Cele mai bune VPN-uri pentru Iowa

IowaIowa este un stat Midwestern situat în SUA. Are o populație estimată de 3,15 milioane de rezidenți și o densitate pe partea inferioară, cu puțin peste 56 de persoane pe mile pătrate. Există o serie de motive pentru a vizita acest stat, inclusiv oportunități de afaceri tehnologie biomedicală și domenii IT, toate cele patru sezoane, parcuri de distracții, grădini botanice și multe altele. Dacă aveți de gând să fiți unul dintre vizitatorii statului și intenționați să utilizați WiFi public, asigurați-vă că utilizați un VPN. Vom explica mai multe despre asta în scurt timp. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Iowa.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat

După cum puteți vedea din lista de mai sus, există o serie de lucruri neașteptate pe care le puteți face în timp ce vă aflați în Iowa. Asta înseamnă că statul poate aduce cu siguranță turism, iar atmosfera prietenoasă vă poate atrage într-un sentiment de siguranță falsă. Din păcate, cybercrooks își dau seama și de acest lucru. Acesta este motivul pentru care aceștia așteaptă ca utilizatorii nesuferiți să își expună informațiile private. Dacă nu utilizați un VPN, vă lăsați vulnerabil la furt. Acestea fiind spuse, folosind unul va crea o conexiune sigură și privată la un server la alegere. În acest fel, faceți mult mai dificil pentru oricine să vă fure informațiile private.

Următorul motiv pentru a utiliza un VPN în timp ce este în stat este să vă ajute să vă ocoliți de geo-restricții și de firewall. În diverse locuri, vă puteți alătura unei rețele care are restricții cu privire la unde puteți și nu puteți merge. Desigur, acelea se numesc firewall-uri. Prin conectarea la un VPN într-o altă locație, puteți face software-ul să creadă că vă aflați în altă parte. În acest fel, veți putea accesa conținut așa cum vă așteptați.

Care este cel mai bun VPN pentru Iowa?

Există cel puțin o șansă în care poți să te duci la oameni care doresc să-ți fure identitatea. Din această cauză, ne vom concentra mai întâi pe factori care vă protejează confidențialitatea. Folosind aceste criterii, putem răspunde care este cel mai bun VPN pentru Iowa.

 • Criptare puternică cu elemente de grad militar pentru a vă proteja în timp ce vă aflați în Iowa
 • Companii VPN care oferă o politică strictă fără jurnale.
 • Posibilitatea de a ocoli firewall-urile și geo-restricțiile în timp ce vă aflați în statul Iowa
 • Aplicații mobile și asistență pentru dispozitivele Amazon Firestick
 • Rețele cu un nivel ridicat de stabilitate pentru a evita conexiunile scăzute
 • Servere care funcționează bine în Iowa și în jurul regiunii la teste de viteză

Și acum, să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Iowa.

1. Cel mai bun VPN pentru Iowa: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să găsiți această problemă cu serverele din zonă. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschide SUA, apoi deschideți Kansas City. În acest moment, puteți selecta serverele acolo. Ne-am conectat la un server din Kansas City și am testat la Des Moines, Cedar Rapids și Davenport. Performanța a fost excelentă, cu viteze care depășeau 108 Mbps în toate cele 3 orașe.

Test de viteză ExpressVPN Iowa

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Iowa: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește o serie de servere în Chicago (cea mai apropiată locație). Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Ne-am conectat la un server localizat în Chicago și testat la Des Moines, Cedar Rapids și Davenport. Viteza de descărcare a fost cuprinsă între 93 Mbps și 107 Mbps.

NordVPN Iowa test de viteză

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 3,49 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Iowa: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Întrucât am vrut să testăm un server în Chicago (cea mai apropiată locație), am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos spre Chicago și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va prezenta o listă completă de servere în Chicago. Rețeaua CyberGhost include o serie de servere din Chicago. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat la Des Moines, Cedar Rapids și Davenport. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 101 Mbps la 104 Mbps.

CyberGhost Iowa test de viteză

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Vizualizați ofertele CyberGhost

În timp ce există câteva opțiuni VPN grozave de utilizat în Iowa, pe care le-am enumerat mai sus, există și alți furnizori disponibili pe site-ul nostru top 10 lista VPN. Chiar dacă toate se vor descurca bine, am luat deciziile noastre pentru a le optimiza cel mai bine pentru Iowa. Protecția VPN este o idee bună indiferent de planurile dvs. în stat. Folosind ghidul nostru, vă putem ajuta să faceți alegerea corectă pentru a vă potrivi nevoile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map