Cele mai bune VPN-uri pentru fluxul de jocuri Microsoft xCloud

Xbox XCloudMicrosoft xCloud este un serviciu de jocuri nor care este operat de Microsoft. A fost conceput pentru a merge cu capul în cap cu Stadia Google. Una dintre marile diferențe pe care le veți observa rapid este lipsa informațiilor de pe xCloud. Nu există date privind prețurile, cerințele internetului, iar data lansării este prevăzută pentru luna octombrie. Desigur, puteți presupune că utilizatorii trebuie să aibă o conexiune puternică la internet pentru a o susține. Ca în orice, acest lucru ar putea fi un hit sau o ratare pentru Microsoft. Nu va fi prima dată când ies cu un „produs concurent” și nu reușesc. De asemenea, Google are propriul său serviciu. Deoarece rețeaua și jocurile sunt complet online, există șanse mari să rămâneți în retard. Când încercați să remediați această problemă, vă sugerăm să utilizați un VPN. Există mai multe motive bune pentru a face asta și le vom explica într-o clipă. În primul rând, aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Microsoft xCloud.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

Unul dintre motivele pentru a utiliza un VPN atunci când utilizați Microsoft xCloud are legătură cu accesul la jocuri video. Din când în când, companii precum Microsoft lansează jocuri în diferite regiuni înainte de altele. Chiar dacă se află în categoria „acces rapid”, ar putea exista o diferență de calendar. Această practică este comună, dar considerăm că nu ar trebui să fii limitat. Dacă doriți să jucați un joc care este în altă regiune, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la acea regiune folosind un VPN. Asta va păcăli rețeaua gândind că sunteți localizat în altă parte, astfel încât să puteți accesa așa cum doriți.

Un alt motiv bun pentru a utiliza un VPN este să vă ajute să evitați întârzierea. Microsoft xCloud face o serie de promisiuni, dar este încă relativ sigur în privința detaliilor. Acestea fiind spuse, încă poți să te întorci. Soluția este să vă conectați la un server dintr-o regiune care nu este atât de ocupată. Dacă joci competitiv, știi că poți muri cu ușurință. Utilizarea unui VPN poate face cu siguranță diferența între viață și moarte în jocul tău preferat.

Care este cel mai bun VPN pentru Microsoft xCloud?

După cum am menționat, există o serie de factori diferiți de luat în considerare atunci când încercați să răspundeți la această întrebare. În acest caz, cei mai importanți factori au legătură cu accesul. După ce ne-am concentrat asupra acestora, vă putem spune care este cel mai bun VPN pentru Microsoft xCloud.

 • Criptare puternică de grad militar pentru a vă proteja confidențialitatea și informațiile de plată
 • Posibilitatea de a vă deplasa prin conținut geore-restricționat pentru a obține acces timpuriu
 • Stabilitate ridicată a rețelei cu rețele mari și stabile pentru a vă ajuta să evitați conexiunile pierdute în timpul jocurilor preferate
 • Servere de mare viteză din regiune pentru a vă împiedica jocul de a proteja bufferul
 • Politica strictă fără jurnaluri oferită utilizatorilor

Să aruncăm o privire mai detaliată asupra celor mai bune VPN-uri pe care să le utilizăm cu Microsoft xCloud.

1. Cel mai bun VPN pentru Microsoft xCloud: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului. Vă puteți conecta la rețeaua lor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea, a debloca cenzura și a urmări serviciile dvs. de streaming preferate de oriunde.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați desktopul și mobilul în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a o configura. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Microsoft xCloud: NordVPN

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pentru o perioadă mai lungă de timp. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat pentru dispozitivele Android și iOS (iPhone, iPad). Puteți utiliza extensia browser-ului NordVPN pentru Chrome, Firefox sau Safari. NordVPN oferă câteva funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi VPN dublu, servere P2P și IP dedicat care ajută cu adevărat serviciul să iasă în evidență.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Microsoft xCloud: PIA

Acces la internet privat

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. Echipa PIA și-a organizat serverele pe regiune, țară și oraș. Vei găsi viteza de a fi cea mai rapidă de cele mai multe ori.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Microsoft xCloud: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Microsoft, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Microsoft xCloud: IPVanish

IPVanish

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, dar nu mai rapid decât IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost constant cea mai rapidă din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Există mai multe motive pentru care doriți să utilizați un VPN. Mai sus, există o serie de opțiuni diferite pe care considerăm că sunt opțiuni grozave. Cu toate acestea, puteți găsi întotdeauna altele pe site-ul nostru top 10 VPN listă. Toate vor funcționa așa cum vă așteptați, dar am ales în mod special alegerile noastre pentru a le optimiza cu Microsoft XCloud. În acest fel, puteți obține cele mai bune viteze posibile pentru jocurile preferate sau pentru cele noi pe care decideți să le încercați. Citiți ghidul nostru pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map