Cele mai bune VPN-uri pentru Illinois

IllinoisIllinois este un stat situat într-o zonă a SUA considerată a fi vestul mijlociu. Cu toate acestea, este mai aproape de litoralul estic decât de cel occidental. În prezent, se află pe locul 6 în țară, înțeles din populație, cu un total estimat de aproximativ 12,74 milioane de rezidenți. Fie că vizitați capitala de stat Springfield sau centrul urban Chicago, există multe motive pentru a vizita statul. Dacă aveți de gând să vă numărați în această listă, este esențial să utilizați mai întâi un VPN. Vom explica într-o clipă de ce este atât de important în scurt timp. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă rugăm să aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Illinois.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
4Acces la internet privat$ 3.33PIA52Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat

Chiar dacă s-ar putea să suspectați că unele dintre zonele din Illinois să funcționeze în zona gri, nu există dovezi reale de monitorizare indiscriminată a internetului de către guvern. Desigur, asta nu înseamnă că sunteți în siguranță de cei care vor să vă fure informațiile private. De la a fi la o cafenea locală până la a vizita o altă unitate, există ochii atenți ai cyberthieves care pândesc. Dacă nu creați o conexiune securizată și privată la un server VPN, aveți un risc real de a vă fi furat. Cu toate acestea, atunci când faceți acest lucru, le este extrem de dificil să le facă.

În timp ce statul și țara cenzură site-urile web, este posibil să aveți totuși o mulțime de oportunități pentru a profita de cel de-al doilea motiv pentru a utiliza o VPN. Asta înseamnă deblocarea geo-restricțiilor. Dacă încercați să urmăriți orice fel de eveniment sportiv online care implică una dintre cele mai importante echipe de stat, veți fi blocat dacă este la televizor. În plus, dacă încercați să accesați conținut din afara SUA, veți rula și în acele tipuri de blocuri. Cu toate acestea, conectându-vă la un VPN dintr-o altă regiune, puteți face software-ul să creadă că vă aflați în altă parte. Cu alte cuvinte, ar trebui să poți vedea conținutul geo-blocat sau înnegrit.

Care este cel mai bun VPN pentru Illinois?

Pentru a răspunde cât mai bine la această întrebare, trebuie să analizăm cei mai importanți factori aflați în stat. Deoarece este un stat american, este mai important să ne concentrăm asupra proprietăților geo-restrictive. Iată cele pe care le-am folosit:

 • Un grup mare de servere pentru a reduce deconectările
 • Posibilitatea de a vă ocoli și a conținut geo-restricționat în Illinois
 • Servere rapide din Illinois care funcționează bine în testele de viteză
 • Suport pentru dispozitive mobile cu platformă mutliple, inclusiv cele cu Amazon Firestick
 • Furnizorii care nu au o politică fără jurnale
 • Criptare puternică pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor

Iată o privire mai detaliată a celor mai bune VPN-uri pentru Illinois.

1. Cel mai bun VPN pentru Illinois: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținut restricționat geo. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN Illinois

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Totuși, nu trebuie să aveți problema cu serverele situate în Chicago. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschideți America și apoi deschideți SUA. În acest moment, puteți selecta serverele din Chicago acolo. Când am testat un server în Chicago și am efectuat teste la Chicago și Peoria, viteza de descărcare a fost peste 120 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Illinois: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Testul de viteză NordVPN Illinois

NordVPN găzduiește o serie de servere în Chicago. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat un server în Chicago și am efectuat teste de viteză la Chicago și Peoria cu rezultate bune.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS de la doar 3,49 USD pe lună, cu un membru de 3 ani.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Illinois: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Testul de viteză CyberGhost Illinois

Întrucât am vrut să testăm un server în Chicago, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos în SUA și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va prezenta o listă completă de servere în SUA. Rețeaua CyberGhost include câteva servere din Chicago. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța la Chicago și Peoria cu viteze de descărcare de peste 100 Mbps în ambele orașe.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost de la doar 2,75 USD pe lună în timpul promoției curente.

Vizualizați ofertele CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Illinois: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (reducere de 67%)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Test de viteză PIA Illinois

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum vedeți, testul nostru de viteză a arătat că PIA are performanțe bune în regiune. Când ne-am conectat la un server din Chicago și am testat viteza la Chicago și Peoria cu rezultate pozitive.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN de la doar 3,33 USD pe lună.

Vezi ofertele PIA

5. Cel mai bun VPN pentru Illinois: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

IPVanish oferă mai multe servere în zonă, deci nu trebuie să aveți probleme. Totuși, vă puteți aștepta la viteză rapidă și în locații din mai multe părți ale lumii. Din această cauză, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre pe care să le utilizăm în timp ce se află în Illinois.

Pe lângă o acoperire destul de mare în diferite regiuni europene, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari și funcționează bine la testele noastre de viteză. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Test de viteză IPVanish Illinois

Tocmai am menționat că IPVanish are servere în toată regiunea și toate sunt disponibile pentru dvs. Dacă se întâmplă să vedeți un server care are litera „a” ca parte a numelui serverului, acestea sunt cele mai rapide din rețea. Am testat un server IPVanish în Chicago și am efectuat teste la Chicago și Peoria cu viteze de descărcare solide în ambele orașe.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Vizualizați ofertele IPVanish

Tocmai am enumerat câteva opțiuni grozave de utilizat pentru a vă proteja dacă intenționați să vizitați Illinois. Am încercat să lămurim de ce este atât de important acolo. Pentru toți cei care doresc să vadă diferite opțiuni, sunteți bineveniți să aruncați o privire asupra noastră top 10 lista VPN. Deși sunt și opțiuni bune, s-ar putea să nu fie cele mai bune opțiuni de utilizat în timp ce există. Acest lucru se datorează faptului că ne-am asigurat alegerile noastre specifice bazate pe mai mulți factori, inclusiv securitate, stabilitate, viteze și preț. Indiferent de activitățile în care te angajezi în timp ce te afli în Illinois, toată lumea ar trebui să utilizeze un VPN pentru motivele pe care le-am enumerat. Folosind ghidul nostru, vă putem ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni disponibile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map