Cele mai bune VPN-uri pentru Playstation 4

Cele mai bune VPN-uri pentru PlaystationPlaystation 4 a reușit să depășească mult așteptările pentru o consolă. Graficele care vor face ca jocul să pară ca o viață reală, o selecție largă de jocuri nu te va lăsa în jos, iar capacitatea de a reda Blu-ray și DVD-uri obișnuite sunt doar câteva dintre lucrurile pe care PS4 le face bine. Funcțiile online ale PS4, urmărind lucruri precum Netflix, Hulu și FUNimation sau joacă jocuri online precum CoD, FFXIV, Destiny și Minecraft, oferă nenumărate ore de distracție.


Funcțiile online ar putea fi interzise în funcție de locul în care vă aflați și de ceea ce doriți să faceți. Pentru a trece peste aceste restricții geografice pentru a juca cu prietenii din altă țară sau pentru a vă transmite Netflix în timp ce sunteți în vacanță în afara regiunilor acceptate, aș recomanda un VPN. Un VPN vă va schimba adresa IP în altă locație. Un VPN vă va permite să vă jucați cu prietenii dintr-o altă țară, să vizionați serviciile de streaming în vacanțe în afara zonelor acceptate, să vă protejeze de atacurile DDoS, să reduce lagul și poate duce chiar la o conexiune mai rapidă. Să aruncăm o privire la lista noastră cu cele mai bune servicii VPN pentru Sony Playstation 4 (PS4).

RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

Playstation 4 îți va reda DVD-urile, astfel încât dacă te-ai duce în vacanță și ai vrea să joci filme și să joci jocuri, poți să iei doar un PS4 în loc să îți împachetezi atât un DVD player cât și un PS4. Serviciile de streaming au fost adăugate la PS4, astfel încât să poți avea serviciile video și muzică în aceeași casetă ca și jocurile tale, în loc să fii nevoit să cumperi alte atașamente la televizor pentru acel serviciu. Pentru serviciile populare precum Netflix, veți avea totuși nevoie de o apartenență separată pentru a obține aplicația și a viziona conținutul pe PS4. Puteți utiliza, de asemenea, social media pe PS4 pentru a arăta ce evidențiază jocul dvs. sau pentru a face fotografii ale jocului și pentru a le posta.

Serviciile / aplicațiile de streaming acceptate includ:

 • Placation Music, Playstation Store, Amazon Instant Video, Youtube, Netflix, HBO GO, MLB.TV Premium, Hulu, VUDU, Crackle, Crunchyroll, EPIX, Yupp TV, VidZone, Gaiam TV, Tunein Radio, NBA Game Time, Qello Concerte, Vizualizator de evenimente live, rețea WWE, NHL GameCenter Live, Daily Burn, Dish Network, NFL Sunday Ticket, Snagfilms, Flex, FUNimation, ShareFactory, Colours !, Skype, Nico Nico, AR Play, Frobisher Says!, Treasure Pack, Paint Park, Paint Park Plus, Wake-Up Club, PS Home Arcade și Imaginstruments.

Social media acceptată include:

 • Facebook, Twitter și Flickr

Alături de toate aceste aplicații și social media există jocuri. Jocurile sunt mereu distractive și cu o grafică mai nouă arată minunat. Există o gamă largă de jocuri pentru PS4 și există, de asemenea, o mulțime de DLC-uri pentru jocurile care pot fi achiziționate prin magazinul PS4. Jocurile pot fi jucate online sau offline, în funcție de joc.

Unele jocuri populare Sony Playstation 4 includ:

 • Batman Arkham Knight, GTA 5, Destiny, Bloodborne, MBL Show 16, Fifa 16, Madden 16, NBA 2K16, CoD, Minecraft, Mortal Kombat X, Assassin’s Creed Syndicate, Plants vs. Zombies Garden Warfare și FFXIV.

PS4 are, de asemenea, calitatea de membru pentru suplimente speciale la jocuri, jocuri lunare gratuite pentru jocuri și chiar unele jocuri online. Calitatea de membru se numește PlayStation Plus. Puteți cumpăra o lună, trei luni sau un an de acces. O lună costă 9,99 USD, trei luni costă 17,99 dolari, iar un an costă 49,99 dolari.

PS4 este o populară consolă de jocuri care are o grafică excelentă. Are mai multe aplicații și jocuri în colecția sa. Vă permite să utilizați social media pentru a le arăta prietenilor cum faceți jocuri. PlayStation Plus vă va permite să deblocați lucruri pe care nu le puteți obține în mod normal ,, primiți jocuri gratuite în fiecare lună și vă vor permite să jucați anumite jocuri online. Indiferent ce faci PS4 este o consolă bună pentru a juca.

Haideți să mergem direct și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru PS4.

1. Cel mai bun VPN pentru Playstation 4: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru PS4: NordVPN

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva caracteristici avansate de confidențialitate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Playstation 4: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Playstation 4: PIA

Acces la internet privat

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

5. Cel mai bun VPN pentru Playstation 4: IPVanish

IPVanish

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Încă o dată recomand să utilizați un serviciu VPN pentru a debloca restricțiile geografice pentru jocurile online și pentru a urmări serviciile media de streaming în alte țări. Un VPN vă va oferi o adresă IP din locația serverului pe care îl alegeți. Acest lucru vă va permite să accesați servicii precum Netflix în timp ce sunteți în vacanță în afara regiunilor acceptate. Acesta va îmbunătăți performanța și va reduce decalajul. Jucătorii Elite vor aprecia, de asemenea, protecția adăugată DDoS.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map