Cele mai bune VPN-uri pentru Qatar

QatarQatar este o țară arabă situată în Golful Persic. În ciuda faptului că este o țară de puțin peste 2,1 milioane de oameni, acest stat islamic are cel mai mare venit pe cap de locuitor al oricărei țări din lume. Qatarul este o monarhie absolută, condusă de emirul Tamim bin Hamad Al Thani. La fel ca în cazul oricărei monarhii absolute, conducătorul are o putere absolută asupra oamenilor, fără verificări și solduri. Oamenii emirului te-ar putea urmări oricând, din orice motiv ar dori. Dacă vă aflați în Qatar, veți dori să utilizați un VPN.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

Chiar dacă Qatarul este bogat, pirateria digitală este uriașă. De la companiile respectate care folosesc software piratat, la pirateria fizică unde oamenii ar putea vinde filme pe străzi, este clar că pirateria este răspândită. Există progrese în combaterea problemei, dar se pare că multe dintre măsurile luate nu sunt luate în serios. Chiar și raidurile la întreprinderile locale care implică pirateria software nu influențează prea mult. Oficial, conform IIPA, Qatarul este încă pe lista de observații a pirateriei.

Așadar, să vorbim despre VPN-uri și despre modul lor de funcționare. O rețea privată virtuală este o conexiune sigură și criptată care se face cu un alt computer, posibil într-o altă țară. Dacă vă preocupă confidențialitatea, în special în Qatar, un VPN este obligatoriu. Nimeni nu ar trebui să se ocupe de ochii invazivi ai guvernului Qatar sau de altcineva care ar dori să obțină informațiile tale. Deși s-ar putea ca guvernul să nu te urmărească în permanență, pot fi și altele.

Conectându-vă la server dintr-o țară diferită, puteți evita restricțiile de blocare geo. Geo-blocarea este o tehnologie care va restricționa oamenii să vadă conținut în afara unei zone vizate, sau le va opri în interiorul unei zone. Cu un VPN, puteți evita aceste restricții, indiferent cine le impune. Pentru un exemplu despre modul în care funcționează, vom folosi Netflix.

Netflix este unul dintre cele mai mari și cunoscute servicii de streaming premium din lume. Scopul lor este de a fi în 200 de țări până la sfârșitul anului 2016. Cu toate acestea, conectându-vă într-o altă țară, vă puteți bucura de toate titlurile de pe Netflix, conectându-vă la cele mai mari piețe. În prezent, cea mai mare piață este cea din SUA. Chiar și după lansarea Netflix, păstrarea unui VPN este o idee bună, deoarece veți avea acces la mai mult conținut. Desigur, veți avea nevoie de un abonament plătit, precum și de un VPN pentru a accesa serviciul în acest fel.

Cu atâtea opțiuni, ce VPN ați alege? Asta depinde de obiectivele pe care încercați să le atingeți. Avem câteva minte în minte pentru Qatar. Deși aceste alegeri folosesc toate criptarea sigură, utilizarea protocolului OpenVPN ar fi cea mai bună alegere când este posibil. Dacă doriți să accesați un serviciu de streaming, OpenVPN (UDP) ar fi cel mai bun pariu. Pentru a face flux sau a vă conecta la o VPN folosind o rețea mobilă, asigurați-vă că consultați alte protocoale, inclusiv IKEv2 și L2TP pentru protecția vieții private.

Dacă doriți să vă asigurați activitățile sau să deblocați conținutul, vă recomandăm ExpressVPN. Nu păstrează jurnalele și nu are o caracteristică de comutare, astfel încât sunteți protejați dacă aveți ochii nevăzători care vă urmăresc. Pentru a utiliza servicii de streaming precum Netflix sau altele, ExpressVPN este din nou cea mai bună alegere. Ei gestionează o rețea VPN mare și oferă și un client mobil, așa că nu va trebui decât să vă conectați și veți putea transmite fluxuri din țările cu biblioteci mari de conținut.

Dacă doriți doar să vizualizați conținut blocat geo, vă recomandăm ExpressVPN MediaStreamer. Funcția Smart DNS vă va ajuta să deblocați canalele fără o ușoară pierdere de viteză. Nu am recomanda niciodată securitatea de tranzacționare pentru viteză. Deoarece viteza internetului este extrem de mare pentru Qatar, probabil că nici nu veți observa o diferență. Avantajele pe care le veți obține din securitate ar depăși orice pierdere de viteză.

Vă rugăm să plătiți gratuit pentru a vedea site-ul nostru primele 10 servicii VPN pentru diferite alegeri, dar nu credem că va trebui. Aceste opțiuni sunt cele pe care le-am ales pentru că sunt cele mai bune în general. Criteriile din selecțiile noastre se bazează pe viteză, securitate, locații regionale și preț. În plus, le-am ales și pe cele cu rețele mari de servere pe care le puteți conecta cu ușurință la ele. Indiferent de obiectivul pe care îl aveți în utilizarea unui VPN, opțiunile noastre de aici sunt sigur pentru a vă satisface nevoile. Furnizorii VPN de încredere sunt cei care vor oferi rețele rapide pentru streaming de conținut HD din alte locații și vă vor proteja confidențialitatea.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map