Cele mai bune VPN-uri pentru Hong Kong

Hong KongHong Kong este un stat autonom al Chinei, situat la aproximativ 12 km de continent. În ciuda faptului că se află sub stăpânirea chineză, este în mod decisiv diferit. Acest lucru provine din contractul de închiriere de 99 de ani pe care Marea Britanie l-a susținut din 1898 până în 1997. Această regiune misterioasă este cunoscută pentru că răsăritul său se confruntă cu sentimentul vestic și pentru că are un grad ridicat de libertate economică. De asemenea, este de remarcat faptul că este cel mai mare centru de reexport din lume. Dacă intenționați să vizitați acest oraș / stat sălbatic, veți dori să utilizați un VPN. Există câteva motive grozave pentru asta, dar vom vorbi mai multe despre ele într-o clipă. Acum, vă sugerăm să aruncați o privire la lista noastră pentru cele mai bune VPN-uri pentru Hong Kong.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA52Caseta de bifatCaseta de bifat
4StrongVPN$ 4,37StrongVPN46Caseta de bifatCaseta de bifat
5VyprVPN$ 3,75VyprVPN73Caseta de bifat

Hong Kong este unul dintre cele mai mari centre de afaceri din lume. Din această cauză, nu este de mirare că țara are partea sa de călătorii de afaceri și de agrement. Majoritatea sectoarelor economice sunt compuse din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, restaurante și hoteluri. Guvernul HK nu are nicio politică de păstrare obligatorie, dar China va monitoriza site-urile web pentru conținut politic de natură sensibilă. Ceea ce înseamnă asta este atât timp cât nu vorbești împotriva guvernului chinez, în general, rămâi singur.

Se pare că există un paradox interesant în ceea ce privește pirateria din HK. Dacă instanțele de judecată emit avize de preluare, nu există informații de furnizat. Rezultatul final înseamnă că notificările de retragere sunt ignorate și nu se poate face nimic pentru controlul efectiv al acestuia. După cum este acum, Hong Kong pare să trăiască după propriile sale reguli. Asta ne conduce la motivele noastre de utilizare a unui VPN în Hong Kong.

Doar pentru că guvernul chinez nu deranjează de obicei vizitatorii Hong Kong, nu înseamnă că această politică va continua. Dacă le place, pot avea acces la informațiile dvs. În plus, puteți paria că există cibernetici de pretutindeni care așteaptă să profite de călători. Dacă utilizați orice fel de WiFi public, vă lăsați vulnerabil la atac. Când vă conectați la un server la alegere, creați o conexiune criptată. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați de oricine dorește să vă fure informațiile.

Un alt motiv bun este deblocarea conținutului din diferite regiuni. Ca exemplu, unele servicii de streaming au diferite biblioteci în funcție de locul în care vă aflați în prezent. Dacă vă conectați la un server din regiunea dorită, puteți avea acces la acea regiune, la fel cum ați fost acolo. Nu vă limitați la locația dvs. fizică.

De la protejarea informațiilor private de la hoți până la ocolirea geo-blocurilor, utilizarea unui VPN vă va ajuta în aceste obiective. Cu toate acestea, după ce v-ați înscris la serviciu, este posibil să descoperiți alte utilizări. După ce veți vedea de ce VPN-urile sunt importante în Hong Kong, vom împărtăși ce să căutăm atunci când alegeți Să vorbim despre protocoale.

Există multe protocoale disponibile în comunitate. Cu toate acestea, veți dori să alegeți OpenVPN oricând puteți. Aceasta se bazează pe viteza și siguranța sa. Structura sa open source îl face cel mai bun disponibil. Dacă puteți alege între o versiune TCP și UDP, ambele funcționează bine. Diferența este că UDP este mai rapid, dar TCP ajută dacă aveți probleme de conectare.

Haideți să sariți direct și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Hong Kong.

1. Cel mai bun VPN pentru Hong Kong: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN China

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș. Pentru început, veți dori să selectați fila „Toate” și să tastați în Hong Kong în câmpul de căutare. În acest moment, puteți selecta serverele situate acolo. După cum vedeți, am testat un server în Hong Kong, iar viteza a ajuns la 57,33 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Hong Kong: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

Hong Kong este un oraș minunat și face parte dintr-o regiune economică specială. Aici se află majoritatea, dacă nu toate serverele chineze. Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă conectați la un server acolo. Când veți face acest lucru, veți constata că conexiunile din oraș sunt rapide și ar trebui să funcționeze bine pentru nevoile dvs. Acest lucru face ca IPVanish să fie una dintre cele mai bune opțiuni de utilizat în Hong Kong.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua a fost constant cel mai rapid VPN din SUA și Asia pentru testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări din toată regiunea. Puteți selecta o anumită locație sau un server individual.

Test de viteză IPVanish Hong Kong

IPVanish găzduiește 19 servere în Hong Kong (cel mai apropiat server din regiune) și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. În mod ciudat, ele listează serverele din Hong Kong în 2 moduri diferite. Deși le puteți găsi selectând China și apoi Hong Kong, puteți găsi, de asemenea, un alt set dacă alegeți Hong Kong ca țară. Am testat un server IPVanish în Hong Kong, hkg-c18, și am găsit viteza de 55.06 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

3. Cel mai bun VPN pentru Hong Kong: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 24 de luni pentru doar 3,49 USD pe lună (65% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Test de viteză PIA Chengdu

Clientul Windows al PIA este foarte simplu. Nu veți găsi prea mult în ceea ce privește utilizarea și configurarea. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare și puteți găsi echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea, testul nostru de viteză a arătat că PIA rulează la 58.57 Mbps în timp ce era conectat la Hong Kong.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN de la doar 3,49 USD pe lună.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Hong Kong: StrongVPN

StrongVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,37 USD pe lună (41% reducere)

StrongVPN are sediul în Statele Unite și are una dintre cele mai bune rețele VPN din țară. În trecut compania a taxat utilizatorii pe baza numărului de locații și protocoale pe care le-au folosit. Acest lucru s-a schimbat pe măsură ce StrongVPN oferă acum membrilor acces complet la rețeaua lor cu sute de servere din întreaga lume.

Cea mai recentă adăugare la serviciul StrongVPN este caracteristica StrongDNS. Toți cei care se înscriu pentru un cont StrongVPN, de asemenea, beneficiază de acces gratuit la StrongDNS, care este un serviciu inteligent DNS utilizat pentru a evita geo-restricțiile. Este o soluție excelentă pentru cei care intenționează să călătorească în afara SUA și doresc să acceseze Netflix.

Test de viteză StrongVPN Guangzhou

StrongVPN găzduiește o serie de servere în Hong Kong (deoarece este cea mai apropiată regiune). Nu puteți selecta un anumit server. În schimb, veți dori să faceți clic pe meniul drop-down pentru locația serverului și să alegeți Hong Kong – Hong Kong. Am selectat OpenVPN UDP pentru cele mai bune performanțe. După conectarea la un server din Hong Kong, ne-am testat viteza și am constatat că este de 61,36 Mbps.

StrongVPN a fost amabil să ofere vizitatorilor noștri o reducere de 25%. Cupoanele se acumulează pe deasupra reducerilor lor la termen normal. Vă puteți bucura de un VPN nelimitat și de acces SmartDNS gratuit la doar 7,50 USD pe lună sau 52,49 USD pe an. Contul anual se ridică la doar 4,37 USD pe lună. Noii utilizatori sunt acoperiți de o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați StrongVPN

5. Cel mai bun VPN pentru Hong Kong: VyprVPN

VyprVPN

Echipa VyprVPN are sediul din Austin, Texas și are o istorie lungă în lupta pentru confidențialitatea utilizatorului pe Internet. Aceștia au găzduit un grup anual de confidențialitate la SXSW timp de câțiva ani și chiar au petrecut timp în Washington, DC, să facă lobby pentru reformele de confidențialitate. Veți găsi că serviciul VPN este în concordanță cu valorile lor.

Veți observa câteva funcții adăugate cu VyprVPN, în funcție de contul ales. Planul VyprVPN Premium include 5 conexiuni simultane, protocolul VyprVPN Cloud și protocolul Chameleon. Funcția VyprVPN Cloud vă permite să vă controlați propriul server VPN în cloud, în timp ce protocolul Chameleon ajută utilizatorii din țări precum China să se ocolească de cenzura guvernamentală..

VyprVPN test de viteză Wuhan

Clientul VyprVPN vă permite să alegeți orașul specific pe care doriți să-l utilizați. Desigur, veți dori să alegeți unul situat în Hong Kong. De acolo. clientul vă va conecta automat la cel mai bun server VPN din Hong Kong. Deoarece puteți alege protocolul specific, ei sugerează utilizarea protocolului lor proprietar pe care îl numesc Chameleon. După ce ne-am conectat la un server din Hong Kong, am reușit să obținem o viteză de descărcare de 19,68 Mbps.

VyprVPN a fost amabil să ofere vizitatorilor noștri o reducere de 25%. Cupoanele se acumulează pe deasupra reducerilor lor la termen normal. Vă puteți bucura de VPN nelimitat și VyprVPN Cloud pentru doar 12,95 USD pe lună sau 60 USD pe an. Contul anual se ridică la doar 5,00 USD pe lună. Utilizatorii noi beneficiază de o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Vizitați VyprVPN

Iată-ne primele 10 servicii VPN pentru diferite opțiuni, dar considerăm că veți fi cei mai mulțumiți de selecțiile menționate. Am ales aceste opțiuni peste altele pe baza securității, locațiilor regionale, vitezei și prețului. De asemenea, am căutat servicii cu o rețea bună de servere VPN la care poate doriți să vă conectați.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map