go din alte țări, precum și vă vor proteja confidențialitatea. Un motiv bun pentru a alege cele mai bune în general.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map