Cele mai bune VPN-uri pentru Google Pixel 4

Google PixelChiar dacă Samsung și LG au o cotă de piață destul de mare în ceea ce privește dispozitivele mobile, Google produce și telefoane. Unul dintre ele este Google Pixel 4. Există câteva avantaje în utilizarea produselor Google. Aceasta include accesul la cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android. Data oficială de lansare a acestui telefon este 15 octombrie 2019. Acest telefon este sigur că va fi la fel de bun ca și celelalte produse. Acestea fiind spuse, este posibil să doriți să vă conectați la un VPN atunci când îl utilizați. Vă vom oferi mai multe informații despre asta într-o clipă. În primul rând, totuși, vă rugăm să aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Google Pixel 4.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

După cum puteți fi conștienți, există câteva motive bune pentru a vă conecta la un VPN atunci când utilizați Google Pixel 4. Primul este legat de securitate. Deoarece sunt o parte atât de mare din viața noastră, le purtăm peste tot. Cu toate acestea, nu toată lumea își dă seama de riscul rețelelor Wi_fi deschise. Fie că călătoriți într-o altă țară sau că vizitați cafeneaua în stradă, utilizarea unei rețele Wi-Fi deschise este riscantă. Acesta este motivul pentru care doriți să vă conectați la un VPN pentru a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea. Când criptați conexiunea Pixel 4 oricând este activată, puteți face exact asta. Într-o clipă, vă putem recomanda unii furnizori VPN care au aplicații Android cu funcții avansate. Dacă intenționați să utilizați telefonul în rețele Wi-Fi, atunci o VPN pentru Google Pixel 4 este o necesitate.

În călătoriile de peste mări, conectarea la un VPN pentru a evita restricțiile geografice este crucială. Cu toate că s-ar putea să nu vă gândiți la asta, nu veți putea accesa conținut care este din regiunea dvs. de origine fără să faceți acest lucru. Pentru cei care doresc să urmărească BBC iPlayer în afara Regatului Unit, un VPN vă va ajuta, de asemenea, deoarece vă va oferi o adresă locală. Aceasta vă va ajuta să accesați servicii și canale de streaming în alte țări în timp ce călătoriți sau trăiți în străinătate.

Care este cel mai bun VPN pentru Google Pixel 4?

Am folosit mai mulți factori diferiți pentru a ne ajuta să determinăm care este cel mai bun VPN pentru Google Pixel 4. Uitați-vă mai jos la ele.

 • Aplicații VPN pentru dispozitive desktop, mobile și Amazon Firestick
 • Posibilitatea de a debloca serviciile de streaming populare și sporturi live
 • Servere de performanță și fiabilitate de mare viteză care funcționează bine cu Pixel 4
 • Preferință pentru protocoale sigure, inclusiv IKEv2 și OpenVPN
 • Furnizorii care nu păstrează jurnalele de utilizare
 • Posibilitatea de a debloca serviciile de streaming populare și sporturi live

Fără întârziere, iată o listă cu cele mai bune servicii VPN pentru utilizatorii Google Pixel 4:

1. Cel mai bun VPN pentru Google Pixel 4: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin, cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Google Pixel 4: NordVPN

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Google Pixel 4: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Google Pixel 4: PIA

Acces la internet privat

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați accesul la internet privat

5. Cel mai bun VPN pentru Google Pixel 4: IPVanish

IPVanish

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Pentru toți cei care doresc să își protejeze Google Pixel 4 de hoți sau să ocolească geo-restricțiile, conectarea la un VPN este importantă. Există cu siguranță câteva alegeri grozave pe care le-am enumerat mai sus. Acestea fiind spuse, vă puteți simți liber să aruncați o privire asupra celorlalți de pe pagina noastră top 10 VPN listă. Chiar dacă toate vor funcționa așa cum doriți, v-am oferit alegerile noastre pentru a vă ajuta să optimizați performanța atunci când utilizați Google Pixel 4. În acest fel, puteți obține cele mai bune din toate lumile. Citind ghidul nostru, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map