Cele mai bune VPN-uri pentru Kansas City

orasul KansasKansas City, Missouri este cel mai mare oraș din stat. În 2016, a avut o populație estimată de 481k. Zona metroului găzduiește aproximativ 2,1 milioane de oameni. Kansas City are mai multe porecle și există câteva motive pentru care mulți oameni fac călătoria la KC. Dacă intenționați să vizitați acolo și doriți să utilizați WiFi public, veți dori cu siguranță să utilizați un VPN pentru a vă conecta. De asemenea, vă va ajuta să deblocați restricțiile. Iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri de utilizat în Kansas City.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

Indiferent de ce intenționați să vizitați orașul, veți găsi o ofertă sănătoasă de turiști. Pe măsură ce WiFi-ul devine mai comun, multe unități oferă WiFi gratuit clienților. În timp ce acest lucru este excelent pentru cei mai mulți, este excelent și pentru cibernetici. Utilizând un VPN pentru a crea o conexiune sigură și criptată, limitați grav șansele ca datele dvs. private să fie furate. Nimeni nu vrea ca identitatea lor să fie furată în timp ce face o călătorie.

Pe lângă faptul că vă protejează confidențialitatea, un VPN vă va ajuta să evitați întreruperile și geo-restricțiile. Fanii sportului de top știu totul despre întreruperile echipelor lor preferate. Companiile, țările și instituțiile vor bloca adesea utilizatorii să vadă conținut dacă se află în interiorul sau în afara unei zone vizate. În acest caz, conectarea la un VPN într-o zonă diferită va face software-ul să creadă că vă aflați în altă parte.

De la protejarea informațiilor dvs. sensibile de la infractori până la trecerea la diferite versiuni de geo-blocuri, există motive întemeiate pentru a utiliza o VPN în Kansas City. Cu toate acestea, este posibil să descoperi alte utilizări ale serviciului odată ce te-ai înscris. După ce vedeți că utilizarea unei VPN este importantă, vom vorbi despre opțiunile dvs. Alegerea serviciului potrivit pentru nevoile dvs. poate fi uneori confuză.

Care este cel mai bun VPN pentru Kansas City?

Am căutat mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când facem lista cu cele mai bune VPN-uri pentru Kansas City.

 • Fără politici de jurnal
 • Criptare puternică pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor
 • Viteze bune în regiune
 • Stabilitatea rețelei
 • Posibilitatea de a ocoli geo-blocurile și restricțiile de rețea

Să aruncăm o privire mai atentă la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Kansas City.

1. Cel mai bun VPN pentru Kansas City: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN Kansas CityAplicația ExpressVPN listează fiecare locație a serverului. Aceasta înseamnă că nu va trebui să alegeți serverul individual. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server pentru locația aleasă. Deoarece ne conectăm la un server din Kansas City, vă vom spune cum să faceți asta. Începeți prin deschiderea clientului. Apoi, faceți clic pe butonul care scrie „Alegeți locația”. De aici, va trebui să faceți clic pe fila „toate”. În caseta de căutare de mai sus, tastați în Kansas City. În cele din urmă, trebuie doar să faceți clic pe el și vă va conecta la un server din oraș. După cum vedeți, am testat un server în Kansas City, iar viteza a fost de 235,24 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Kansas City: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Testul de viteză NordVPN Kansas CityNordVPN găzduiește o serie de servere în Dallas. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat serverul SUA din Dallas la KC, iar viteza de descărcare a fost de 221,20 Mbps.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Kansas City: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Test de viteză PIA Kansas CityClientul Windows PIA este ușor de configurat și utilizat. Cu toate acestea, nu ar trebui să credeți că nu are caracteristici bune. PIA oferă diferite niveluri de protecție a confidențialității în funcție de căutarea dvs. Deoarece puteți controla nivelurile de criptare, puteți găsi echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea testul nostru de viteză a arătat că PIA rulează la 86.38 Mbps în timp ce era conectat la un server din Dallas.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Kansas City: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Testul de viteză CyberGhost Kansas CityÎntrucât am vrut să testăm un server în Dallas, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos spre Statele Unite și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va prezenta o listă completă de servere în SUA. Rețeaua CyberGhost include un număr de servere în Dallas. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța la Kansas City. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 116,37 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Kansas City: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, inclusiv IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost în mod constant printre cele mai rapide din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Test de viteză IPVanish Kansas CityIPVanish găzduiește peste 75 de servere în Dallas și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Vă sugerăm să selectați una care începe cu „a” în numele serverului. De exemplu dal.A01.ipvanish.com. În cele mai multe cazuri, veți găsi serverele „a” pentru a fi cele mai rapide. Am testat un server IPVanish din Dallas către Kansas City și am găsit viteza de 104.35 Mbps pe conexiunea noastră de internet prin cablu..

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Dacă doriți alte opțiuni VPN, vă puteți simți liber să aruncați o privire asupra noastră top 10 VPN lista de servicii. Am ales opțiunile noastre în funcție de viteză, fiabilitate, securitate și chiar preț. Am căutat, de asemenea, servere în regiunea Kansas City. Astfel vei avea acces la cele mai bune viteze disponibile. Dacă intenționați să efectuați orice streaming, știți deja cât de importantă poate fi viteza. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, toți furnizorii au rețele bune. Folosiți ghidul nostru pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map