Cele mai bune VPN-uri pentru Iran

IranIranul este o țară străveche situată în vestul Asiei. Este, de asemenea, acasă la una dintre cele mai vechi civilizații din lume. Denumită inițial Persia, Iranul și-a înregistrat ponderea de neplăceri și coborâșuri. Majoritatea locuitorilor din țară sunt musulmani chiiti, iar limba primară vorbită este încă persa. Cu toții știm bine despre diversitatea legilor privind internetul din întreaga lume. Iranul, desigur, nu este străin de cenzură și nu are niciun motiv de blocare a accesului la site-uri web. Cu aceasta, puteți utiliza în continuare un serviciu VPN bun pentru a accesa conținut blocat. Iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri pentru Iran.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Surfshark$ 3.49Surfshark68Caseta de bifatCaseta de bifat
4Acces la internet privat$ 3.33PIA52Caseta de bifatCaseta de bifat
5CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat

După lovitura de stat provocată de Marea Britanie în 1953, Iranul a devenit treptat din ce în ce mai autocratic. Până în 1979, pe măsură ce iranienii au început să îmbrățișeze cultura occidentală, exista o disensiune tot mai mare care a dus la o revoluție în același an. În 1979, Iranul a devenit o republică islamică și a evocat tot ceea ce au văzut ca fiind neislamici. Chiar și astăzi, de aceea trebuie să vă conectați la un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea. Procedând astfel, creați un strat de criptare. Acest lucru face mult mai dificil pentru guvern sau pentru oricine altcineva să obțină informații private sau să vă vadă traficul.

Al doilea motiv pentru a vă conecta la un VPN este să vă ajutați să vă ocoliți de geo-restricții. Dacă nu sunteți la curent, multe dintre site-urile normale pe care le-ar vizita alții sunt blocate în țară. Soluția pentru aceasta este să vă conectați la un VPN într-o altă regiune. În acest fel, puteți păcăli software-ul crezând că sunteți localizat în altă parte. Nu trebuie să aveți probleme suplimentare după acel punct.

Care este cel mai bun VPN pentru Iran?

Iranul are o serie de probleme diferite, de la problemele de confidențialitate la problemele restrictive de internet. Din acest motiv, vom arunca o privire asupra ambelor seturi de factori și vă vom spune care este cel mai bun VPN pentru Iran.

 • Criptare puternică cu componente de calitate militară pentru a vă proteja confidențialitatea împotriva ochilor induriosi ai guvernului
 • Stabilitate ridicată a rețelei pentru a evita deconectarea în regiune
 • Furnizorii cu o politică strictă fără jurnaluri
 • Posibilitatea de a evita conținutul restricționat de guvern în timp ce se află în Iran
 • Servere de mare viteză care funcționează bine la testele de viteză din zonă
 • Aplicații mobile și asistență pentru dispozitive mobile, inclusiv Amazon Firestick.

Să aruncăm o privire mai aprofundată asupra celor mai bune VPN-uri pe care să le utilizăm în timp ce sunt în Iran.

1. Cel mai bun VPN pentru Iran: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN IranAplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să găsiți această problemă cu serverele din zonă. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschide Orientul Mijlociu și Africa. În acest moment, puteți selecta servere în Pakistan. Când am testat către Karachi, Pakistan, viteza era de 152.04 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă asistență Smart DNS la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin, cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Iran: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

NordVPN Iran test de vitezăNordVPN găzduiește o serie de servere în Istanbul, Turcia. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat un server situat în Istambul, Turcia. Viteza de descărcare a fost de 181,04 Mbps.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 2,99 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Iran: Surfshark

Surfshark

Înscrieți-vă pentru 24 de luni cu doar 1,99 USD pe lună (83% reducere)

Surfshark și-a lansat serviciul VPN în 2018. De atunci, compania a făcut destul de multă în comunitate. Echipa continuă să crească și să adauge locații tot timpul și este puternic concentrată pe prețuri și confidențialitate. De asemenea, are sunetele și clopotele pe care le-ați aștepta cu serviciile mai mari

Cu mai mult de 500 de servere în 50 de țări, criptare puternică și capacitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime, au multe oportunități de a se bucura de serviciul lor. Aveți chiar posibilitatea de a urmări unele dintre serviciile disponibile în mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga în mod privat, a vă proteja traficul WiFi, a torrent anonim și mai mult, atunci când alegeți un server.

Test de viteză Surfshark IranPentru testele noastre cu privire la Iran, am dorit să selectăm un server situat în Istanbul, Turcia. După ce vă conectați, pur și simplu căutați Istanbul în bara de căutare. De acolo, vă puteți conecta la un server situat acolo. Când ne-am conectat la un server, viteza era de 228,75 Mbps.

Pentru bani și caracteristici, Surfshark este o opțiune bună pentru cei care nu au neapărat nevoie de o conexiune de mare viteză în timp ce există. Totul este ușor de utilizat și nu ar trebui să aveți probleme. Vă puteți înscrie pentru un cont nelimitat, cu dispozitive nelimitate, pentru 1,99 USD pe lună când cumpărați un plan pe 2 ani.

Accesați Surfshark

4. Cel mai bun VPN pentru Iran: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (reducere de 67%)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Test de viteză PIA IranPIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. Ne-am conectat la un server din Emiratele Arabe Unite testat în Dubai. Am venit cu o viteză de 35.43 Mbps.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN de la 3,49 USD pe lună, împreună cu o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

5. Cel mai bun VPN pentru Iran: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Test de viteză CyberGhost IranÎntrucât am vrut să testăm un server în Pakistan, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Alegeți serverul meu”. De acolo puteți extinde orice țară și selectați un anumit server. Rețeaua CyberGhost include o serie de servere din Pakistan. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța la Teheran. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 6,13 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Accesați CyberGhost

Puteți citi peste lista noastră top 10 VPN servicii dacă doriți mai multe sugestii, dar credem că veți fi mulțumit de oricare dintre VPN-urile din această postare. Le-am selectat pe alte servicii VPN de top, bazate pe confidențialitate (politica de jurnal și criptare), disponibilitatea locațiilor serverului, viteză, fiabilitate și preț. De asemenea, am căutat servicii cu o rețea bună de servere VPN în regiune. Veți dori un furnizor VPN fiabil care să vă ajute să vă asigurați confidențialitatea online. De asemenea, este posibil să doriți o rețea rapidă pentru a transmite conținut HD în alte țări. Serviciile partajate în postare sunt cele mai bune VPN-uri pentru confidențialitate și deblocarea geo-restricțiilor pentru site-urile de streaming populare precum Netflix, Hulu, Amazon Instant Video și multe alte canale populare..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map