Cele mai bune VPN-uri pentru Lima, Peru

Lima, PeruLima este cel mai mare și capitala oraș din Peru. Cu o populație urbană de 9,75 milioane și locația sa pe coasta centrală a țării, nu este greu de văzut de ce Lima este atât de populară. De la clima minunată la economia sa în creștere, există multe atrageri pozitive. Dacă intenționați să vizitați orașul și doriți să utilizați internetul, veți dori să utilizați un VPN. Vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea și să deblocați orice restricții. Iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri de utilizat în Lima.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2VPN HMA Pro$ 3,99HideMyAss280
3IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat
4NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
5CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat

Poporul inca locuia prima data in zona cunoscuta sub numele de Lima. În 1532, conquistadorii spanioli l-au învins pe conducătorul incaș pentru a întemeia capitala. În următorul secol, orașul a înflorit ca centru al unei rețele comerciale extinse. În 1687, un cutremur peruan a distrus majoritatea clădirilor din oraș. În 1746, un alt cutremur a făcut ravagii asupra orașului.

Parcurgând vremurile mai moderne, locația a ajutat orașul să își păstreze statutul de centru comercial principal. Industria și economia orașului sunt destul de vaste. În 2003, orașul era responsabil pentru 53% din Produsul Intern Brut al țării. Unele dintre motivele pentru care oamenii vizitează orașul includ oportunități comerciale, arhitectură, muzee, o scenă de teatru și multe altele.

Dacă veți fi unul dintre numeroșii turiști în oraș și intenționați să utilizați internetul, trebuie să utilizați un VPN. Acesta este să vă protejați confidențialitatea și primul motiv pentru a utiliza un VPN. În timp ce guvernul peruan nu blochează și nu monitorizează în mod activ cetățenii, puteți totuși să derivați în criminalitatea cibernetică. Puteți paria că abia așteaptă să pună mâna pe datele dvs. private și personale. Prin conectarea la un VPN, îngreunați hoții să vă fure datele sensibile.

Al doilea motiv pentru a utiliza un VPN în timp ce se află în Lima este de a ajuta la evitarea geo-restricțiilor. Peru nu are restricții cu privire la ceea ce poți sau nu poți privi. Cu toate acestea, veți rula în continuare în geo-restricții. Acestea sunt reguli pe care companiile le impun pentru a împiedica utilizatorii să vadă conținut în afara unei zone vizate. Dacă doriți să accesați conținut din regiunea dvs. de origine sau chiar o regiune diferită, va trebui să vă conectați la un server într-o altă locație pentru a vă bucura. Când o faci, păcălește software-ul de blocare, gândindu-te că ești localizat în altă parte.

Acestea sunt cele mai bune motive pentru a utiliza un VPN dacă intenționați să vizitați Lima. Există și altele, dar este posibil să vedeți de ce acestea sunt importante. Fie că doriți să evitați geo-restricțiile sau să vă protejați de furtul de identitate, furnizorii VPN vă vor acoperi. Acum, vom lua ceva timp pentru a vă ajuta cu opțiunile dvs..

Haideți să sariți direct și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Lima.

1. Cel mai bun VPN pentru Lima: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN Lima

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu va trebui să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. Veți dori să selectați fila „Toate” și apoi să deschideți America de Sud. De acolo puteți selecta Peru, deoarece au un server în Cusco. Cu toate acestea, dacă doriți cea mai bună performanță, vă recomandăm să vă conectați la un server din Brazilia. După cum vedeți, am testat un server în zonă, iar viteza a ajuns să fie de 118,07 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Lima: HMA

VPN HMA

Înregistrează-te pentru 36 de luni cu doar 3,99 USD pe lună (reducere de 67%)

HideMyAss a fost adusă la viață în 2005, când Jack Cator, un student în vârstă de 16 ani din Anglia, a decis că vrea să creeze un serviciu care să ajute oamenii să evite cenzura. Concret, Jack nu a putut accesa site-urile de socializare și jocurile online, deoarece au fost blocate în rețeaua școlară. HMA a adăugat sute de mii de utilizatori în prima lună și de atunci a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume, cu peste 350 de locații de server. Privax, compania-mamă a HMA Pro VPN, s-a alăturat echipei AVG în 2015.

Test de viteză HMA Lima

Dacă obiectivul tău este să găsești VPN cu cele mai multe locații de server, atunci HideMyAss este cea mai bună alegere. Rețineți doar că HMA înregistrează activitatea utilizatorului, care este o preocupare pentru unii utilizatori VPN. HMA găzduiește multe servere VPN în toată America de Sud, inclusiv câteva în Cusco (cea mai apropiată locație de Lima). Pentru a vă conecta la un server acolo, veți dori să accesați „Modul Locație” și să selectați „Schimbare locație” pentru a începe. Apoi faceți clic pe fila „Orașe” și căutați Cusco. De acolo puteți selecta locația serverului Cusco, Peru. Ne-am conectat la un server acolo pentru a testa și am găsit viteza de 96.69 Mbps.

În 2016, HMA și câțiva alți furnizori VPN de top au condus calea în simplificarea software-ului client personalizat. Rezultatul este un set complet de aplicații personalizate care facilitează conectarea oricărui utilizator la rețeaua HMA și criptarea conexiunii. Au software disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS. De asemenea, vă puteți conecta la HMA prin router. HMA oferă acces nelimitat la VPN și toți utilizatorii noi sunt acoperiți de o garanție de returnare a banilor fără riscuri de 30 de zile.

Vizitați Ascundeți fundul meu

3. Cel mai bun VPN pentru Lima: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

Lima este capitala Peru și o locație importantă pentru multe afaceri. Este posibil să observați că serviciul VPN are mai multe locații de server în America decât majoritatea celorlalte companii din lista noastră. Acest lucru face ca IPVanish să fie una dintre alegerile noastre pentru serviciul VPN în Lima.

Alături de o amprentă mare în America, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua a fost constant cel mai rapid VPN din America și Europa în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau un server individual.

Test de viteză IPVanish Lima

IPVanish găzduiește 8 servere în Rio De Janiero (deoarece este cel mai apropiat oraș) și puteți alege să vă conectați la oricare dintre acestea pe care doriți. Am testat un server IPVanish în Rio De Janiero și am găsit viteza de 87.78 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

4. Cel mai bun VPN pentru Lima: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Testul de viteză NordVPN Lima

NordVPN găzduiește o serie de servere în Brazilia. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat un server situat în Brazilia către Lima, iar viteza de descărcare a fost de 56,10 Mbps.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

5. Cel mai bun VPN pentru Lima: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Testul de viteză CyberGhost Lima

Întrucât am vrut să testăm un server lângă Lima, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos în Brazilia și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va afișa o listă completă de servere din țară. Rețeaua CyberGhost include câteva servere în Sao Paulo. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța la Lima. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 28,42 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

Acolo ai cele mai bune opțiuni VPN pe care să le folosești în Lima. Cu toate acestea, puteți avea întotdeauna o privire asupra noastră top 10 VPN listă. Veți găsi mai multe opțiuni cu serverele din Peru. Ne-am bazat deciziile pe baza securității, vitezei, fiabilității și a prețului. De asemenea, am căutat furnizori care au servere în Peru. În acest fel, puteți obține cele mai bune viteze. Dacă intenționați să faceți streaming, viteze bune sunt importante. Nu există alegeri proaste pe lista noastră, deoarece toate au rețele bune. Folosind ghidul nostru pentru a vă ajuta, puteți lua cea mai bună decizie pentru a vă ajuta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map