Cele mai bune VPN-uri pentru Kentucky

KentuckyKentucky este un stat situat în partea central-estică a SUA. Are o populație estimată de aproximativ 4,4 milioane de rezidenți. Oamenii vizitează statul din mai multe motive diferite, inclusiv bourbon, baschet, călărie și multe altele. Dacă intenționați să vizitați statul din aceste motive sau altele, veți dori să vă asigurați că utilizați un VPN ori de câte ori utilizați WiFi. Vă putem oferi mai multe informații despre asta într-o clipă. mai întâi, vă rugăm să aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru Kentucky.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat

Kentucky are multe lucruri, inclusiv unele dintre cele mai bune distilerii din SUA. Acest lucru înseamnă că este probabil să întâlniți oameni care se bucură de capcana Kentucky. Având în vedere că, probabil, veți găsi, de asemenea, cybercrooks. Sunt persoane care vor profita de ocazie pentru a-ți fura datele personale. În schimb, tot ce trebuie să faci este să te conectezi la un VPN. În acest fel, puteți crea o conexiune sigură pentru a face mult mai dură pe oricine dorește să vă fure datele.

În timp ce Kentucky nu echipe profesioniste de sport, cu siguranță au Universitatea din Kentucky, Louisville și o foarte cunoscută călăreță (Kentucky Derby). Pentru a urmări unele dintre aceste sporturi sau evenimente, este posibil să aveți probleme la vizionarea unora din cauza geo-restricțiilor. Pentru a remedia această problemă, pur și simplu conectați-vă la un server VPN dintr-o regiune diferită. Acest lucru vă va ajuta să evitați aceste restricții și să le vizualizați așa cum v-ar face în mod normal.

Care este cel mai bun VPN pentru Kentucky?

Întrucât alcoolul, călăritul și baschetul au tendința de a-i face pe oameni să uite de siguranța lor, vom folosi mai întâi factori de securitate. Astfel vom determina care este cel mai bun VPN pentru Kentucky.

 • Criptare puternică pentru a vă proteja confidențialitatea împotriva cyberthieves
 • Furnizorii vă vor oferi o politică strictă fără jurnale pentru utilizatori
 • Servere VPN rapide care funcționează bine în testele regionale de viteză
 • Aplicații mobile cu mai multe platforme și suport pentru dispozitivele Amazon Firestick
 • Stabilitate ridicată a rețelei pentru a vă ajuta să evitați conexiunile pierdute
 • Posibilitatea de a ocoli geo-restricțiile

Și acum, o privire atentă la unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Kentucky.

1. Cel mai bun VPN pentru Kentucky: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să găsiți această problemă cu serverele din zonă. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschide SUA, apoi deschide Chicago. În acest moment, puteți selecta serverele acolo. Ne-am conectat la un server din Chicago, Illinois și am testat la Lexington, Bowling Green și Hopkinsville. Viteza de descărcare a fost cuprinsă între 90 Mbps și 102 Mbps.

Test de viteză ExpressVPN Kentucky

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Kentucky: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește o serie de servere în Chicago. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Ne-am conectat la un server situat în Chicago, Illinois și am testat viteza la Lexington, Bowling Green și Hopkinsville. Viteza de descărcare a variat între 119 Mbps și 129 Mbps.

NordVPN Kentucky test de viteză

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 3,49 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Kentucky: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

IPVanish oferă mai multe servere în zonă, deci nu trebuie să aveți probleme. Totuși, vă puteți aștepta la viteză rapidă și în locații din mai multe părți ale lumii. Din această cauză, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre pe care să le utilizăm în timp ce suntem în Kentucky.

Pe lângă o acoperire destul de mare în diferite regiuni europene, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari și funcționează bine la testele noastre de viteză. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Tocmai am menționat că IPVanish are servere în toată regiunea și toate sunt disponibile pentru dvs. Dacă se întâmplă să vedeți un server care are litera „a” ca parte a numelui serverului, acestea sunt cele mai rapide din rețea. Ne-am conectat la un server IPVanish din Chicago (cea mai apropiată locație) și am testat la Lexington, Bowling Green și Hopkinsville. Performanța a fost excelentă cu viteze de aproape 130 Mbps în toate cele 3 orașe.

Test de viteză IPVanish Kentucky

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Vizualizați ofertele IPVanish

Acestea sunt cele mai bune metode de a vă proteja confidențialitatea în timp ce vă aflați în statul Kentucky. Acestea fiind spuse, puteți oricând să vă simțiți liberi să consultați furnizorii de pe site-ul nostru top 10 lista VPN. Toate opțiunile din acea listă vor funcționa bine. Cu toate acestea, am făcut alegerile noastre pe baza unei serii de factori. Astfel am optimizat cel mai bine opțiunile pentru Kentucky. Indiferent ce intenționați să faceți acolo, protecția VPN este o idee bună. Folosind ghidul nostru, vă puteți proteja confidențialitatea în cel mai bun mod posibil.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map