Cele mai bune VPN-uri pentru Risc de ploaie 2

Risc de ploaie 2Risk of Rain 2 este continuarea popularului joc multiplayer, Risk of Rain. De data aceasta, însă, are o dimensiune suplimentară și mai multă acțiune. A fost lansat publicului pe 28 martie 2019 pe Steam.com și este disponibil doar pentru Windows. Puteți juca solo sau cu alții pentru a face echipă și a lupta prin hoarde de monștri. De la descărcarea jocului până la redarea lui, este posibil să aveți mai multe probleme care sunt ideale pentru utilizarea VPN. Înainte de a explica care sunt acele motive, vă rugăm să aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Riscul de ploaie 2.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Risk of Rain 2 este stabilit pe o lume extraterestră. În timpul jocului, luptați cu numeroși monștri, în încercarea de a obține noi pradă și de a părăsi planeta. În interior, vă puteți aștepta la o grafică excelentă, un gameplay provocator, un lot nou și multe altele.

Să vorbim despre unele dintre avantajele utilizării unei VPN cu Risc de ploaie 2. Primul motiv pentru a utiliza o VPN pentru a reduce întârzierile. Indiferent dacă joci solo sau alături de alții, știi că sincronizarea este importantă, deci nu vei muri. În plus, vă puteți proteja împotriva unui atac de refuz de distribuire (DDoS). Nimeni nu vrea să se oprească de la a juca o rundă sau 2 din joc, deoarece nu poate intra. În cele din urmă, dacă sunteți într-un ISP vă încărcă activitatea de jocuri, conectarea la un VPN va păcăli software-ul în a crede că participați la alte activități. Chiar și faptul că majoritatea furnizorilor nu accelerează în acest moment, puteți întâlni asta la un moment dat. Este mult mai greu să accelerați traficul criptat, așadar, asta contribuie la ameliorarea problemei.

Care este cel mai bun VPN pentru riscul de ploaie 2?

Pentru a ne ajuta să determinăm cei mai buni factori pentru Risc de ploaie 2, să analizăm câteva lucruri. Cele mai importante sunt legate de viteză și acces. Doar atunci vă putem spune care este cel mai bun VPN pentru Risk of Rain 2.

 • Furnizori cu rețele mari și stabile pentru a ajuta utilizatorul să reducă numărul de conexiuni abandonate
 • Criptare puternică cu componente de grad militar pentru a proteja confidențialitatea în timpul jocului
 • Servere rapide care asigură viteze mari atunci când doriți să jucați Risk of Rain 2
 • Furnizori cu posibilitatea de a ocoli firewall-urile și conținutul blocat geo indiferent de locul în care vă aflați
 • Politică strictă fără jurnal pentru utilizatori

Iată acum o privire mai detaliată asupra celor mai bune VPN-uri pentru Risc de ploaie 2.

1. Cel mai bun VPN pentru riscul de ploaie 2: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru riscul de ploaie 2: NordVPN

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva caracteristici avansate de confidențialitate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru riscul de ploaie 2: PIA

Acces la internet privat

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru riscul de ploaie 2: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Risc 2: IPVanish

IPVanish

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

După cum puteți vedea, există câteva avantaje categorice ale utilizării unei VPN atunci când jucați Risc de ploaie 2. Acestea vă ajută să reduceți decalajul, să vă reduceți ping-ul, să vă protejați de atacurile DDoS și să vă ajute să obțineți restricțiile geografice din trecut pe firewall-uri. la școală, la serviciu sau în altă parte. Dacă doriți alte opțiuni pe pagina noastră top 10 VPN listă. Toate vor funcționa bine, dar am luat deciziile noastre pentru a se potrivi cel mai bine cu nevoile Risc de ploaie 2. În acest fel, puteți avea acces la cele mai bune viteze posibile, să evitați întârzierea și multe altele. Când citiți ghidul nostru, puteți găsi cele mai bune decizii posibile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map