Cele mai bune VPN-uri pentru Seul

Seul, Coreea de SudSeul, Coreea de Sud este capitala și cea mai mare metropolă din țară. Economia economică și locația strategică au făcut ca acest oraș de puțin peste 10 milioane de oameni să fie lider mondial. „Miracolul pe râul Han” a transformat Seul în a 4-a cea mai mare economie de metrou și a 4-a cea mai mare câștigătoare în turism din lume. Dacă veți fi unul dintre acești turiști sau călători de afaceri și trebuie să utilizați internetul, nu veți dori să faceți acest lucru fără VPN. Vă vom oferi câteva motive într-o clipă. În primul rând, însă, aruncați o privire la sugestiile noastre de top pentru cele mai bune VPN-uri pe care să le utilizați în timp ce se află în Seul.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat
3VPN HMA Pro$ 4,29HideMyAss280

Istoria Seulului se întinde până la primele așezări din zonă. Au avut loc în jurul anului 4000 î.Hr. Cu toate acestea, orașul nu a primit primul nume de Wiryeseong până în 18 î.Hr. La acea vreme, conducătorii au făcut-o capitala Baekje. Dacă călătoriți în oraș, puteți vedea încă mai multe dintre zidurile care datează pentru perioada respectivă. Din acele zile, orașul și-a schimbat mâinile și numele de mai multe ori.

După sute de ani de izolare, orașul și-a deschis porțile străinilor. Atunci a început să se modernizeze Seul. Principalii parteneri comerciali ai orașului au devenit Franța și America. De fapt, Seul a fost primul oraș din Asia de Est care a introdus electricitate la palatul regal. Orașul a avut o formă de putere la doar 11 ani după americani, datorită acordurilor cu Edison Illuminating Company.

În timpurile moderne, Seul este o forță economică în lume. Câteva companii coreene au o prezență globală și este probabil să le găsiți peste tot. Printre acestea se numără compania de electronice, Samsung, care face totul, de la frigidere la echipamente industriale grele la smartphone-uri și compania de motoare Hyundai / Kia. Deși afacerile reprezintă o atracție uriașă pentru oraș, călătorii se pot bucura și de alte lucruri. Aceasta include situri istorice, repere, centre comerciale și multe altele. Are chiar una dintre cele mai mari congregații creștine din lume, care are aproximativ 830 de membri.

Pentru cei care călătoresc în Seul, trebuie să vă amintiți câteva lucruri. Pentru dimensiunea sa, orașul este aproape de două ori mai dens populat decât New York. Asta înseamnă că te poți simți puțin aglomerat din când în când. Dacă aveți nevoie să utilizați internetul în timp ce sunteți acolo, veți dori să vă conectați la un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea. Deoarece orașul primește 10 milioane de vizitatori pe an, nu este greu de realizat că cyber-criminalii sunt peste tot. Tot ce trebuie să faceți este să faceți o conexiune sigură la serverul VPN la alegere. Asta face mult mai greu pentru hoți să-ți fure informațiile sensibile.

Un alt motiv pentru a utiliza un VPN este să vă ajute să vă ocoliți de conținut restricționat. Coreea de Sud nu are multe legi cu privire la cenzură. Cu toate acestea, anumite câmpuri sunt interzise. După cum puteți ghici, site-urile web pro Coreea de Nord sunt interzise împreună cu alte câteva. Acestea fiind spuse, veți mai avea nevoie de un VPN pentru a evita restricțiile geo-restricționale. Utilizând un VPN pentru a vă conecta la un server într-o altă locație, puteți învinge restricțiile geografice din zona pe care doriți să o vizualizați. Software-ul va crede că vă aflați în altă parte, astfel încât să puteți vizualiza așa cum doriți.

Mai sus, ați găsit cele mai bune motive pentru a utiliza un VPN în timp ce vă aflați în Seul. Pot exista însă și altele, pe care le veți descoperi odată ce vă înscrieți la serviciu. Indiferent dacă obiectivul tău este să îți protejezi confidențialitatea împotriva ochilor induriosiți, să ocolești cenzura și geo-restricțiile, sau ambele VPN-uri le-ai acoperit.

Haideți să sariți direct și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Seul.

1. Cel mai bun VPN pentru Seul: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN Seoul

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Veți dori să selectați fila „Toate”, să deschideți Asia, apoi să deschideți Coreea de Sud, am testat un server în Seul, iar viteza a ajuns la 55.85 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Seul: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

Seul, Coreea de Sud este un important hub pentru afacerile din lume. De aceea, suntem bucuroși să vedem că există servere localizate în oraș. Vă puteți aștepta ca IPVanish să funcționeze bine în oraș în toate părțile. Rețeaua lor a fost constant cel mai rapid VPN din Asia la testele noastre de viteză. De asemenea, veți găsi mai multe locații de server în țări din toată Asia și pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii. Asta le face una dintre alegerile noastre de top pe care să le utilizăm în Seul.

Test de viteză IPVanish Seoul

IPVanish găzduiește 4 servere în Seul și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Vă sugerăm să selectați una care începe cu „a” în numele serverului. De exemplu sel-A01.ipvanish.com. În cele mai multe cazuri, veți găsi serverele „a” pentru a fi cele mai rapide. Am testat un server IPVanish în Seul, sel-a06, și am găsit viteza de 63.22 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

3. Cel mai bun VPN pentru Seul: HMA

VPN HMA

Înregistrează-te pentru 36 de luni cu doar 2,99 USD pe lună (75% reducere)

HideMyAss a fost adusă la viață în 2005, când Jack Cator, un student în vârstă de 16 ani din Anglia, a decis că vrea să creeze un serviciu care să ajute oamenii să evite cenzura. Concret, Jack nu a putut accesa site-urile de socializare și jocurile online, deoarece au fost blocate în rețeaua școlară. HMA a adăugat sute de mii de utilizatori în prima lună și de atunci a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume, cu peste 350 de locații de server. Privax, compania-mamă a HMA Pro VPN, s-a alăturat echipei AVG în 2015.

Test de viteză HMA Seoul

Dacă obiectivul tău este să găsești VPN cu cele mai multe locații de server, atunci HideMyAss este cea mai bună alegere. Rețineți doar că HMA înregistrează activitatea utilizatorului, care este o preocupare pentru unii utilizatori VPN. HMA găzduiește multe servere VPN în toată Asia, inclusiv câteva în Seul. Pentru a vă conecta la un server acolo, veți dori să accesați „Modul Locație” și să selectați „Schimbare locație” pentru a începe. Apoi faceți clic pe fila „Orașe” și căutați Seul. De acolo puteți selecta locația serverului Seul, Coreea de Sud. Ne-am conectat la un server acolo pentru a testa și am găsit viteza de 8,68 Mbps.

În 2016, HMA și câțiva alți furnizori VPN de top au condus calea în simplificarea software-ului client personalizat. Rezultatul este un set complet de aplicații personalizate care facilitează conectarea oricărui utilizator la rețeaua HMA și criptarea conexiunii. Au software disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS. De asemenea, vă puteți conecta la HMA prin router. HMA oferă acces nelimitat la VPN de la doar 4,99 USD pe lună și oferă tuturor utilizatorilor noi o garanție de returnare a banilor fără riscuri de 30 de zile.

Vizitați Ascundeți fundul meu

Considerăm că opțiunile pe care tocmai le-am oferit sunt cele mai bune alegeri pentru a fi folosite în Seul. Acestea fiind spuse, puteți fi întotdeauna liber să aruncați o privire la primele 10 VPN-uri listă pentru alte selecții. Deoarece am folosit prețul, viteza, securitatea și fiabilitatea ca factori, alegerile noastre vă vor oferi cele mai bune viteze disponibile. Nu există alegeri proaste pe lista noastră, deci nu poți greși cu deciziile tale. Doar asigurați-vă că utilizați ghidul nostru pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru nevoile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map