Cele mai bune VPN-uri pentru Indiana

IndianaIndiana este un stat american situat în partea centrală a țării pe Lacul Michigan. Se numește răscruce de drumuri ale SUA și are o populație estimată la 6,69 milioane de rezidenți. Există o serie de motive pe care le vei găsi pentru a vizita frumoasa zonă rurală. Unele dintre acestea includ în aer liber, mâncare excelentă, Indianapolis Motor Speedway și multe altele. Dacă există un motiv pentru care trebuie să vizitați sau mai multe motive, veți dori să utilizați un VPN ori de câte ori puteți. Aruncați o privire rapidă la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Indiana.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
4IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat
5Acces la internet privat$ 3.33PIA52Caseta de bifatCaseta de bifat

Din cauza numărului de turiști care participă la tot felul de aventuri în stat, cel pe care nu vor să îl aibă este furtul de identitate. Nimeni nu dorește ca identitățile lor să fie furate, de aceea este important să folosiți un VPN. Când o faceți, creați o conexiune sigură și privată la serverul VPN la alegere. În acest fel, vei face mult mai dificil pentru oricare dintre acei cyberthieves să obțină informații private.

Următorul motiv pentru a utiliza un VPN în Indiana are legătură cu blocajele sportive și cu geo-restricții. După cum știți probabil, există o serie de echipe sportive de top situate în stat. Acestea sunt Indiana Pacers și Indianapolis Colts. În plus, puteți găsi o serie de echipe de colegiu pentru a savura sporturi. Acestea includ Purdue și Universitatea din Indiana. Pur și simplu conectați-vă la un VPN dintr-o altă regiune sau la cea curentă, în funcție de ceea ce încercați să urmăriți, și ar trebui să fiți capabil să urmăriți așa cum ar face în mod normal.

Care este cel mai bun VPN pentru Indiana?

Pentru diferitele sporturi din Indiana, inclusiv curse de cercuri și multe altele, ne vom concentra pe capacitatea de a vă ajuta să vă deplasați în jurul blocurilor sportive. Deși celelalte aspecte sunt importante, vom folosi mai întâi abilitatea de deblocare pentru a ne ajuta să determinăm cea mai bună VPN pentru Indiana.

 • Posibilitatea de a vă ocoli apariția sporturilor, geo-restricțiile și firewall-urile în regiunea Indiana
 • Stabilitate ridicată a rețelei, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la deconectările rețelei
 • Furnizorii care au servere VPN care funcționează bine în regiunea Indiana
 • Criptare puternică de rang militar pentru a vă proteja confidențialitatea în timpul statului
 • Politica strictă fără jurnale
 • Aplicații mobile și asistență pentru dispozitivele Amazon Firestick

Și acum, o privire atentă la unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Indiana.

1. Cel mai bun VPN pentru Indiana: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să găsiți această problemă cu serverele din zonă. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschide SUA, apoi deschide Chicago. În acest moment, puteți selecta serverele acolo. Ne-am conectat la un server din Chicago și am testat viteza la Indianapolis, Fort Wayne și South Bend cu rezultate excelente. Viteza de descărcare a fost aproape de 130 Mbps în toate cele 3 orașe.

Test de viteză ExpressVPN Indiana

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN a performat foarte bine în testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Indiana: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește o serie de servere în Chicago (cel mai apropiat oraș). Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Ne-am conectat la un server situat în Chicago și am testat viteza la Indianapolis, Fort Wayne și South Bend. Viteza de descărcare a fost de la 121 Mbps la 128 Mbps.

NordVPN Indiana test de viteză

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 3,49 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Indiana: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

De când am vrut să testăm un server în Atlanta, Georgia am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos în SUA și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va afișa o listă completă de servere în SUA. Rețeaua CyberGhost include câteva servere din Chicago. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța la Indianapolis, Fort Wayne și South Bend. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost între 116 Mbps și 121 Mbps.

Testul de viteză CyberGhost Indiana

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Vizualizați ofertele CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Indiana: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

IPVanish oferă mai multe servere în zonă, deci nu trebuie să aveți probleme. Totuși, vă puteți aștepta la viteză rapidă și în locații din mai multe părți ale lumii. Din această cauză, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre speciale pe care să le utilizăm în timp ce în Indiana.

Pe lângă o acoperire destul de mare în diferite regiuni europene, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari și funcționează bine la testele noastre de viteză. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Tocmai am menționat că IPVanish are servere în toată regiunea și toate sunt disponibile pentru dvs. Dacă se întâmplă să vedeți un server care are litera „a” ca parte a numelui serverului, acestea sunt cele mai rapide din rețea. Ne-am conectat la un server IPVanish din Chicago și am testat în Indianapolis, Fort Wayne și South Bend. Viteza a variat între 123 Mbps și 128 Mbps.

Test de viteză IPVanish Indiana

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Vizualizați ofertele IPVanish

5. Cel mai bun VPN pentru Indiana: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (reducere de 67%)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum vedeți, testul nostru de viteză a arătat că PIA are performanțe bune în regiune. Ne-am conectat la un server din Chicago și am testat viteza la Indianapolis, Fort Wayne și South Bend cu rezultate de la 121 Mbps până la 126 Mbps.

Test de viteză PIA Indiana

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN de la doar 3,33 USD pe lună.

Vezi ofertele PIA

După cum puteți vedea, există cu siguranță câteva opțiuni grozave de utilizat în Indiana. Cu toate acestea, dacă doriți alte opțiuni, vă rugăm să nu ezitați să aruncați o privire asupra noastră top 10 lista VPN. Toate vor funcționa bine, dar am făcut alegerile noastre pe baza mai multor factori pentru a le optimiza cel mai bine pentru Indiana. Indiferent ce intenționați să faceți acolo, protecția VPN este o idee bună. Utilizând ghidul nostru, vă puteți proteja confidențialitatea și lua cea mai bună decizie posibilă.

 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map