Cele mai bune VPN-uri pentru Shanghai

Shanghai, ChinaShanghai, China este cel mai mare oraș din lume cu o populație de peste 24 de milioane de oameni. Este un centru financiar global și hub de transport, cu cel mai aglomerat port de containere din lume. Există multe motive pentru a vizita Shanghai și este considerat a fi piesa de prezentare a economiei chineze continentale aflate în plină expansiune. Dacă intenționați să vizitați în curând, nu veți dori să utilizați internetul fără VPN. Vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea și să deblocați restricțiile. Iată câteva dintre cele mai bune servicii VPN de utilizat în Shanghai.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

Istoria Shanghaiului datează din 771 î.Hr. și se duce până la un timp înainte ca China să fie unificată. Numele se traduce prin „Pe mare”. În timp ce există unele dezbateri cu privire la modul în care ar trebui aplicat numele, orașul a fost literalmente pe mare în timpul dinastiei Tang. Din cauza denumirii alternative, veți vedea numele Shen ca făcând parte din echipele sportive și din ziare.

După cum puteți vedea, orașul are o istorie lungă. În aceste zile, există multe lucruri care atrag oameni și afaceri în Shanghai. Aceasta include Zona de liber schimb comercial Pilot din Shanghai, Universitatea Shanghai, clădiri istorice și futuriste, parcuri de distracții, muzee și multe altele. Indiferent ce vrei să faci în zonă, de la afaceri la plăcere, îl poți găsi acolo.

China are un echilibru ciudat între civilizația occidentală modernă, cultura chineză antică și valorile hardline. Când este acolo, poate uitați aproape că sunteți într-o țară comunistă. Cu toate acestea, vă veți aminti rapid dacă încercați să utilizați internetul. China are un firewall care este adesea denumit „Marele Firewall din China”. Acesta este motivul pentru care primul motiv pentru a utiliza un VPN în timp ce este acela de a vă ajuta să evitați cenzura și restricțiile. Conectându-vă la un server VPN într-o altă locație, veți face software-ul să creadă că vă aflați în altă parte.

Următorul motiv pentru a utiliza un VPN în timp ce este acela de a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea. Se știe că guvernul chinez monitorizează traficul pe internet. Prin conectarea la serverul VPN la alegere, creați o conexiune sigură la un server. În acest fel, nu vă compromiteți datele. Rețineți, totuși, poate fi dificil să blocați complet guvernul să vă monitorizeze în timp ce sunt acolo. Dacă doresc cu adevărat să facă acest lucru, vor găsi o cale. În cazul Chinei, vă recomandăm să folosiți o caracteristică scramble (ofuscular) pe care o oferă toate VPN-urile din postarea noastră pentru a vă ajuta să vă ascundeți activitățile de autoritățile chineze.

Acestea sunt cele două motive principale pentru care utilizarea unei VPN este crucială în China. Cu toate acestea, este posibil să descoperiți alte utilizări odată ce vă înscrieți la serviciu. De la a vă proteja GFC până la a vă proteja confidențialitatea, VPN-urile vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Acum că vedeți de ce este important, să vorbim despre furnizorii VPN.

Să aruncăm o privire mai atentă la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Shanghai.

1. Cel mai bun VPN pentru Shanghai: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN ShanghaiAplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. Veți dori să selectați fila „Toate” și să tastați în Hong Kong în caseta care scrie „țara sau orașul de căutare”. În acest moment, puteți selecta serverele situate acolo. După cum vedeți, am testat un server în Hong Kong, iar viteza a ajuns la 283,46 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Shanghai: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN Shanghai test de vitezăNordVPN găzduiește o serie de servere în Hong Kong. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat un server în Hong Kong, iar viteza de descărcare a fost de 170,81 Mbps.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Shanghai: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 29 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Test de viteză PIA ShanghaiFolosim clientul PIA Windows și nu există prea mult la el în ceea ce privește configurarea și utilizarea. Simplitatea sa nu înseamnă că clientul nu este bogat în funcții. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare și puteți găsi echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea, testul nostru de viteză a arătat că PIA rulează la 108,81 Mbps în timp ce era conectat la Hong Kong.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Shanghai: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Testul de viteză CyberGhost ShanghaiÎntrucât am vrut să testăm un server în Los Angeles, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Alegeți serverul meu”. De acolo puteți extinde orice țară și selectați un anumit server. Rețeaua CyberGhost include o serie de servere în Hong Kong. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 61,24 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Shanghai: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, inclusiv IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua a fost constant cel mai rapid VPN din America de Nord și Europa în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau un server individual.

Test de viteză IPVanish ShanghaiIPVanish găzduiește 20 de servere în Hong Kong și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Când am testat un server IPVanish în Hong Kong, hkg-c07, și am găsit viteza de 96.65 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Furnizorii pe care vi i-am oferit sunt cele mai bune opțiuni de a utiliza în Shanghai. Cu toate acestea, puteți arunca întotdeauna o privire asupra noastră top 10 VPN listă. Doar asigurați-vă că furnizorul pe care îl alegeți are servere localizate în regiune sau în jurul său. Deciziile noastre se bazează pe securitate, viteză, fiabilitate și chiar preț. De asemenea, am căutat furnizori cu servere în aceeași regiune ca Shanghai. În acest fel, puteți obține cele mai bune viteze posibile. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, nu veți greși. Dacă doriți să transmiteți fluxul de conținut, viteze bune sunt foarte importante. Folosiți ghidul nostru pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map