Cele mai bune VPN-uri pentru Harry Potter: Wizards Unite

Harry PotterCu tot succesul și extragerea internațională a Pokemon Go, Niantic (producătorul) speră să se bazeze pe succes și să încerce mâna într-un nou joc, Harry Potter: Wizards Unite. Jocul se lansează în toată lumea pe 21 iunie. Dacă doriți să jucați acest joc imersiv din timp și nu este încă disponibil în zona dvs., poate va trebui să așteptați. Cu toate acestea, puteți utiliza și un VPN. Vom explica de ce într-o clipă. În primul rând, însă, vă rugăm să aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru Harry Potter: Wizards Unite.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifatCaseta de bifat

Lumea lui Harry Potter este foarte imersivă. De aceea, acest joc este mai implicat decât Pokemon Go. Deși are încă caracteristici AR, există o serie de diferențe care fac ca jocul să fie mai complex. Desigur, aveți misiuni pe care le puteți face, capturați fiare fantastice, luptați cu alți vrăjitori și multe altele.

Acum că vedeți câteva dintre aspectele jocului, există mai multe moduri în care un VPN vă va ajuta atunci când jucați jocul. Unul dintre modurile în care vă va ajuta este să vă oferi acces la alte zone. Indiferent dacă te joci singur sau cu prietenii, acest lucru poate fi cu siguranță util. Desigur, ai putea să te întorci și în retard. Aceasta poate face toată diferența între a prinde o fiară fantastică sau a nu reuși. În plus, unii furnizori de servicii de internet pot accelera activitățile de joc din când în când. Dacă se întâmplă asta, jocul tău se poate opri. ISP-urile pot căuta tipare, astfel încât conectarea la VPN pentru a cripta traficul dvs. vă va ajuta să remediați și această problemă.

Care este cel mai bun VPN pentru Harry Potter: Wizards Unite?

Harry Potter: Wizards Unite este foarte imersiv și are potențialul de a fi la fel de mare ca Pokemon Go. Din această cauză, ne vom concentra pe factori care au legătură cu viteza și accesul. În acest fel, vă putem spune care este cel mai bun VPN pentru Harry Potter: Wizards Unite.

 • Furnizori cu capacitatea de a ocoli firewall-urile la serviciu, școală sau oriunde v-ați afla.
 • Furnizorii cu criptare puternică de grad militar pentru a vă ajuta să vă protejați de atacurile DDoS și să vă protejeze confidențialitatea
 • Servere rapide în diferite regiuni pentru a vă oferi cele mai bune viteze posibile în timp ce jucați Harry Potter: Wizards Unite
 • Stabilitate ridicată a rețelei pentru a evita evitarea deconectărilor în timpul jocului

Mai jos, puteți vedea unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Harry Potter: Wizards Unite.

1. Cel mai bun VPN pentru Harry Potter: Wizards Unite: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Harry Potter: Wizards Unite: NordVPN

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva caracteristici avansate de confidențialitate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Harry Potter: Wizards Unite: PIA

Acces la internet privat

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Harry Potter: Wizards Unite: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Harry Potter: Wizards Unite: IPVanish

IPVanish

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

După cum vedeți, poate fi benefic să folosiți un VPN pentru a juca Harry Potter: Wizards Unite. Acest lucru se datorează faptului că vă puteți confrunta cu întârzieri și alte probleme. Utilizarea unuia vă va permite, de asemenea, să vă protejați de atacurile DDoS. Deși există câteva opțiuni grozave de mai sus, veți dori să vedeți alegerile noastre top 10 VPN listă. Vă puteți aștepta ca toate să funcționeze bine, dar am ales alegerile noastre să funcționeze cât mai bine cu Harry Potter: Wizards Unite. În acest fel, puteți evita întârzierea, preveni atacurile DDoS și multe altele. Citiți ghidul nostru pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii posibile și să găsiți o soluție potrivită pentru dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map