Cele mai bune VPN-uri pentru Match.com

Match.comMatch.com este unul dintre cele mai mari site-uri de întâlniri din comunitate. Acesta servește 25 diferite în mai mult de 8 limbi. După lansarea în 1995, a fost unul dintre primele site-uri de întâlniri online, dacă nu primul. Chiar dacă este foarte popular, există câteva motive pentru care ar trebui să folosești un VPN. În primul rând și în primul rând este confidențialitatea online. Vom explica mai multe despre asta în scurt timp. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă rugăm să aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Match.com.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

După cum s-ar putea ghici, există un motiv bun pentru a utiliza un VPN atunci când utilizați Match.com. Aceasta are legătură cu protejarea vieții private. Dacă ați fost atent la știri, este posibil să știți despre numeroasele probleme pe care site-ul le-a avut cu faptul că a fost hacked. Chiar dacă conectarea la un VPN este posibil să nu poată opri datele dvs. de a fi compromise, cu siguranță ar putea reduce șansa ca cineva să vă fure informațiile. În plus, indiferent dacă vă aflați pe WiFi public sau în rețeaua de domiciliu, este important să păstrați istoricul de navigare privat. Nimeni nu trebuie să cunoască site-urile pe care le vizitați. Când vă conectați la un VPN, creați un strat de criptare. Acest lucru va face mult mai dificil pentru oricine să vă urmărească activitățile de navigare. De asemenea, va proteja orice informații de plată pe care le-ați introdus pe site-ul web.

Al doilea motiv pentru a utiliza o VPN cu Match.com nu este chiar atât de evident. Unele rețele WiFi în mod intenționat Pentru a rezolva această problemă, pur și simplu conectați-vă la un VPN într-o zonă pe care doriți. În acest fel, software-ul de blocare va vedea doar că ceea ce te uiți este trafic criptat. În acest fel, ar trebui să aveți un permis clar pentru a face ceea ce doriți să puteți.

Care este cel mai bun VPN pentru Match.com?

O serie de factori sunt importanți care ne ajută să determinăm răspunsul la această întrebare. În acest caz, trebuie să aibă legătură cu confidențialitatea. Din această cauză, vom folosi mai întâi aceste criterii. După acest lucru, vă putem spune care este cel mai bun VPN pentru Match.com.

 • Politica strictă fără jurnaluri oferită utilizatorilor
 • Rețele mari și stabile pentru a evita conexiunile scăzute atunci când utilizați site-ul
 • Posibilitatea de a evita restricțiile de rețea în timp ce accesați Match.com.
 • Criptare puternică de grad militar pentru a vă proteja confidențialitatea împotriva ochilor induriști
 • Servere de mare viteză care vor funcționa bine cu Match.com

Să aruncăm o privire mai detaliată asupra celor mai bune VPN-uri pe care le utilizăm cu Match.com.

1. Cel mai bun VPN pentru Match.com: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin, cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Match.com: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,99 USD pe lună (75% reducere)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva caracteristici avansate de confidențialitate, precum VPN dublu, servere P2P și IP dedicat, care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 2,99 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Match.com: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile web de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Match.com: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

IPVanish este un serviciu foarte popular și are multe servere localizate în întreaga lume. Indiferent pe ce continent te afli, poți avea o performanță solidă de pe serverele de acolo. De obicei sunt rapide, iar furnizorul are una dintre cele mai mari rețele din lume.

Alături de marea sa rețea mondială, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. După cum am menționat, ei sunt de obicei unul dintre cei mai rapide furnizori de pe piață. Este cunoscut pentru faptul că are mai multe locații de server într-o serie de țări. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru a vă proteja confidențialitatea, dar poate fi afectat pentru deblocarea serviciilor de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

5. Cel mai bun VPN pentru Match.com: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 24 de luni pentru doar 3,49 USD pe lună (65% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN de la 3,49 USD pe lună, împreună cu o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

Dacă încercați să împiedicați furtul informațiilor dvs. private sau încercați să evitați restricțiile site-ului de întâlnire, utilizarea unei VPN cu Match.com este o idee bună. Puteți vedea că există câteva opțiuni grozave pe care le-am enumerat mai sus. Desigur, puteți arunca o privire asupra mai multor opțiuni de pe site-ul nostru top 10 VPN listă. Toți vor performa bine. Acestea fiind spuse, am optimizat alegerile noastre de a utiliza cu match.com. În acest fel, puteți debloca restricțiile de rețea și vă puteți proteja confidențialitatea în același timp. Citind ghidul nostru, vă putem ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză pentru a vă potrivi cel mai bine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map