Cele mai bune VPN-uri pentru întreprinderile mici

întreprinderi


Companiile caută întotdeauna un avantaj competitiv. Dacă aveți o afacere online sau lucrați într-un birou, internetul poate fi o mare parte a zilei. Multe companii oferă angajaților lor opțiunea de a lucra acasă. Prin explorarea acestei opțiuni, angajatorul și angajatul beneficiază deopotrivă. Pentru companii, economisește costuri și elimină problemele de spațiu pentru a putea angaja mai multe persoane. Pentru angajați, lucrul de acasă economisește timp pentru transportul și cheltuielile vehiculului. Indiferent dacă lucrați acasă sau într-un birou mic, vă recomandăm cu încredere un VPN. Să aruncăm o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru afaceri.

Serviciu RankVPN ServicePriceVisitServer
locaţii
1Encrypt.me$ 7,99Encrypt.me48
2Perimeter81$ orele 8.00Perimetrul 8140
3NordVPN$ 11.95NordVPN87
4VyprVPN$ 12.95VyprVPN73
5TunnelBear$ 9.99TunnelBear20

Indiferent de modul în care faci afaceri, probabil că trebuie să te ocupi de date sensibile din când în când. Acest lucru ar putea implica e-mailuri ale angajaților, înregistrări de plată a clienților, informații de identificare personală, informații private de sănătate sau alte elemente. Pe măsură ce mai multe companii se îndreaptă către acest model, securizarea și protejarea acestor informații devine crucială. Fără aceste protecții în vigoare, compania ar putea încălca legea și ar putea fi amendată, la fel ca și cum angajatul ar fi fost la birou.

Există câteva scenarii care ar putea provoca un dezastru pentru companie sau angajat, mai ales dacă informațiile au fost interceptate. În acest caz, utilizarea VPN ar permite angajatului să creeze o conexiune sigură la serverele de la locul de muncă și să le ofere acces complet la aceste date. Din cauza câtorva motive care includ securitatea, unele companii au început să folosească servicii Voice over IP (VoIP). Puteți proteja traficul VoIP și rutând apeluri printr-un VPN.

Companiile din unele țări folosesc, de asemenea, VPN-uri pentru a obține conținut restricționat, așa cum se întâmplă în China. „Marele Firewall al Chinei” este legendar pentru informațiile pe care le blochează de la cetățenii obișnuiți. Cu toate acestea, guvernul le permite firmelor să folosească VPN-urile pentru operațiunile lor de cele mai multe ori. Fără acest tip de concesiune, afacerile din China s-ar opri.

Călătoria este un alt motiv bun pentru a utiliza un VPN. Fie că mergeți la o convenție într-un alt oraș sau la o întâlnire de afaceri într-o altă țară, puteți vedea cum un VPN ar fi un instrument valoros. Dacă călătoriți într-o țară restrictivă, aceasta vă va ajuta să deblocați accesul la internet. În plus, poate fi necesar să obțineți acces la datele care pot fi păstrate pe serverele companiei dvs. De multe ori, datele pot fi prea sensibile pentru a fi păstrate pe laptop. Informații de genul acesta ar fi acceptabile pentru acces, dar dacă ar fi stocat local, l-ați pierde dacă s-ar fi furat mașina. Vom analiza acum unele dintre cele mai bune opțiuni de utilizat în acest scop.

1. Cel mai bun VPN pentru afaceri: Encrypt.Me

Encrypt.Me

Când vine vorba de soluții pentru afaceri mici, nu puteți greși cu serviciul Encrypt.Me. Acest lucru se datorează faptului că puteți avea oriunde de la 2 la mai mult de 250 pe cont, în funcție de nevoile dvs. Puteți crea în mod special o echipă și gestiona acea echipă dintr-o consolă centrală. Este conceput special pentru utilizare în comunitatea de afaceri. Desigur, cu cât ai mai mulți oameni în echipa ta, cu atât prețul unitar este mai mic.

În ceea ce privește locațiile, Encrypt.Me are aproape 50 de locații server în diferite țări. Multe dintre locații sunt în SUA. Asta înseamnă că dacă sunteți în SUA, aveți multe opțiuni bune. Confidențialitatea și securitatea lor le fac una dintre alegerile noastre de top pentru întreprinderi.

Vă sugerăm să aruncați o privire la această opțiune pentru toate nevoile dvs. de afaceri mici.

Accesați Encrypt.me

2. Cel mai bun VPN pentru afaceri: Perimetrul 81

Perimeter81

Perimetrul 81 este o soluție excelentă pentru utilizatorii de afaceri. Îl puteți folosi pe mai multe dispozitive cu cel puțin 3 membri ai echipei. Deoarece este o soluție de afaceri, este concepută special pentru atmosfera de afaceri. Acest lucru înseamnă că puteți proteja în siguranță orice date sensibile pe care trebuie să le transmiteți între locații, mașina dvs. de afaceri, resursele interne și bazate pe cloud, serverele de înregistrare și mai mult toate concepute pentru a proteja activele companiei.

Cu peste 700 de servere în peste 35 de locații, este ușor de observat că Perimetrul 81 are o rețea vastă pe care o administrează. Compania a adoptat o abordare diferită față de majoritatea VPN-urilor personale care oferă conturi de afaceri. În mod normal, ceea ce veți găsi este că furnizorii VPN vă permit să achiziționați mai multe conturi la un preț redus. Este cât de departe. Perimetrul 81 a depășit cu mult crearea unui tablou de bord central pe care administratorul companiei îl poate folosi pentru a gestiona conturile VPN. De asemenea, oferă autentificare multi-factor. Acest lucru face ca Perimetrul 81 să fie una dintre alegerile noastre de top pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Vă recomand să contactați echipa din Perimetrul 81 pentru o demonstrație a produsului lor. Vei fi impresionat de efortul și considerația pe care au depus-o în serviciul VPN. Așteptăm cu nerăbdare să îi urmărim să crească pe măsură ce mai multe afaceri găsesc nevoia unei soluții sigure de rețea ca serviciu.

3. Cel mai bun VPN pentru afaceri: NordVPN

NordVPNNordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețelele și soluțiile lor de afaceri din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă doriți să primiți un abonament pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS (iPhone, iPad). Asta înseamnă că utilizarea afacerilor este ușor de făcut.

Indiferent dacă doriți să vă protejați confidențialitatea sau să obțineți acces la conținut restricționat din orice parte a lumii, NordVPN este o alegere excelentă. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS 2,75 USD lunar cu un membru de 3 ani.

Accesați NordVPN

4. Cel mai bun VPN pentru afaceri: VyprVPN

VyprVPN

Echipa VyprVPN are sediul din Austin, Texas și are o istorie lungă în lupta pentru confidențialitatea utilizatorului pe Internet. Aceștia au găzduit un grup anual de confidențialitate la SXSW timp de câțiva ani și chiar au petrecut timp în Washington, DC, să facă lobby pentru reformele de confidențialitate. Veți găsi că serviciul VPN este în concordanță cu valorile lor.

Veți observa câteva funcții adăugate cu VyprVPN, în funcție de contul ales. Planul VyprVPN Premium include 5 conexiuni simultane, protocolul VyprVPN Cloud și protocolul Chameleon. Funcția Cloud a VyprVPN vă permite să vă controlați propriul server VPN în cloud, în timp ce protocolul Chameleon ajută utilizatorii din țări precum China să se ocolească de cenzura guvernamentală..

VyprVPN a fost amabil să ofere vizitatorilor noștri o reducere de 25%. Cupoanele se acumulează pe deasupra reducerilor lor la termen normal. Vă puteți bucura de VPN nelimitat și VyprVPN Cloud pentru doar 12,95 USD pe lună sau 60 USD pe an. Contul anual funcționează la doar 5,00 USD pe lună. O garanție de returnare de 3 zile acoperă utilizatorii noi.

Vizitați VyprVPN

Sperăm că, până acum, am reușit să vă clarificăm avantajele utilizării unui VPN. În tabelul de mai sus, am făcut câteva sugestii folosind criteriile noastre pentru cele mai bune opțiuni de afaceri. Prima noastră alegere generală este IPVanish. Motivele care stau la baza acestei decizii se bazează pe ușurința de utilizare, locațiile serverului mondial, numărul de servere, viteza, nivelurile de criptare și prețul. A doua noastră alegere este Accesul la internet privat. Serviciul lor este simplu, dar oferă și un preț bun.

La fel ca și ceilalți furnizori de pe lista noastră, ei oferă o reducere bună cititorilor noștri. Suntem siguri că veți fi mulțumit de oricare dintre selecțiile din top 5, dar dacă doriți alte sugestii, nu ezitați să consultați celelalte opțiuni ale noastre servicii VPN de top pagină. Am ales cele mai bune servicii pentru utilizarea afacerilor, așa că ar trebui să aibă grijă de tine. Indiferent de decizia luată, căutați un furnizor cu o rețea mare și criptare bună.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map