Cele mai bune VPN-uri pentru Lifetime Movie Club

Lifetime Movie ClubA + E Networks a anunțat că Lifetime va urma rolul altor canale de cablu și va oferi un serviciu de streaming de top numit Lifetime Movie Club.. În partea de sus înseamnă că programarea de la stație este oferită pe cont propriu, fără a fi controlată de o companie de cablu sau satelit. Viața de viață este cel mai recent canal din graba populară a stațiilor pentru a veni în întâmpinarea unui grup de indivizi la care industria se referă drept tăietori de cordon. În acest an de 30 de ani de la realizarea de filme, LMC va oferi mai mult de 30 de filme, reîmprospătate săptămânal. La fel ca în cazul celorlalte servicii, acest canal ar fi inaccesibil în afara SUA și a teritoriilor, dar îl puteți urmări de oriunde cu un VPN.


Serviciu RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Iată o listă a caracteristicilor acestui nou serviciu de streaming.

 • comercial gratuit
 • filme noi adăugate săptămânal
 • 3,99 USD lunar după o probă gratuită de o săptămână
 • nu este nevoie de abonament prin cablu sau satelit.

LMC are câteva diferențe care pot fi puncte pentru unii. Pentru unul, spre deosebire de concurenții săi, clubul nu oferă un feed liniar. Deci, dacă ai dori să vezi un film în momentul în care este difuzat, ar trebui să îl vizionezi de fapt la televizor. A doua diferență este în ceea ce privește platformele disponibile. Lifetime Movie Club este disponibil în prezent numai pe iPhone, iPad și iPod Touch. Nu există nicio mențiune actuală cu privire la alte platforme, cu toate acestea, exclusivitatea Apple poate fi doar temporară, așa cum a fost HBO.

Un bun punct al serviciului implică statutul de comerț gratuit. Unele dintre celelalte servicii OTT oferite astăzi pe piață au reclame periodice atunci când transmit conținut. Acestea fiind spuse, aceleași posturi transmit și conținut live. Poate că nu oferă o opțiune de transmisie live, ei pot alege să nu aibă reclame.

Dacă nu reușești să obții suficient de mult pentru filmele TV și vrei să poți viziona filme precum Flori în mansardă, Coco Chanel, O fată ca mine: Povestea Gwen Araujo, Călătoria la bunătate, Prea tânăr la căsătorie , și Dawn Anna, acesta este serviciul pentru tine.

Nu este surprinzător, LMC este disponibil doar pe teritoriile SUA și SUA. Asta înseamnă că dacă plănuiești să călătorești în afara SUA sau dacă locuiești în afara SUA, ai fi blocat de acces fără VPN. Acest tip de blocare se numește geo-blocare. Blocarea geo se face ca o modalitate de a limita accesul la o anumită zonă geografică din cauza drepturilor contractuale de licență.

Cu toate acestea, cu un VPN, veți putea debloca acest serviciu. Un serviciu VPN vă poate ajuta în două moduri distincte. Prima modalitate este prin deblocarea conținutului, iar a doua este adăugarea de securitate la navigare prin utilizarea criptare. După ce selectați o companie VPN bună, următorul pas va fi descărcarea clientului. După aceea, selectați țara pe care doriți să o utilizați. În cazul LMC, alegeți orice server din SUA și faceți clic pe pictograma de conectare. Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN în acest caz. ExpressVPN are o rețea rapidă în SUA și veți putea transmite cu ușurință LMC folosind-o.

Același lucru ar fi valabil dacă doriți să utilizați oricare dintre celelalte servicii de streaming populare, cum ar fi Netflix. Vă puteți conecta la orice regiune a Netflix doriți, precum și acces la conținut care nu este disponibil acolo unde vă aflați. De ce trebuie să pierdeți conținutul diferit, pur și simplu din cauza geo-blocării?

Serviciile VPN oferă criptare. Deși este posibil să fiți tentat să urmăriți fără securitate, nu l-am recomanda. Oriunde vă întoarceți, auziți despre persoane care primesc date personale furate. ExpressVPN nu păstrează jurnalele în istoricul de navigare, deci nu este necesar să vă faceți griji pentru acea parte. Într-adevăr, cea mai bună modalitate de a vă proteja datele personale este folosind criptarea pe care un serviciu VPN o va oferi.

1. Cel mai bun VPN pentru Lifetime Movie Club: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 5 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă asistență Smart DNS la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Lifetime Movie Club: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Lifetime Movie Club: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 29 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Lifetime Movie Club: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Lifetime Movie Club: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Am ales aceste servicii VPN particulare din diferite motive, inclusiv viteza, disponibilitatea, fiabilitatea și securitatea. Cu opțiunile pe care le-am oferit, ar trebui să fiți în măsură să îndepliniți orice obiectiv în minte, dar vă rugăm să nu ezitați să priviți peste top 10 listă pentru opțiuni suplimentare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map