Cele mai bune VPN-uri pentru Samsung Galaxy Tab S6

Galaxy Tab S6Samsung este cunoscut pentru telefoanele grozave, iar versiunea lor de top este seria Galaxy S. De-a lungul acestor linii, produsul lor de tablete de top este și seria Galaxy S. Desigur, asta include Samsung Galaxy Tab S6. Acestea fiind spuse, există câteva motive bune pentru care ați dori să vă conectați la un VPN cu tableta. Înainte să vă spunem de ce este atât de important, vă rugăm să aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Samsung Galaxy Tab S6.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

După cum am menționat, există câteva motive bune pentru care ai nevoie de un VPN pentru Samsung Galaxy Tab S6. Să vorbim mai întâi despre confidențialitatea online. Galaxy Tab este foarte popular și permite utilizatorului să obțină un ecran mult mai mare decât telefonul obișnuit. Cu toate acestea, foarte puțini oameni au un dispozitiv de date mobile pe dispozitivul lor. Asta înseamnă că va trebui întotdeauna să vă conectați la o rețea WiFi. Indiferent dacă vă aflați într-o altă țară sau în magazinul de cafea din stradă, utilizarea unei rețele WiFi deschise este riscantă. Acesta este motivul pentru care doriți să vă conectați la un VPN pentru a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea. Prin criptarea conexiunii dvs. Galaxy Tab S6 oricând este activată, stratul de criptare creat de dvs. vă va proteja confidențialitatea. Dacă intenționați să utilizați telefonul în rețele Wi-Fi, atunci o VPN pentru Samsung Galaxy Tab S6 este o necesitate.

Al doilea motiv pentru a vă conecta la un VPN cu tableta dvs. este să evitați geo-blocările. Pentru cei cărora le place să călătorească, puteți întâlni aceste blocaje enervante. Dacă doriți să accesați conținut din regiunea dvs. de origine, probabil că veți fi blocat. fără. La fel se poate spune și pentru cei din Marea Britanie care călătoresc în afara țării și doresc să acceseze BBC iPlayer. Când vă conectați la un VPN în acest caz, acesta vă va furniza o adresă IP locală. Acest lucru vă va ajuta să accesați servicii și canale de streaming în alte țări în timp ce călătoriți sau trăiți în străinătate.

Care este cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Tab S6?

Pentru a răspunde corect la această întrebare, există mai multe criterii pe care ne-am concentrat pentru a ne ajuta să stabilim care este cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Tab S6..

 • Servere de performanță și fiabilitate de mare viteză care funcționează bine cu Tab S6
 • Preferință pentru protocoale sigure, inclusiv IKEv2 și OpenVPN
 • Criptare puternică de grad militar pentru a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea de ochii indurerați
 • Aplicații VPN pentru dispozitive desktop, mobile și Amazon Firestick
 • Furnizorii care nu păstrează jurnalele de utilizare
 • Posibilitatea de a debloca serviciile de streaming populare și sporturi live

Fără întârziere, iată o listă cu cele mai bune servicii VPN pentru utilizatorii Samsung Galaxy Tab S6:

1. Cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Tab S6: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN a performat foarte bine în testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin, cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Tab S6: NordVPN

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Tab S6: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Tab S6: PIA

Acces la internet privat

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

5. Cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Tab S6: IPVanish

IPVanish

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Fie că doriți să vă protejați confidențialitatea pe Samsung Galaxy Tab S6 pentru a vă ajuta să evitați geo-blocurile, veți dori să vă conectați la un VPN. În timp ce v-am oferit câteva opțiuni grozave, veți găsi și altele pe site-ul nostru top 10 VPN listă. Chiar dacă toate vor funcționa bine, am ales în mod special alegerile noastre pentru a optimiza performanța atunci când folosim Samsung Galaxy Tab S6. În acest fel, puteți obține cel mai bun acces și protecție disponibil. Când citiți ghidul nostru, puteți lua cea mai bună decizie posibilă pentru a vă ajuta să vă satisfaceți nevoile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map