Cele mai bune VPN-uri pentru Miami

MiamiMiami, Florida este una dintre cele mai mari orașe portuare de pe coasta Atlanticului a Statelor Unite. În ceea ce privește dimensiunea, se află pe locul opt cele mai populate zone de metrou din țară. Există mai mulți factori care fac din oraș un loc bun de vizitat pentru afaceri și plăcere. Vremea, curățenia și alți factori fac din oraș o destinație perfectă pentru mulți, inclusiv pentru cei care încearcă doar să scape de frig. Dacă veți merge acolo pentru vacanță sau orice altceva, nu veți dori să conectați WiFi public fără să utilizați un VPN.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

De-a lungul timpului, Miami a câștigat porecla de „Orașul magic”. Aceasta deoarece populația a crescut la 5,5 milioane de oameni în numai 100 de ani. Desigur, este mai mare decât orașele care au fost înființate destul de mult timp înainte. În timp ce vă aflați, vă puteți bucura de o serie de activități diferite. Acestea includ vizitarea plajelor, luarea unei croaziere sau chiar bucurarea de toate cele 4 echipe importante de sport din ligă. Deblocați restricțiile de oprire și urmăriți delfinii Miami de oriunde.

Cu toate călătoriile internaționale din Miami, puteți crede că primul motiv excelent pentru a utiliza un VPN este pentru confidențialitate. Pe măsură ce lumea se conectează mai mult, tot mai multe companii oferă WiFi gratuit. Acest lucru este excelent pentru utilizatorul obișnuit, dar nu este atât de grozav dacă încercați să vă protejați confidențialitatea. Fără a utiliza conexiunea sigură creată prin utilizarea unui VPN, vă prezentați riscul ca datele dvs. importante să fie compromise. Hoții pot fura informațiile cu ușurință dacă nu sunteți neprotejați.

Un alt motiv grozav pentru a utiliza o VPN este din cauza geo-restricțiilor. Acestea sunt limite pentru materialul pe care îl puteți vedea și nu îl puteți vedea în anumite zone. Dacă sunteți un călător internațional și doriți să accesați conținutul de acasă, este posibil să aveți unele probleme în acest sens, dacă nu vă conectați la un server VPN din țara de origine. Utilizarea unuia te va ajuta să ocolim acele blocuri.

Care este cel mai bun VPN pentru Miami?

Ne-am concentrat pe următoarele criterii pentru a determina lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Miami:

 • Testele de viteză efectuate pe serverele VPN din Miami
 • Rețea de încredere pentru durate lungi de conectare
 • Am selectat doar VPN-uri care nu păstrează jurnalele de utilizare
 • Criptare puternică pentru desktop și mobil
 • Posibilitatea de deblocare a serviciilor de streaming și a sporturilor live
 • Aplicații mobile și asistență pentru Amazon Firestick

Fără întârziere, iată o listă cu cele mai bune servicii VPN pentru Miami:

1. Cel mai bun VPN pentru Miami: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN MiamiAplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Acest lucru este valabil pentru Miami. Veți dori să selectați fila „Toate”, să deschideți America și apoi să deschideți Statele Unite. În acest moment, puteți selecta locația serverului SUA – Miami. După cum vedeți, am testat un server în Miami, iar viteza a fost de 224,81 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN a performat foarte bine în testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Miami: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN Miami test de vitezăNordVPN găzduiește o serie de servere în Miami. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat serverul Statelor Unite din Miami, iar viteza de descărcare a fost de 161,42 Mbps.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Miami: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 29 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Test de viteză PIA MiamiFolosim clientul PIA Windows și nu există prea mult la el în ceea ce privește configurarea și utilizarea. Simplitatea sa nu înseamnă că clientul nu este bogat în funcții. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare și puteți găsi echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea, testul nostru de viteză a arătat că PIA rulează la 177,44 Mbps în timp ce era conectat la Houston.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Miami: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Testul de viteză CyberGhost MiamiÎntrucât am vrut să testăm un server în Miami, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos spre Statele Unite și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va prezenta o listă completă de servere în SUA. Rețeaua CyberGhost include un număr de servere în Miami. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 118,16 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Miami: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, inclusiv IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua a fost constant cel mai rapid VPN din America de Nord și Europa în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau un server individual.

Test de viteză IPVanish MiamiIPVanish găzduiește peste 50 de servere în Miami și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Când am testat un server IPVanish în Miami, mia-a05 și am găsit viteza de 130,83 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Dacă căutați mai multe opțiuni, vă rugăm să nu ezitați să consultați nostru top 10 VPN lista de servicii. Credem însă că veți fi mulțumiți de opțiunile pe care vi le-am oferit mai sus. Au fost alese în funcție de viteză, fiabilitate, preț și securitate. De asemenea, am căutat furnizori cu servere situate în Miami. În acest fel, puteți fi sigur că obțineți cele mai bune viteze. Desigur, toate au rețele grozave. Viteza este importantă dacă intenționați să descărcați sau să transmiteți conținut HD. Furnizorii de care am menționat mai sus sunt cele mai bune opțiuni pentru a face acest lucru, indiferent de serviciile populare pe care doriți să le utilizați. Sperăm că ghidul nostru vă va ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map