Cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie

Regatul UnitMarea Britanie (adesea numită Marea Britanie sau Marea Britanie) este cea de-a 22-a cea mai mare populație din lume. Țara este pe locul 78 în lume în ceea ce privește dimensiunea. Cu toate acestea, a spune că Marea Britanie este influențată este o subestimare. Îi puteți vedea influența în multe țări diferite din întreaga lume. De la a vedea numeroasele site-uri celebre până la călătorii de afaceri, există multe de făcut acolo. Dacă intenționați să utilizați Internetul, atunci veți dori să utilizați și un VPN. Vom împărtăși motivele pentru care în scurt timp. Aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA112Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

O atragere a Regatului Unit este apropierea regiunii de Europa. Asta înseamnă că există mereu călători proaspătă în zonă. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că multe companii oferă WiFi gratuit clienților. În timp ce asta pare o idee bună, înseamnă că ar trebui să utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea. Aproape toată lumea a auzit, până acum, despre Carta lui Snooper. Theresa May a anunțat oficial în fața Parlamentului că guvernul britanic a început să spioneze pe cetățenii săi în 1984. În afară de guvernul care vă monitorizează, există mulți alți infractori care așteaptă să pună mâna pe datele dvs. private. Folosind un VPN pentru a crea o conexiune criptată, vă va face mult mai dificil ca ochii nepăsători să obțină informațiile dvs. sensibile.

Următorul motiv pentru a utiliza o VPN este să vă ajute să vă ocoliți de geo-restricții. În timp ce țara nu are prea multe legi de cenzură de care să vă faceți griji, este posibil să aveți și alte probleme. Dacă încercați să urmăriți ceva în afara țării de origine, veți fi blocat. Conectându-vă la un VPN, puteți păcăli software-ul crezând că vă aflați în altă parte. Nu trebuie să pierdeți emisiunea preferată pentru că sunteți în Marea Britanie în loc de locația dvs. de origine.

De la prevenirea infracțiunilor informatice la blocarea monitorizării până la ocolirea geo-blocurilor, utilizarea unei VPN în timp ce în Marea Britanie este o idee bună. După ce vă înscrieți în plan, puteți găsi alte utilizări pentru acest serviciu. Doar înscrie-te pentru a te proteja astăzi. Sperăm, am explicat de ce este importantă utilizarea VPN. Dacă nu sunteți familiarizat cu ce să căutați la un furnizor, alegerile și opțiunile pot fi copleșitoare. Cu toate acestea, vă vom face simplu.

Care este cel mai bun VPN pentru Marea Britanie?

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să aruncăm o privire la unii dintre cei mai importanți factori. Folosind acestea, am compus lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie:

 • Criptarea clasei militare care vă ajută să vă protejați confidențialitatea.
 • Viteza serverelor VPN situate în Marea Britanie
 • Conexiuni stabile pentru a vă ajuta să evitați deconectările
 • Posibilitatea de a vizualiza conținut geo-blocat sau înnegrit
 • Fără politici de jurnal
 • Suport pentru platforme multiple pentru dispozitive mobile

Să trecem direct pe lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie.

1. Cel mai bun VPN pentru Marea Britanie: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

Dacă intenționați să călătoriți în Marea Britanie, folosiți funcția MediaStreamer ExpressVPN și serviciul rapid de VPN este o idee bună. Cei doi vă oferă opțiunea VPN și Smart DNS. Asta înseamnă că puteți obține acces la conținut geo-restricționat. Dacă vă place să faceți flux și ați dorit să vizionați ceva pentru regiunea dvs. de origine sau pentru altul, îl puteți urmări fără pierderi de viteză. Acestea fiind spuse, puteți utiliza în continuare serviciul VPN pentru a cripta conexiunea dvs. dacă doriți. Dacă sunteți fan sport, acestea sunt instrumente excelente pentru a vă înveseli în echipele preferate și puteți găsi o listă de evenimente sportive live pe site-ul lor. ExpressVPN are servere britanice situate în Docklands, Londra, Berkshire, Kent, Maidenhead și East London. Toți acești factori fac ca alegerea noastră de top.

După cum puteți vedea din tabelul de mai sus și locațiile serverului britanic de care am menționat anterior, ExpressVPN are o rețea masivă de servere. În Marea Britanie, acestea au mai multe servere în locuri cheie care vă vor ajuta să vă protejați confidențialitatea. Indiferent dacă doriți să vă protejați confidențialitatea, să deblocați cenzura, să urmăriți un eveniment live sau să ocoliți alte restricții geografice, ExpressVPN vă va ajuta să atingeți obiectivele pe care le aveți.

Test de viteză ExpressVPN Marea BritanieFolosind aplicația ExpressVPN, vă puteți conecta pentru a selecta un anumit oraș la care să vă conectați. Aplicația va selecta un server din acea locație pentru cele mai rapide viteze. Pentru a alege un anumit oraș, faceți clic pe butonul „alegeți locația” și mergeți la fila „toate”. Apoi, deschideți „Europa” și alegeți Marea Britanie. Pentru testare, am ales servere la Londra. ExpressVPN a funcționat bine cu viteze de descărcare cuprinse între 271 Mbps și 342 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent pentru console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Marea Britanie: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Testul de viteză NordVPN Marea BritanieAm testat viteza serverelor din Londra și Manchester. Performanța a fost bună în ambele locații, cu viteze de peste 270 Mbps. Cel mai bun serviciu este o alegere bună pentru deblocarea conținutului geore restricționat în Marea Britanie.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Marea Britanie: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 29 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară. După ce selectați o locație, vă puteți conecta ușor la locații din Marea Britanie.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Test de viteză PIA Marea BritaniePIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea, testul nostru de viteză a arătat că PIA are performanțe bune la Londra și Manchester, cu viteze de descărcare de la 59 Mbps iup la 119 Mbps.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Marea Britanie: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Testul de viteză CyberGhost din Marea BritanieÎn acest caz, am decis să testăm serverele din Londra și Manchester. am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos spre Regatul Unit și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va afișa o listă completă de servere din țară. Rețeaua CyberGhost include o serie de servere la Londra în Manchester. Ne-am conectat la ei pentru a testa performanța lor, iar rezultatele au fost cuprinse între 67 Mbps și 172 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Marea Britanie: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

IPVanish oferă mai multe servere în zonă, deci nu trebuie să aveți probleme. Totuși, vă puteți aștepta la viteză rapidă și în locații din mai multe părți ale lumii. Din această cauză, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre speciale pe care să le utilizăm în timp ce în Virginia.

Pe lângă o acoperire destul de mare în diferite regiuni europene, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari și funcționează bine la testele noastre de viteză. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Test de viteză IPVanish din Marea BritanieTocmai am menționat că IPVanish are servere în toată regiunea și toate sunt disponibile pentru dvs. Dacă se întâmplă să vedeți un server care are litera „a” ca parte a numelui serverului, acestea sunt cele mai rapide din rețea. Am testat serverele IPVanish la Londra și Manchester și am găsit viteza între 60 Mbps și 86 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Mai sus, v-am arătat cei mai buni furnizori pe care îi puteți utiliza în timp ce sunteți în Marea Britanie. Cu toate acestea, puteți arunca întotdeauna o privire asupra noastră top 10 VPN listă pentru alte opțiuni. Doar asigurați-vă că cel pe care îl alegeți are servere localizate în Marea Britanie. Am selectat opțiunile de mai sus în funcție de securitate, viteză, fiabilitate și preț. De asemenea, am căutat furnizori cu mai multe servere în Marea Britanie. În acest fel, veți obține cele mai bune viteze disponibile. Toți furnizorii noștri au rețele excelente, deci nu puteți greși. Dacă plănuiți să faceți streaming, știți cât de importante sunt vitezele bune. Folosind ghidul nostru, vă putem ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map