Cele mai bune VPN-uri pentru Irlanda

IrlandaIrlanda este o națiune insulară din Oceanul Atlantic de Nord care face parte din Marea Britanie. De asemenea, este listată a patra cea mai bună țară din lume pentru companii. Chiar dacă face parte din regat, politica de date irlandeză pare a fi mai privată decât cea a Angliei. Este posibil ca guvernul irlandez să nu păstreze informații despre dvs. fără un motiv întemeiat, dar se întâmplă. Asta înseamnă că protejarea vieții private este întotdeauna importantă în Irlanda. La fel se poate spune și pentru noile legi anti-piraterie de acolo. Cu toate acestea, vă puteți proteja datele și confidențialitatea cu un VPN.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

Înalte instanțe din Irlanda s-au pronunțat cu greu pe ISP-uri încă de la întârziere, forțând cel puțin unul dintre ei să pună în aplicare o politică de trei greve. Spre deosebire de versiunea britanică a regulii, politica irlandeză va solicita ISP să trimită scrisori de două ori pentru încălcarea drepturilor și, dacă violatorul continuă să facă acest lucru, își va pierde serviciul de internet..

Folosind un limbaj destul de aspru, judecătorul a cerut să fie instituit un sistem pentru UPC care ar costa aproximativ 940 de euro și 300 de ani pe an pentru a conduce sistemul. UPC este cel de-al doilea mare furnizor de servicii irlandeze, deservind 360.000 de abonați. Spre deosebire de blocurile web din alte țări, instanța a decis, de asemenea, că ISP va achita 80% din factura pentru acest nou sistem. Motivul din spatele acestei decizii provine de la ideea judecătorului că drepturile constituționale ale „companiilor de muzică” sunt distruse ”.

În ciuda argumentelor împotriva, ISP pare să fi pierdut cauza judecătorească din toate punctele de vedere. Unul dintre aceste aspecte a fost că ISP-urile erau „simple conducte”. Deși argumentul lor era susținut de o legislație europeană actuală, judecătorul a decis că argumentul nu este valid. De asemenea, au considerat că acest caz ar trebui să fie o chestiune pentru legislativ, nu pentru instanță.

Având în vedere toate aceste informații, un VPN bun vă va ajuta în câteva moduri diferite. Unul dintre cele mai mari avantaje pentru utilizarea unuia este pentru confidențialitate. Utilizând un VPN, datele dvs. sunt criptate, astfel încât să le puteți proteja de oricine ar dori să le vadă. Oriunde vă întoarceți în aceste zile, auziți despre o adiere de date undeva, de ce să nu vă protejați informațiile sensibile?

Următorul avantaj al VPN este capacitatea de a debloca conținutul geo-specific. Pentru un exemplu de conținut geo-specific, să aruncăm o privire la serviciul de streaming premium, Netflix. Cu condiția să aveți un abonament plătit, vă puteți bucura de peste 2600 de titluri în Irlanda. Este vorba despre câteva titluri, dar de ce să nu ai acces la biblioteca americană care are în jur de 7500? Spre deosebire de vizionarea unor filme realizate prin alte mijloace, a avea un limbaj comun este un plus cert. Nu ar fi plăcut să ai acces la o bibliotecă uriașă în care nu te îmbrățișezi cu subtitrare? Folosind un VPN, ar trebui pur și simplu să vă conectați la un server din SUA și să vă bucurați atât cât doriți.

Este grozav, puteți spune, dar cum funcționează un VPN? Un VPN va crea o conexiune sigură la un server într-o altă locație, posibil într-o altă țară. Din acea altă locație, puteți accesa servicii de streaming sau atinge orice obiective pe care le aveți, la fel ca și cum v-ați afla în țara respectivă. Este afișat un pic de trafic, dar specificul nu este urmărit. Dacă alegeți un serviciu cu un client personalizat, începerea este simplă. Avem câteva recomandări excelente pentru cele mai bune VPN-uri pentru tine. Toate aceste sugestii folosesc niveluri de criptare sigure, cu toate acestea, utilizarea protocolului OpenVPN va fi întotdeauna cea mai bună decizie. OpenVPN (UDP) este cel mai bun pentru streaming.

Să ne uităm la atenția dvs. pentru utilizarea unei VPN. Dacă doriți să vă asigurați datele sau să deblocați conținutul, vă recomandăm ExpressVPN. Acestea nu păstrează jurnalele de activitate și nu au o caracteristică de comutare, astfel încât este adăugat un strat suplimentar de protecție la navigare. De asemenea, au o rețea foarte mare, astfel încât să vă puteți conecta cu ușurință la bibliotecile de conținut și să vă bucurați de ele.

Dacă călătoriți în afara Irlandei și doriți să puteți vedea unele dintre emisiunile dvs. preferate, vă recomandăm ExpressVPN sau PIA. Ambele criptează traficul, dar ExpressVPN include MediaStreamer SmartDNS cu VPN-ul lor, care vă va ajuta să deblocați canalele fără capul general de criptare. De ce să nu poți vedea canalele tale preferate precum RTE News, TG4 sau TV3 News de oriunde? Nu trebuie să le lipsești cu un VPN.

Nu ezitați să citiți lista noastră de documente primele 10 servicii VPN dacă doriți mai multe opțiuni. Cu toate acestea, credem că veți fi mulțumit de oricare dintre VPN-urile din această postare. Am ales aceste opțiuni peste alte servicii VPN lider, bazate pe confidențialitate, locații server, viteză și preț. De asemenea, am căutat servicii cu o rețea bună de servere VPN în regiune pentru confortul dvs..

Furnizorii VPN buni vă vor ajuta să vă asigurați confidențialitatea online și să aibă rețele rapide pentru a transmite conținut HD în alte țări. Cele pe care le-am menționat în acest post sunt cele mai bune VPN-uri în general pentru orice obiectiv doriți să atingeți. Serviciile de streaming geo-blocate și multe alte canale populare ar putea fi vizualizate din Irlanda cu un VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map