Cele mai bune VPN-uri pentru Mac

MacOS CatalinaUtilizatorii Apple pot descărca cele mai recente MacOS Catalina gratuit. Am actualizat la scurt timp după ce Apple a lansat cel mai recent sistem de operare Mac. A durat aproximativ o oră și jumătate pentru a descărca și instala noul sistem de operare pe un MacBook. Ne-am luat imediat ceva timp pentru a testa toate VPN-urile de top. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru MacOS. Deoarece mulți utilizatori Mac au și iPhone sau iPad, am ales VPN-urile care au aplicații Mac și iOS personalizate. Am testat fiecare client Mac și am inclus capturi de ecran ale tuturor aplicațiilor în acțiune.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA112Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

După ce am folosit OS X Catalina timp de câteva ore, ne place foarte mult estetica. Noua actualizare este mai curată și oferă o mai bună integrare cu dispozitivele iOS. Noile caracteristici vor adăuga productivitatea și plăcerea mea generală. Utilizând un computer de ani buni, folosim acum produse Apple (iMac, MacBook, iPad, iPhone) în majoritatea timpului. Acest lucru face ca VPN pentru Mac să fie o prioritate.

Există literalmente sute de servicii VPN, dar doar câteva dintre ele au clienți Mac ușor de utilizat. Majoritatea VPN-urilor vă oferă instrucțiuni pentru setarea manuală a unei conexiuni VPN. Nu este suficient de bun pentru noi. Ne dorim și așteptăm aceeași experiență pe care am avea-o pe un computer pe dispozitivele noastre iMac și MacBook. Cu VPN este greu să vin, dar există o serie de servicii pe care le recomandăm confortabil.

Într-o clipă vom împărtăși o listă cu cei mai buni furnizori VPN pentru MacOS. Criteriile sunt simple. În primul rând, serviciul trebuie să fie rapid și fiabil. Trebuie să-și fi construit o reputație puternică de-a lungul anilor. În sfârșit, ei trebuie să ofere un client VPN personalizat pentru MacOS împreună cu o aplicație iOS. Nu configurăm manual o VPN pe Mac și nici nu ar trebui să trebuie.

Care este cel mai bun VPN pentru Mac?

Ne-am concentrat pe următoarele criterii pentru a determina lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Mac:

 • Am căutat VPN-uri care oferă actualizări frecvente pentru aplicațiile lor Mac
 • Preferință acordată aplicațiilor cu funcții avansate, cum ar fi comutatorul de ucidere VPN
 • Viteza rapidă și capacitatea de a debloca serviciile de streaming populare
 • Niveluri ridicate de criptare pentru a vă proteja confidențialitatea pe Mac
 • Politica fără jurnal pentru a asigura că jurnalele de utilizare nu sunt păstrate pentru confidențialitate
 • Suport suplimentar pentru dispozitivele iOS și Amazon Firestick

Fără întârziere, iată o listă cu cele mai bune servicii VPN pentru utilizatorii de Mac:

1. Cel mai bun VPN pentru Mac: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN este cunoscut pentru designul lor elegant și nu există o platformă mai bună care să arate asta pe Mac decât Mac. După cum veți vedea într-un moment, ultima versiune a clientului ExpressVPN Mac este simplificată, astfel încât nu trebuie decât să faceți clic pe o singură dată pentru a vă conecta. Cei care doresc mai mult control pot schimba locațiile și protocoalele serverului. De asemenea, puteți rula un test de viteză. Cu toate acestea, clientul nu are capacitatea de a seta un comutator de ucidere sau de a roti adrese IP. Poate că acele opțiuni vor fi adăugate în viitor.

După cum puteți vedea din imaginea de mai jos. aplicația Mac ExpressVPN este foarte simplă. Aspectul și aspectul aplicației sunt transmise versiunilor lor pentru Windows, iOS și Android. Primul lucru pe care îl veți observa este cât de curată este designul interfeței atunci când lansați aplicația pentru prima dată. Te poți conecta la serverul sugerat sau poți alege dintr-o listă de peste 100 de locații de server din întreaga lume.

Conexiune client ExpressVPN Mac

De asemenea, puteți rula un test de viteză pentru a găsi cele mai rapide locații pe server. Dacă faceți acest lucru, vor dura câteva minute, dar merită așteptați dacă doriți să găsiți cea mai rapidă conexiune. Veți observa că imaginea de mai jos arată indicele de viteză, latența și viteza de descărcare pentru mai multe servere. După finalizarea testului, vă sugerez să selectați serverul în țara dorită cu cel mai mare indice de viteză. De asemenea, jucătorii vor dori să acorde o atenție deosebită latenței, întrucât aceasta afectează întârzierea. Testul de viteză arată că Atlanta este cea mai bună opțiune pentru performanțe rapide.

Opțiuni ExpressVPN Test de viteză

Pe lângă testarea vitezei, puteți modifica și protocoale. Clientul Mac acceptă protocoalele OpenVPN (UDP și TCP), L2TP / IPSec și PPTP. În mod implicit, aplicația va alege automat protocolul. Dacă doriți să o setați singur, accesați preferințele și selectați unul dintre protocoalele enumerate mai sus.

Cei noi pentru VPN vor aprecia cu adevărat designul clientului ExpressVPN Mac. Interfața este punct și faceți clic. Selectați la ce locație server doriți să vă conectați și software-ul va avea grijă de restul. Aș da cu siguranță software-ului client și aplicațiilor mobile ExpressVPN un A + pentru ușurință în utilizare.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN a performat foarte bine în testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Mac: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Client NordVPN Mac

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Mac: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) este bine cunoscut pentru serviciul popular de VPN, împreună cu sprijinul acordat organizațiilor care luptă pentru a ne proteja drepturile de confidențialitate. Acestea adoptă o abordare diferită cu software-ul lor. În loc să aibă un client autonom care rulează în propria fereastră, PIA este accesat printr-o pictogramă a barei de meniu. Unii utilizatori apreciază abordarea, în timp ce alții consideră că este mai puțin de dorit. Veți găsi aceleași niveluri ridicate de criptare și funcții avansate pe care PIA le oferă clientului Mac în contrapartida Windows.

Aplicația VPN Mac PIA

Aplicația PIA este similară cu clientul OpenVPN open source în prezentarea sa. Vă puteți conecta la orice server făcând clic pe pictograma PIA din bara de meniu. Aceasta va afișa o listă derulantă a locațiilor serverului. Arătăm începutul listei de mai sus. Pur și simplu faceți clic pe orice locație a serverului pentru a vă conecta. Puteți configura, de asemenea, o serie de setări în aplicație sau lăsați valorile implicite. PIA este foarte popular în rândul utilizatorilor P2P / torrent. Funcția de comutare a uciderilor lor este similară cu cea oferită de IPVanish și VyprVPN. Aplicația acceptă, de asemenea, redirecționarea porturilor și funcții mai avansate.

Există un alt aspect al clientului PIA Mac, care merită remarcat. Puteți seta nivelurile de criptare a datelor, autentificarea datelor și criptarea strângerii de mână în client. Setările implicite sunt AES-128 / SHA1 / RSA-2048, care este o combinație bună pentru majoritatea utilizatorilor. Puteți seta următoarele valori în aplicația VPN Mac:

 • Criptarea datelor – AES-128 / AES-256 / Blowfish / None
 • Autentificarea datelor – SHA1 / SHA256 / Niciuna
 • Strângere de mână – RSA-2048 / RSA-3072 / RSA-4096 / ECC-256k1 / ECC-256r1 / ECC-521

După cum puteți spune, PIA ia în serios confidențialitatea utilizatorilor. Indiferent dacă intenționați să vă conectați prin Mac, iOS, Windows sau Android, acestea v-au acoperit cu aplicații personalizate. Rețeaua lor nu este la fel de mare ca unii, așa că îți iau în calcul scopul înainte de a lua o decizie. Dacă PIA are servere în locația dorită, atunci puteți beneficia de eforturile pe care echipa lor le continuă să pună în serviciu și este completat de software.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Mac: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

Ar fi greu să găsești un client VPN Mac mai bine echipat decât CyberGhost 7. Echipa de dezvoltare s-a depășit cu o serie de funcții avansate incluse pentru utilizatorii de Mac. Veți găsi că designul software-ului este intuitiv. Cu toate că există câteva setări de reglat, nu trebuie să faceți modificări pentru a vă conecta. Clientul se va îngriji de criptarea conexiunii. CyberGhost extinde la fel de mult aceeași interfață și funcționalitate la aplicațiile lor Windows, iOS și Android și Amazon Fire TV.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, interfața de utilizare CyberGhost este curată. Există două moduri de a utiliza aplicația. Prima este o versiune minimizată, care este reprezentată în partea dreaptă a loviturii de captură. Puteți pur și simplu să faceți clic pe glisor pentru a vă conecta la cea mai bună locație. Dacă doriți să selectați o altă locație a serverului, puteți deschide fila galbenă care extinde clientul. De acolo puteți selecta orice țară, oraș și chiar server individual din mii de opțiuni. CyberGhost pentru Mac are, de asemenea, file pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune servere pentru descărcare și streaming. Acest lucru este destul de util pentru utilizatorii torrenți și cei care doresc să deblocheze serviciile de streaming în alte regiuni ale lumii.

Aplicația Mac CyberGhost

De asemenea, puteți seta aplicația CyberGhost să se conecteze automat oricând utilizați Wi-Fi-ul nesecurizat. Aceasta este o caracteristică excelentă care vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea în timpul călătoriei. Este prea ușor să vă conectați la o rețea nesecurizată și să uitați să lansați clientul dvs. VPN. Vă sugerez să activați funcția dacă călătoriți des. De asemenea, puteți seta clientul să se reconecteze automat oricând se deconectează. Funcția „switch switch” vă va proteja confidențialitatea oricând conexiunea VPN scade prin uciderea Internetului până când se va restabili conexiunea..

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Mac: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

Am ales IPVanish pentru lista noastră de VPN-uri de top Mac bazată pe calitatea rețelei lor de top, împreună cu funcțiile avansate oferite de clientul lor VPN Mac. Mai ales capacitatea de a-ți ucide conexiunea la Internet oricând scade VPN. Funcția este mai cunoscută sub numele de comutator de ucidere VPN și vă va ajuta să vă păstrați anonim până când VPN-ul se va reconecta. Programul vă permite, de asemenea, să vă schimbați adresa IP periodic.

Să aruncăm o privire rapidă asupra clientului Mac. Puteți citi recenzia noastră IPVanish pentru a afla mai multe despre acest serviciu. Revizuirea este foarte aprofundată și include un ghid pentru fiecare versiune (Mac, Windows, iOS, Android) a aplicației lor personalizate. În loc să trecem la atât de multe detalii, vom arunca doar o privire scurtă asupra interfeței de utilizator și a unor opțiuni din această postare. După cum puteți vedea mai jos, software-ul vă va permite să selectați orice locație a serverului dintr-o listă sau o hartă. Puteți extinde ușor harta în orice regiune pentru a alege cea mai bună locație a serverului.

Selectare server IPVanish Mac

În plus față de ușurința de utilizare, IPVanish a făcut un punct de a oferi funcții de securitate avansate utilizatorilor Mac. Este minunat pentru că mulți furnizori se opresc în opțiunile de asistență, cum ar fi comutatorul de ucid VPN și IP-ul rotativ pentru Mac. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, acest lucru nu este cazul IPVanish. Am mers mai departe și am evidențiat funcția de comutare a uciderii VPN. Pur și simplu bifați caseta de lângă „Ucide rețea dacă conexiunea VPN este pierdută” pentru a activa funcția. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați confidențialitatea până când VPN-ul se va reconecta.

Setări IPVanish Mac

Există și alte caracteristici demne de menționat. Pentru început, echipa IPVanish protejează utilizatorii VPN Mac împotriva scurgerilor DNS prin setarea DNS-ului pentru a rula pe serverele lor în timp ce sunt conectate la orice server VPN. Puteți seta, de asemenea, servere DNS terțe părți precum Google sau OpenDNS în client. Vă sugerez să utilizați IPVanish pentru rezoluție DNS atunci când utilizați serviciul lor, dar în cazul în care doriți să mergeți cu un alt terț, aici sunt adresele DNS pentru câteva opțiuni de top. Acestea sunt toate serverele DNS publice, astfel încât să nu fie taxate pentru utilizarea lor.

 • Google – 8.8.8.8 și 8.8.4.4 (IPv4) sau 2001: 4860: 4860 :: 8888 și 2001: 4860: 4860 :: 8844 (IPv6)
 • OpenDNS – 208.67.222.222 și 208.67.220.220 (IPv4) sau 2620: 0: ccc :: 2 și 2620: 0: ccd :: 2 (IPv6)
 • Comodo – 8.26.56.26 și 8.20.247.20 (IPv4)

În plus față de clientul lor Mac, veți găsi un aspect similar în software-ul lor Windows. Echipa IPVanish a dezvoltat și aplicații mobile frumoase pentru iOS și Android. Ceea ce s-ar putea considera surprinzător este faptul că au dezvoltat comutatorul de ucidere VPN pentru Mac înainte de Windows. Acest lucru arată dedicat utilizatorilor de Mac și este revigorant pentru cei dintre noi care s-au străduit să găsească software de VPN de calitate pentru Mac de-a lungul anilor.

Accesați IPVanish

6. Cel mai bun VPN pentru Mac: Surfshark

Surfshark

Înscrieți-vă pentru 24 de luni cu doar 1,99 USD pe lună (83% reducere)

Surfshark și-a lansat serviciul VPN în 2018. De atunci, compania a făcut destul de multă în comunitate. Echipa continuă să crească și să adauge locații de server la rețeaua lor de mare viteză. S-au concentrat pe confidențialitate și valoare. Serviciul include funcții suplimentare, cum ar fi CleanWeb (blochează reclame și malware), Whitelister (tunelare separată), VPN dublu MultiHop, comutator de ucidere, DNS privat și protecție împotriva scurgerilor.

Cu o rețea mare de servere din întreaga lume, o criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Premium și Amazon Prime, există multe oportunități de a vă bucura de acest serviciu. Puteți accesa Amazon Prime Video în mai multe regiuni, inclusiv în SUA, Germania și Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă opțiunea de a vă conecta la locațiile serverului fizic, serverele virtuale (cele mai potrivite pentru deblocarea geo-restricțiilor), servere care acceptă utilizarea P2P și servere MultiHop.

Client Surfshark Mac

Pentru valoare și caracteristici, Surfshark este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își protejeze confidențialitatea și să deblocheze restricțiile. Toate aplicațiile lor VPN au fost proiectate cu o interfață de utilizator similară și sunt ușor de utilizat. Vă puteți înscrie pentru un cont VPN nelimitat, fără riscuri, deoarece Surfshark oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați Surfshark

7. Cel mai bun VPN pentru Mac: StrongVPN

StrongVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,37 USD pe lună (41% reducere)

StrongVPN este un pionier în spațiul VPN personal. Aceștia ofereau acces VPN cu ani înaintea unora dintre celelalte mărci de top din industrie. Indiferent dacă doriți să vă protejați confidențialitatea în rețelele Wi-Fi sau să deblocați conținutul în alte țări, StrongVPN v-a acoperit. Au o linie completă de software pentru clienți, inclusiv o aplicație drăguță pentru utilizatorii Mac. De fapt, prefer clientul lor Mac de Windows. Are un design mai curat și câteva funcții suplimentare care vă ajută să selectați cel mai rapid server. Haideți să sărim direct și să aruncăm o privire la ce au de oferit fanilor Mac.

Ce cauți într-un serviciu VPN? Dacă simplitatea este mare pe lista dvs., atunci vă recomandăm cu tărie StrongVPN. Clientul lor Mac nu are unele funcții avansate oferite de IPVanish, dar compensează oferind o interfață de utilizator curată, simplă de navigat. După cum puteți vedea din imaginile noastre de mai jos, StrongVPN și-a proiectat aplicația Mac pentru o ușurință de utilizare. Cei care știu exact unde doresc pot selecta pur și simplu locația serverului și faceți clic pe conecta. Asta e. Nu mai există explicații. Dacă doriți să săpați mai multe în culise, puteți, dar nu trebuie. Doar faceți clic pe o dată pentru a vă conecta, apoi din nou pentru a vă deconecta. Nu ar putea fi mult mai ușor. Acesta este motivul pentru care StrongVPN este unul dintre serviciile noastre VPN preferate atât pentru utilizatorii Mac cât și pentru iOS.

Client StrongVPN Mac

Doriți să săpați mai adânc în client? Aruncăm o privire la unele dintre opțiunile disponibile celor care doresc mai mult control asupra conexiunii VPN. Pentru început, puteți utiliza switch-ul de server pentru a testa viteza fiecărei locații a serverului. Interfața vă permite să selectați un singur server sau mai multe servere pentru a le testa în același timp. Puteți vedea rezultatele de mai jos. Concentrați-vă atât pe timpul de ping, cât și pe viteza de descărcare (DL). Cu cât timpul de ping este mai mic, cu atât mai bine. Testul arată că ne putem aștepta la o latență scăzută, o conexiune rapidă la Atlanta și asta este exact ceea ce avem.

Puteți seta, de asemenea, o serie de preferințe în aplicație. Unele ecrane sunt destul de tehnice și vă oferă mai multă flexibilitate în utilizarea aplicației. Acoperim elementele de bază. Puteți face clic pe fila avansată pentru a comuta protocoalele. Puteți selecta între PPTP, L2TP, SSTP, IPSec și OpenVPN. Vă sugerăm să utilizați OpenVPN (UDP) ori de câte ori este posibil pentru cel mai bun amestec de viteză și fiabilitate.

StrongVPN Mac - opțiuni

StrongVPN nu se oprește cu Mac, dar cu siguranță apreciem concentrarea lor asupra utilizatorilor Apple. Te poți aștepta la același nivel de calitate oricând ajungi la echipa de asistență. Atunci este experiența din anul în plus care arată cel mai mult. Membrii StrongVPN pot descărca aplicații personalizate pentru Mac, Windows, iOS și Android. De asemenea, puteți utiliza ghidurile lor pentru a configura serviciul VPN pentru a rula prin ruterul dvs. Procedând astfel, vă va proteja întreaga rețea cu un singur cont VPN, care extinde suportul pentru console de jocuri și alte dispozitive conectate.

Accesați StrongVPN

Industria VPN este foarte competitivă, iar companiile încep să se concentreze mai mult pe utilizatorii de Mac. Ei știu că detaliile contează și petrec timpul și resursele necesare pentru a dezvolta pentru Mac și iOS. Serviciul dvs. VPN preferat lipsește din lista noastră? Dacă da, vă rugăm să o împărtășiți cu noi @VPNFan pentru a-l putea testa și a-l lua în considerare pentru următoarea noastră actualizare trimestrială.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map