Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

Netflix


Netflix și-a lansat serviciul de streaming online în Statele Unite în 2008 și nu a mai privit în urmă. Netflix este acum disponibil în 21 de țări cu intenția de a continua extinderea. Acestea le oferă abonaților acces la mii de emisiuni TV, filme și programe originale. Cu toate acestea, veți găsi rapid că conținutul la care aveți acces variază foarte mult în funcție de țara în care vă aflați. Acolo intră în joc o VPN. Puteți utiliza un VPN pentru a comuta ușor între regiunile Netflix, ceea ce vă va ajuta să vă bucurați de conținut din orice regiune.

Serviciu RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Netflix oferă tot felul de filme precum Men In Black 2, Top Gun și Hunger Games Catching Fire. De asemenea, are o mulțime de spectacole populare în SUA precum The Office, Family Guy, Futurama, Raising Hope, Jessie, mai multe seriale Pokemon și Power Ranger, parcuri și agrement, Dr. Who și Sherlock. În Marea Britanie au filme populare, printre care Cenușăreasa, Happy Gilmore, Star Trek in Darkness și Wreck it Ralph. În Marea Britanie au spectacole populare precum Suits, DareDevil și Derek. În Canada, Netflix poartă filme precum Pulp Fiction, Old Boy și Battle Royal. Unele spectacole populare pentru Canada sunt Dexter, Breaking Bad și Dragons Den. Netflix poate fi uneori în urmă este anotimpuri pentru emisiuni populare care încă se desfășoară astăzi, dar au o mulțime de emisiuni și filme pentru a satisface nevoile de vizionare ale membrilor..

Așa cum am menționat cu un moment în urmă, Netflix se află în prezent în 21 de țări, cu intenția de a continua creșterea în multe alte regiuni. Trucul este să obțineți acces la conținut în orice regiune doriți să urmăriți. Te poți bucura de tot ce Netflix are de oferit într-un abonament integral. Calitatea de membru vă va permite să urmăriți pe Roku, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Wii U, Wii, Xbox unu, Xbox360, PC, Mac, Mobile, Tabletă și multe altele. Netflix este serviciul meu preferat de streaming datorită selecției lor largi și sper să vă placă și el.

Când luați în considerare ce serviciu VPN să utilizați pentru Netflix, există câțiva factori importanți care trebuie luați în considerare:

 1. Furnizorul VPN are servere în regiunea în care intenționați să urmăriți conținutul Netflix? De exemplu, dacă doriți să urmăriți conținut în SUA, Marea Britanie, Canada, Brazilia și Irlanda, atunci veți dori să vă asigurați că VPN oferă servere în aceste țări.
 2. Performanța este esențială atunci când transmiteți conținut HD dintr-o altă țară. Vă puteți aștepta ca orice VPN să încetinească conexiunea dvs., dar rezultatele pot varia foarte mult între furnizori. Lista noastră de mai sus include unele dintre cele mai rapide servicii. Citiți recenziile noastre pentru a vizualiza rezultatele testelor de viteză pentru fiecare furnizor.
 3. Încrederea este, de asemenea, importantă. Ultimul lucru pe care îl doriți este să renunțați la conexiunea dvs. în timp ce vă bucurați de filmul, emisiunea tv sau serialele preferate Netflix. Am luat în considerare asta când am venit cu lista noastră. Vă puteți aștepta la un acces VPN rapid și fiabil de la oricare dintre companiile prezentate mai sus.
 4. Compatibilitatea dispozitivului – asigurați-vă că serviciul VPN pe care îl alegeți acceptă toate dispozitivele pe care intenționați să le urmăriți pe Netflix. Am ales companii care oferă clienți personalizați și aplicații mobile. De asemenea, au instalat ghiduri pentru routere, astfel încât să vă puteți bucura de Netflix pe alte dispozitive care rulează prin rețeaua dvs..
 5. Funcții suplimentare – acesta este ultimul criteriu de pe lista noastră. Veți găsi că cele mai bune VPN-uri includ adesea funcții suplimentare. De exemplu, ExpressVPN are un comutator de ucidere VPN care vă va ucide conexiunea dacă VPN scade. Aceasta vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea până când se va reconecta. ExpressVPN include, de asemenea, MediaStreamer (SmartDNS) cu serviciul lor VPN. DNS inteligent vă va ajuta să deblocați Netflix în mai multe regiuni, fără a depăși criptarea.

1. Cel mai bun VPN pentru Netflix: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 5 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Netflix: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Netflix: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 29 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Netflix: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Netflix: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Conținut Netflix pe țară / regiune

Există încă o mulțime de oameni care nu își dau seama că Netflix oferă conținut diferit după regiune. Ce inseamna asta? Înseamnă că clienții din Statele Unite au acces la mult mai multe filme, emisiuni tv și programe originale Netflix decât oricine altcineva din lume. Utilizând un VPN vă puteți bucura de același conținut pe care cei din Statele Unite au acces la vizionare. Același lucru este valabil pentru toate celelalte țări în care oferă serviciul de streaming. Într-o clipă, vom arunca o privire asupra numărului de titluri Netflix pe regiune.

Vreau să împărtășesc mai întâi un bun VPN va debloca accesul la fiecare regiune Netflix indiferent de locul în care vă aflați. Pur și simplu vă conectați la un server VPN din regiunea pe care doriți să o urmăriți.

Statele Unite ale AmericiiNetflix Statele Unite – 7.400 de titluri

Statele Unite sunt sfântul graal pentru fanii Netflix. Pentru început, SUA include cea mai mare bibliotecă de conținut cu peste 7.400 de titluri și numărare. Serviciul costă 8,99 USD pe lună, ceea ce reprezintă o valoare destul de mare în comparație cu alte țări, mai ales atunci când iei în considerare cantitatea de conținut disponibilă în SUA. Abonații Netflix din întreaga lume se conectează la serverele VPN din SUA pentru a se bucura de emisiunile preferate de televiziune, filme și seriale originale.

Nu există o regiune mai bună pentru a vizualiza Netflix în Statele Unite. Acoperă cea mai mare selecție de programe. Cu toate acestea, există momente în care spectatorii americani se vor conecta la alte regiuni, inclusiv Canada (Den’s Dragon), Marea Britanie (BBC, ITV, Channel 4) și Germania (Big Bang Theory) pentru a viziona emisiuni care nu sunt disponibile în SUA. Un VPN rapid și fiabil vă oferă tot ce este mai bun din ambele lumi. Bucurați-vă de biblioteca locală Netflix împreună cu titluri din alte regiuni.

Regatul UnitNetflix Marea Britanie – 2.800 de titluri

Când mă gândesc la serviciile de streaming în Marea Britanie, primul lucru care îmi vine în minte este BBC iPlayer. Netflix, cu siguranță, nu a vrut să lase Marea Britanie din amestec. Aceștia s-au extins în Marea Britanie ca fiind prima lor ofertă europeană pe 4 ianuarie 2012. Netflix s-a asigurat să se uite la obiceiurile care vizionează obiceiurile pentru a le învăța gusturile și neplăcerile. Acest lucru le-a permis să iasă și să găsească completări adecvate la serviciu. În 2013, Netflix a adăugat conținut de la BBC, ITV și Channel 4. Până la sfârșitul anului 2014, Netflix avea peste 3 milioane de abonați în Marea Britanie. Serviciul are un preț de 6,99 GBP pentru o lună pentru HD sau 8,99 £ pe lună pentru a transmite conținut 4K.

Aș fi ghicit că Marea Britanie va avea a doua sau poate a treia cea mai mare bibliotecă de conținut. În schimb, ocupă locul 7 în spatele SUA, Canada, Brazilia, Mexic, Argentina și Columbia, cu puțin sub 2.800 de titluri din care să aleagă. Aceasta este puțin peste o treime din numărul american. După cum am menționat, telespectatorii din Marea Britanie au acces la conținut adaptat regiunii, inclusiv BBC, ITV și Channel 4. Aceasta este o regiune populară Netflix pentru utilizatorii VPN din întreaga lume care doresc să vizualizeze spectacole populare din Marea Britanie..

CanadaNetflix Canada – 3.700 de titluri

Telespectatorii canadieni au obținut acces la Netflix în 22 septembrie 2010. Au a doua cea mai mare bibliotecă cu peste 3.700 de titluri. Aceasta include spectacole exclusive, cum ar fi Dragon’s Den. Ca și în alte regiuni, canadienii pot viziona unele filme și emisiuni care nu sunt disponibile în altă parte. Cu toate acestea, le lipsește conținutul din alte regiuni. Un VPN bun vă va permite să treceți la orice regiune Netflix și să vă bucurați de aceste titluri fără restricții geografice.

ArgentinaNetflix Argentina – 2.900 titluri

Netflix s-a extins în Argentina în septembrie 2011. Regiunea are în jur de 2.900 de titluri cu programe latino-americane de la CBS, Showtime și Miramax. Biblioteca din 2.900 de titluri din Argentina este cu mult mai mică decât cele 7.500 oferite în SUA și chiar cele 3.600 de titluri disponibile în Brazilia. Nu este de mirare că abonații continuă să utilizeze VPN pentru a urmări conținut în alte regiuni.

AustraliaNetflix Australia – 1.500 de titluri

Australienii au avut acces la Netflix în martie 2015. În realitate, existau deja sute de mii de austrieci care foloseau VPN pentru a urmări în alte regiuni. Chiar dacă Netflix este disponibil în Australia, biblioteca de conținut este mică. Au în jur de 1.500 de titluri. Acest lucru nu se compară bine cu cele 7.500 de titluri disponibile în Statele Unite. Serviciul este, de asemenea, mai scump în Australia, cu planuri cuprinse între 8,99 și 14,99 USD pe lună. Acesta are prețuri sub rivalii lor din acea regiune – Stan, Presto și Quickflix.

AustriaNetflix Austria – 1.600 de titluri

Cei din Austria au acces la Netflix în septembrie 2014. Lansarea a coincis cu o mână de țări din Europa. Austria are o bibliotecă de conținut relativ mică, cu doar 1.600 de titluri. Prețurile pentru Netflix Austria încep de la 8,99 € pe lună și ajung până la 11,99 € pe lună pentru cei care vor să transmită un flux de 4K. Serviciul este mai scump decât omologul său din SUA și include doar aproximativ 20% din conținut. Un VPN bun se va ocupa de această problemă.

BelgiaNetflix Belgia – 1.800 de titluri

Belgia a fost o altă țară europeană care a primit Netflix în septembrie 2014. Au o bibliotecă ceva mai mare decât Austria, cu aproape 1.800 de titluri. Acest lucru este încă mult sub cele 7.500 disponibile în Statele Unite. Din nou, prețul este de la 8,99 la 11,99 € pe lună, în funcție de dacă intenționați să urmăriți conținut 4K. Planul superior vă oferă, de asemenea, mai multe conexiuni simultane.

BraziliaNetflix Brazilia – 3.600 de titluri

Brazilia a fost prima țară din America Latină care s-a bucurat de propria bibliotecă Netflix. Serviciul a fost lansat pe 5 septembrie 2011 și are un preț de 14,99 USD pe lună. Brazilia are o bibliotecă de conținut mai mare decât majoritatea țărilor cu peste 3.600 de titluri. Aceasta este mult mai mică decât biblioteca americană, dar aproape de două ori titlurile disponibile în majoritatea țărilor europene. Au cea mai mare bibliotecă din America de Sud și al treilea număr cel mai mare din orice regiune.

ColumbiaNetflix Columbia – 2.900 de titluri

Columbia s-a alăturat unei serii de țări din America Latină atunci când Netflix a lansat pe 9 septembrie 2011. Regiunea include aproximativ 2.900 de titluri, care este în conformitate cu Argentina. Brazilia are cel mai mare număr de conținut din regiune cu peste 3.600 de titluri. Ca și în cazul altor regiuni Netflix, columbienii nu au acces la emisiuni și filme populare disponibile în Statele Unite. Mulți membri continuă să utilizeze VPN pentru a se bucura de conținutul lor preferat.

DanemarcaNetflix Danemarca – 2.200 de titluri

Netflix și-a extins serviciul de streaming în Danemarca în septembrie 2012. Nu este prea mult de adăugat despre Danemarca care nu este adevărat în alte țări europene. Biblioteca Netflix pentru Danemarca include 2.200 de titluri. Prețul serviciului este de 75 DKR, ceea ce echivalează cu aproximativ 12 dolari pe lună. Prețul este ceva mai mare decât versiunea americană, cu o bibliotecă mai mică de filme și emisiuni de televiziune din care să alegi.

FinlandaNetflix Finlanda – 2.100 de titluri

Netflex Finlanda a fost lansată și în septembrie 2012. Biblioteca regională include 2.100 de titluri. Acest lucru este foarte similar cu celelalte țări europene. Serviciul are un preț de 7,99 € pe lună. Cu 1 € mai puțin decât Austria și Belgia. Pentru o perioadă scurtă de timp, în octombrie 2012, Netflix a avut un fan de Andromeda, dar l-au scos repede din bibliotecă. În caz contrar, nu este prea notabil cu privire la conținutul lor în comparație cu alte regiuni din apropiere.

FranţaNetflix Franța – 1.650 titluri

De asemenea, Franța s-a alăturat fold-ului Netflix în septembrie 2012. Au o bibliotecă mai mică decât unele țări europene cu aproximativ 1.650 de titluri. La început Franța era îngrijorată de faptul că introducerea Netflix ar strica țările se concentrează asupra culturii. Ca răspuns, Netflix a dezvoltat un original numit Marsilia, care este un remake al serialului popular House of Cards. Netflix France are un preț de 7,99 EUR pe lună. Nu este un preț prost, dar biblioteca lor de conținut lipsește în comparație cu aproape cinci ori titlurile din SUA.

GermaniaNetflix Germania – 1.600 de titluri

Telespectatorii germani au obținut acces la propria bibliotecă Netflix în septembrie 2012 împreună cu alte cinci țări din Europa. Biblioteca germană Netflix conține aproximativ 1.600 de titluri. Serviciul costă 7,99 euro pe lună. Netflix este competitiv cu Amazon Instant Video care percepe același preț. Celălalt concurent german al acestora, Watchever, costă 8,99 euro pe lună. Ca și în cazul celorlalte țări europene, Netflix nu oferă o mare selecție.

IrlandaNetflix Irlanda – 2.400 de titluri

Netflix a fost lansat în Irlanda în același timp cu Marea Britanie. Telespectatorii irlandezi s-au putut alătura Netflix începând cu 4 ianuarie 2012. Biblioteca lor de conținut este mai aproape de Marea Britanie decât alte țări europene cu peste 2.400 de titluri. Are un preț mai mare la 9 € pe lună. De asemenea, au un plan bugetar de 8 EUR pe lună, care exclude fluxurile de înaltă definiție și permite doar o conexiune. Asta înseamnă că nu puteți viziona simultan două dispozitive.

LuxemburgNetflix Luxemburg – 1.500 de titluri

Luxemburg s-a alăturat experienței Netflix pe 19 septembrie 2014. La fel ca multe alte țări europene, au o mică bibliotecă de conținut în comparație cu alte zone ale lumii. Membrii au acces la 1.500 de filme și emisiuni tv. Serviciul are un preț de 8,99 € pe lună. De asemenea, au un plan de 11,99 euro pe lună, care include streaming 4K. Membrii din Luxemburg pot beneficia cu siguranță de utilizarea unui VPN pentru a urmări conținutul în alte regiuni.

MexicNetflix Mexic – 3.000 de titluri

Mexicul a fost o adăugare timpurie la lista de Netflix. Fanii serviciului s-au putut alătura oficial pe 12 septembrie 2011. Mexic are una dintre cele mai mari biblioteci de conținut cu peste 3.000 de titluri. Sunt doar câteva sute de titluri în spatele Braziliei și Canada. Mexic are cu încă 200 de titluri mai mult decât telespectatorii din Marea Britanie. Desigur, acestea rămân în spatele SUA cu mai puțin de jumătate din numărul de emisiuni și filme disponibile. Serviciul are un preț de 99 pesos pe lună.

OlandaNetflix Olanda – 1.950 titluri

La 11 septembrie 2013, Netflix a fost lansat în Olanda. Netflix a adoptat o abordare foarte inteligentă în privința rețelelor BitTorrent pentru a găsi cele mai populare emisiuni și filme descărcate. Știau că oferirea unei alternative legale va aduce beneficii clienților și au pariat mare plătind peste 3 miliarde de dolari pentru conținut suplimentar în acel an. În trimestrul următor, Netflix și-a crescut baza de clienți europeni mai rapid decât SUA pentru prima dată. Pariul lor ar trebui să plătească în continuare pentru anii următori.

Noua ZeelandaNetflix Noua Zeelandă – 1.450 de titluri

Utilizatorii Netflix din Australia și Noua Zelandă folosesc VPN-uri pentru a accesa serviciul de ani buni. Netflix și-a lansat în sfârșit serviciul în Noua Zeelandă pe 24 martie 2015. Serviciul costă 9,99 USD pe lună pentru SD și 12,99 USD pe lună pentru conținut HD. Singura problemă este că conținutul lor este cel mai mic din orice regiune, având în jur de 1.450 de titluri. Aceasta este de cinci ori mai mică decât Statele Unite. Cred că este sigur să presupunem că Kiwis va continua să folosească VPN pentru a se bucura de emisiunile lor preferate.

NorvegiaNetflix Norvegia – 2.200 de titluri

Norvegia s-a alăturat echipei Netflix în septembrie 2012. Au lansat împreună cu Danemarca, Finlanda și Suedia. La fel ca omologii lor europeni, membrii Norvegiei au acces la o bibliotecă de aproximativ 2.200 de titluri. Serviciul costă 79 NOK, ceea ce înseamnă aproximativ 14 dolari pe lună. Acest lucru pare destul de scump, având în vedere lipsa de conținut în regiune. Din fericire, utilizatorii din Norvegia pot utiliza un VPN pentru a accesa conținut popular în alte regiuni Netflix.

SuediaNetflix Suedia – 2.200 de titluri

Netflix a început extinderea europeană în Marea Britanie în ianuarie 2012 și până pe 18 septembrie s-au lansat în Suedia împreună cu Danemarca, Finlanda și Norvegia. Membrii Netflix Norvegia pot selecta din biblioteca lor 2.200 de titluri din regiune. Clienții suedezi se pot aștepta să plătească 79 SEK, ceea ce este echivalentul a aproximativ 12 USD pe lună. Din nou, acesta este scump în comparație cu versiunea americană a serviciului de streaming online popular.

ElveţiaNetflix Elveția – 1.700 de titluri

Netflix și-a deschis porțile elvețienilor în septembrie 2014. Elveția s-a alăturat unei liste de țări europene care au obținut acces la Netflix în aceeași zi. Din păcate, biblioteca elvețiană este foarte mică, cu doar 1.700 de titluri. Clienții se pot aștepta să plătească o primă în comparație cu omologii lor europeni. Netflix are un preț de 11,90 franci pe lună în Elveția. Acest lucru se ridică la aproape 13 dolari pe lună, ceea ce este destul de prim pentru alte regiuni.

Puteți vedea lista noastră cu top 10 VPN servicii pentru mai multe opțiuni. Cred că veți fi mulțumit de oricare dintre selecțiile enumerate mai sus. Le-am ales peste alți furnizori VPN de top, pe baza vitezei, fiabilității și prețului. Am căutat și servicii cu o rețea bună de servere VPN în Statele Unite și în alte regiuni populare Netflix. Veți dori un furnizor VPN rapid pentru a transmite emisiuni și filme Netflix. Mai ales dacă vă place să vizionați conținut HD sau chiar 4K. Serviciile partajate în post sunt, de asemenea, cele mai bune VPN-uri pentru alte servicii de streaming populare precum Hulu, Amazon Instant, HBO Now, BBC iPlayer, Spotify și Pandora.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map