Cele mai bune VPN-uri pentru Nevada

NevadaNevada este un stat american situat în partea de vest a țării. Are o populație estimată la puțin peste 3 milioane de rezidenți. Există câteva motive mari și evidente pentru care vizitatorii din întreaga lume vin la stat. Cea mai mare este să vizitați Las Vegas. Cu toate acestea, puteți vedea alte lucruri, cum ar fi barajul Hoover, Red Rocks Canyon și multe altele. Dacă faceți o călătorie în „Silver State”, va trebui să utilizați un VPN ori de câte ori sunteți pe WiFi public. Vă vom spune de ce este atât de important într-o clipă. În primul rând, totuși, vă rugăm să aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri pentru lista noastră din Nevada.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
4IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat
5Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat

Chiar dacă nu există monitorizare aleatorie a guvernului în SUA, utilizarea unei VPN pentru a vă proteja confidențialitatea este o idee bună. Cybercrooks caută întotdeauna să profite de ținte vulnerabile, în special în Nevada. Când conectați un VPN acolo, creați o conexiune sigură și privată la serverul ales. Acest lucru face mult mai dificil pentru infractori să-ți fure informațiile sensibile în timp ce sunt acolo.

Cenzura nu este cu siguranță o problemă în statul Nevada. Cu toate acestea, puteți profita în continuare de cel de-al doilea motiv pentru a utiliza o VPN, pentru a evita limitările geo-restricționale. Aveți posibilitatea de a juca folosind aplicații acum. Cheia este că trebuie să fiți în stare pentru a face acest lucru. Conectându-vă la un VPN din oraș, puteți utiliza acele aplicații indiferent de locul în care vă aflați, cu condiția să fi fost acolo pentru a pune banii mai întâi. Orice software de blocare va fi păcălit în gândirea că vă aflați în oraș, astfel încât să puteți juca așa cum vă așteptați.

Care este cel mai bun VPN pentru Nevada?

Cea mai mare preocupare în timp ce se află în Nevada este securitatea. Pe baza acestui lucru, vom folosi mai întâi factori care sunt legați de securitate. În acest fel, vă putem spune care este cel mai bun VPN pentru Nevada.

 • Criptare puternică pentru a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea în timpul stării
 • Furnizorii cu o politică strictă fără jurnaluri
 • Aplicații mobile și asistență pentru dispozitivele Amazon Firestick
 • Posibilitatea de a evita geo-restricțiile în timp ce se află în Nevada
 • Servere care se comportă bine în regiunea Nevada
 • Furnizorii care au o rețea mare și stabilă pentru a ajuta la eliminarea deconectărilor

Și acum, să aruncăm o privire mai detaliată la furnizorii de pe cele mai bune VPN-uri pentru Nevada.

1. Cel mai bun VPN pentru Nevada: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să găsiți această problemă cu serverele din zonă. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschide SUA, apoi deschideți Los Angeles (cea mai apropiată locație). În acest moment, puteți selecta serverele acolo. Am conectat un server din Los Angeles și am testat serverele din Las Vegas și Reno. Performanță la fel de excelentă cu viteze de până la 334 Mbps.

Test de viteză ExpressVPN Nevada

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Obțineți ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Nevada: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește o serie de servere în Las Vegas. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Ne-am conectat la un server situat în Los Angeles și am testat viteza la serverele din Vegas și Reno. Viteza a variat de la 251 Mbps până la 300 Mbps.

Testul de viteză NordVPN Nevada

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Nevada: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Întrucât am vrut să testăm un server în Las Vegas, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos spre Las Vegas și faceți clic pe dreapta stelei. Astfel va apărea o listă completă de servere în Las Vegas. Rețeaua CyberGhost include o serie de servere acolo. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța pe serverele din Las Vegas și Reno. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 44 Mbps la 56 Mbps.

Testul de viteză CyberGhost Nevada

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Nevada: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

IPVanish oferă mai multe servere în zonă, deci nu trebuie să aveți probleme. Totuși, vă puteți aștepta la viteză rapidă și în locații din mai multe părți ale lumii. Din această cauză, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre pe care să le utilizăm în timp ce se află în Nevada.

Pe lângă o acoperire destul de mare în diferite regiuni europene, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari și funcționează bine la testele noastre de viteză. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Tocmai am menționat că IPVanish are servere în toată regiunea și toate sunt disponibile pentru dvs. Dacă se întâmplă să vedeți un server care are litera „a” ca parte a numelui serverului, acestea sunt cele mai rapide din rețea. Am testat un server IPVanish în Las Vegas și am testat viteza pe serverele din Vegas și Reno. Am constatat că viteza este de 58 Mbps la 70 Mbps.

Test de viteză IPVanish Nevada

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

5. Cel mai bun VPN pentru Nevada: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (reducere de 67%)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. Ne-am conectat la un server Las Vegas și am testat la serverele din Las Vegas, Remo și Pahrump. Puteți vedea rezultatele de mai jos

Test de viteză PIA Nevada

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

Acestea sunt cele mai bune opțiuni pentru utilizarea VPN-urilor în timp ce vă aflați în Nevada. Vă rugăm să aruncați o privire asupra celorlalți furnizori de pe site-ul nostru top 10 lista VPN, deşi. Chiar dacă vă puteți aștepta la performanțe bune de la toți, am făcut alegerile noastre pe baza celor mai bune criterii pentru Nevada. Indiferent ce veți face în stat, protecția VPN este o idee bună. Când utilizați ghidul nostru, vă putem ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map