Cele mai bune VPN-uri pentru Moscova, Rusia

Moscova, RusiaMoscova este capitala și cel mai mare oraș din Rusia. Cu o populație de 17,1 milioane de oameni situată în zona sa urbană, este al 15-lea cel mai mare oraș din lume. Moscova este un loc interesant de vizitat din mai multe motive. Dacă aveți de gând să călătoriți în zonă pentru afaceri sau plăcere, nu veți dori să utilizați WiFi public sau chiar internet acolo fără să utilizați un VPN. Dacă faceți acest lucru, vă va lăsa în pericol de supraveghere și cenzură. Vom intra în detalii într-o clipă. În primul rând, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Moscova.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat

În 1147, Yuri Dolgoruky și Sviatoslav Olgovici s-au întâlnit la Moscova, pe râul Volga. Aceasta a fost prima referire la oraș. În 1156, Knjaz Yury Dolgoruky a fortificat orașul cu un gard din lemn și a adăugat o groapă. Fortificațiile deținute până la nepotul lui Ghengis Khan, Batu Khan au ars orașul și și-au ucis locuitorii în 1237.

Din acele vremuri, s-au întâmplat multe lucruri în oraș. Printre acestea se numără capitala Uniunii Republicilor Socialiste Sovietice (U.S.S.R), proteste, revoluții și multe altele. După căderea comunismului în 1991, Moscova a intrat într-o coadă de coadă din punct de vedere economic. Cu toate acestea, s-a stabilizat în cea mai mare parte și acum merge destul de bine. Oamenii vizitează orașul din cauza oportunităților de afaceri, muzee, repere istorice, arte plastice, arhitectură și multe altele.

În 2012, Moscova a lansat sistemul său WiFi gratuit. A devenit disponibil în multe locuri, de la trenuri la parcuri până la afaceri locale. În timp ce acest lucru poate părea grozav, ciberneticii și guvernul rus (numit Kremlin) monitorizează activitatea pe internet. Prin crearea unei conexiuni sigure și criptate, de asemenea, faceți mai dificil pentru hoți să vă compromită datele. Fără unul, ești vulnerabil la atac. Cu toate acestea, este posibil să nu fiți complet în siguranță de alte surse în anumite circumstanțe.

Al doilea motiv de a utiliza un VPN în timpul Moscovei este din cauza cenzurii. Este bine știut că Kremlinul cenzurează internetul și este posibil să aveți o problemă încercând să vizualizați unele dintre site-urile dvs. preferate. Când utilizați un VPN din acest motiv, vă veți conecta la un server dintr-o altă țară. Asta te va ajuta să ocolești cenzura găsită în Rusia.

Acestea sunt două motive foarte bune pentru a utiliza un VPN în Moscova. Cu toate acestea, este posibil să vă dați seama de alte motive după ce vă înscrieți la serviciu. Indiferent dacă încercați să vă feriți de ochii indurerați sau doriți să învingi cenzura, un VPN vă va acoperi. Acum că știi de ce este foarte important să folosești un timp în Moscova, să aruncăm o privire la ceea ce ar trebui să cauți.

Modul în care funcționează VPN-urile este prin utilizarea protocoalelor de criptare. Majoritatea serviciilor vă vor oferi o serie de protocoale din care să alegeți. Cel mai bun protocol disponibil de utilizat este OpenVPN. Acest lucru se datorează faptului că are un mix excelent de viteză și securitate. Dacă vi se oferă o opțiune între un UDP și o versiune TCP a acelui protocol, UDP este cel mai rapid. Dacă aveți probleme de conexiune, versiunea TCP este cea mai bună alegere. Deși este mai lent, este mai puțin probabil să aveți probleme de conectare.

1. Cel mai bun VPN pentru Moscova: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

Moscova este un oraș mare, cu multe oportunități. Cu toate acestea, regulile lor privind confidențialitatea și cenzura au determinat aproape toți furnizorii să scoată orice servere din țară. Din această cauză, ExpressVPN are servere localizate în Kiev, Ucraina. Serverele situate în Kiev sunt rapide și ar trebui să facă treaba bine. Viteza lor face ca ExpressVPN să fie alegerea noastră de top de servicii pe care să le folosești în orașul Moscova.

Cu ExpressVPN, accesul VPN rapid și MediaStreamer acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținutul cenzurat. Serviciul vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să obțineți regulile cenzurii ruse. Este ușor de văzut beneficiile folosirii unuia în timp ce la Moscova.

Rețeaua ExpressVPN are sute de servere în locații cheie pentru a ajuta la protejarea confidențialității utilizatorului acestora. Aceasta include locații din Ucraina (deoarece este cea mai apropiată de Moscova). Puteți folosi rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a vă bucura de conținutul obișnuit să vedeți.

Test de viteză ExpressVPN Moscova

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. Veți dori să selectați fila „Toate”, să deschideți Europa, apoi să deschideți Ucraina. În acest moment, puteți selecta serverele situate acolo. După cum vedeți, am testat un server în Ucraina, iar viteza a ajuns la 121.01 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Moscova: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN Moscova test de viteză

Am testat viteza în Ucraina și, după cum vedeți mai jos, numerele sunt bune cu o viteză de descărcare de 99,45 Mbps. Nu ar trebui să aveți nicio problemă să faceți orice doriți să faceți în timp ce utilizați un server acolo.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 3,49 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Moscova: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Testul de viteză CyberGhost Moscova

Întrucât am vrut să testăm un server la Kiev, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos spre Ucraina și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va afișa o listă completă de servere din țară. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 5,33 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Vizualizați ofertele CyberGhost

Opțiunile pe care tocmai le-am oferit sunt cele mai bune alegeri pentru Moscova, dar sunteți bineveniți să aruncați o privire asupra noastră top 10 VPN lista dacă doriți să vedeți mai multe opțiuni. Doar asigurați-vă că furnizorul pe care îl alegeți are servere localizate în zonă. Ne-am luat deciziile în funcție de securitate, viteză, preț și fiabilitate. De asemenea, am căutat furnizori cu servere în aceeași regiune a lumii ca Moscova. În acest fel, puteți obține cele mai bune viteze disponibile. Deoarece toate au rețele bune, nu poți greși cu nicio alegere pe care o faci. Dacă doriți să transmiteți fluxul de conținut, viteze bune sunt foarte importante. Puteți lua decizia corectă pentru nevoile dvs., utilizând ghidul nostru pentru a vă ajuta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map