Cele mai bune VPN-uri pentru Michigan

MichiganMichigan este situat în regiunea Marilor Lacuri din SUA. Datorită formei sale distinctive, „Statul Mitten” se află pe locul 10 în populație și găzduiește aproape 10 milioane de rezidenți. Puteți găsi o serie de motive pentru a vizita această stare minunată de iarnă în zonele minunate de apă. Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați WiFi public public, veți dori să vă conectați mai întâi la un server VPN. În scurt timp vom explica mai detaliat. Între timp, vă rugăm să aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Michigan.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
4IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat
5StrongVPN$ 4,37StrongVPN46Caseta de bifatCaseta de bifat

Deoarece Michigan este un stat american, acest „stat mitten” își va ține mâinile de datele dvs. private. Nu există dovezi de monitorizare nediscriminată de către guvernul Michigan sau SUA. Acestea fiind spuse, mai sunt și alții care le-ar plăcea să-și pună mitt-urile pe informațiile tale personale. Prin conectarea la un VPN, vei face mult mai dificil ca acești escroci să-ți compromită datele personale.

Chiar dacă nu există cenzură guvernamentală sau de stat, veți avea totuși ocazia să profitați de al doilea motiv pentru a utiliza o VPN. Aceasta vă ajută să vă deplasați prin geo-blocuri și blocaje sportive. Dacă sunteți fan al oricăreia dintre echipele din Michigan și doriți să urmăriți un joc online, compania de media vă va bloca. Utilizând un VPN pentru a vă conecta la un server dintr-o altă zonă, puteți face software-ul să creadă că vă aflați în altă parte. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, dacă doriți să accesați conținut din alte regiuni.

Care este cel mai bun VPN pentru Michigan?

Pentru a ne ajuta să răspundem cel mai bine la această întrebare, trebuie să analizăm mai multe criterii. Deoarece Ohio este un stat american, ne vom concentra mai mult asupra eforturilor de deblocare a criteriilor și vitezei. Iată care sunt cele importante.

 • Posibilitatea de a vă deplasa cu întreruperile sportive și geore restricționate în regiune
 • Servere de rețea stabile și mari pentru a ajuta la eliminarea deconectărilor
 • Servere de mare viteză care funcționează bine în regiune la testele de viteză
 • Criptare puternică de grad militar pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului
 • Politică strictă fără jurnalele care ajută la protecția vieții private
 • Suport pentru aplicații mobile pentru mai multe platforme, inclusiv Amazon Firestick

Vom analiza acum cele mai bune VPN-uri pentru Michigan.

1. Cel mai bun VPN pentru Michigan: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținut restricționat geo. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să găsiți problema cu serverele din Chicago. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschideți SUA, apoi deschideți Chicago. În acest moment, puteți selecta serverele acolo. Când am conectat un server VPN în Chicago, am testat viteza în Detroit, Ann Arbor și East Lansing. Puteți vedea rezultatele de mai jos.

Test de viteză ExpressVPN Michigan

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Michigan: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește o serie de servere în Chicago. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Ne-am conectat la un server situat în Chicago și am testat viteza la Detroit, Ann Arbor și East Lansing. Vitezele de descărcare au fost rapide în toate cele trei locații.

Testul de viteză NordVPN Michigan

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 3,49 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Michigan: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Întrucât am vrut să testăm un server în Chicago (din cauza apropierii), am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos în SUA și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va afișa o listă completă de servere din țară. Rețeaua CyberGhost include o serie de servere din Chicago. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța la Detroit, Ann Arbor și East Lansing. Mai jos, vedeți rezultatele.

Testul de viteză CyberGhost Michigan

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Vizualizați ofertele CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Michigan: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

IPVanish oferă mai multe servere în zonă, deci nu trebuie să aveți probleme. Totuși, vă puteți aștepta la viteză rapidă și în locații din mai multe părți ale lumii. Din această cauză, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre pe care să le utilizăm în timp ce se află în Michigan.

Pe lângă o acoperire destul de mare în diferite regiuni europene, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari și funcționează bine la testele noastre de viteză. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Tocmai am menționat că IPVanish are servere în toată regiunea și toate sunt disponibile pentru dvs. Dacă se întâmplă să vedeți un server care are litera „a” ca parte a numelui serverului, acestea sunt cele mai rapide din rețea. Ne-am conectat la un server IPVanish din Chicago și am testat viteza la Detroit, Ann Arbor și East Lansing. Mai jos, vedeți rezultatele.

Test de viteză IPVanish Michigan

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Vizualizați ofertele IPVanish

5. Cel mai bun VPN pentru Michigan: StrongVPN

StrongVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,37 USD pe lună (41% reducere)

StrongVPN are sediul în Statele Unite și are una dintre cele mai bune rețele VPN din țară. În trecut compania a taxat utilizatorii pe baza numărului de locații și protocoale pe care le-au folosit. Acest lucru s-a schimbat pe măsură ce StrongVPN oferă acum membrilor acces complet la rețeaua lor cu sute de servere din întreaga lume.

Cea mai recentă adăugare la serviciul StrongVPN este caracteristica StrongDNS. Toți cei care se înscriu pentru un cont StrongVPN, de asemenea, beneficiază de acces gratuit la StrongDNS, care este un serviciu inteligent DNS utilizat pentru a evita geo-restricțiile. Este o soluție excelentă pentru cei care intenționează să călătorească în afara SUA și doresc să acceseze Netflix.

StrongVPN găzduiește câteva servere situate în Chicago și le folosim din cauza apropierii. Din păcate, nu puteți selecta un anumit server. În schimb, veți dori să faceți clic pe meniul derulant locația serverului, să alegeți Statele Unite, apoi să selectați una în Chicago. Am selectat OpenVPN UDP pentru cele mai bune performanțe. După ce ne-am conectat la un server VPN din Chicago, am testat viteza noastră către Detroit, Ann Arbor și East Lansing. Am obținut rezultatele pe care le vedeți mai jos.

Test de viteză StrongVPN Michigan

StrongVPN a fost amabil să ofere vizitatorilor noștri o reducere de 25%. Cupoanele se acumulează pe deasupra reducerilor lor la termen normal. Vă puteți bucura de un VPN nelimitat și de acces SmartDNS gratuit la doar 7,50 USD pe lună sau 52,49 USD pe an. Contul anual se ridică la doar 4,37 USD pe lună. Noii utilizatori sunt acoperiți de o garanție de returnare de 7 zile.

Vizualizați ofertele StrongVPN

Acum, ai câteva opțiuni grozave pentru a te proteja în timp ce te afli în Michigan. Sperăm că puteți vedea de ce să găsiți o VPN excelentă este o idee bună. Există mai multe opțiuni pe care le puteți consulta și pe site-ul nostru top 10 lista VPN. Deși sunt și opțiuni bune, ne-am asigurat că alegerile noastre specifice se bazează pe mai mulți factori, inclusiv securitate, stabilitate, viteze, preț, ne-am asigurat că sunt optimizate pentru Michigan. Indiferent ce vei face acolo, un VPN te-a acoperit. Folosind ghidul nostru, vă putem ajuta să luați decizia corectă pentru a vă potrivi nevoile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map