Cele mai bune VPN-uri pentru Eugene, Oregon

Eugene, OregonEugene, Oregon este un oraș de dimensiuni medii situat destul de aproape de coasta Oregon. Are o populație de aproape 170k oameni, iar zona metroului găzduiește aproximativ 370k. Acest oraș verde are destul de multe lucruri diferite pentru a atrage turiștii, unul dintre cele mai notabile fiind Universitățile din rațele Oregon. Dacă faceți o călătorie pentru a viziona jocul echipei dvs. preferate în „Zoo” Autzen sau din alte motive, veți dori să utilizați un VPN atunci când utilizați WiFi public. Vă vom spune de ce într-o clipă. În primul rând, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Eugene.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

În 1846, Eugene F. Skinner a ajuns în Valea Willamette (pronunțat wil-cotonogi-ette) cu alți 1200 de coloniști. Indigenii locali au sfătuit Skinner să construiască pe un teren înalt pentru a evita inundațiile. El a construit prima cabină Anglo pe ceea ce este acum Skinner’s Butte. Acesta a fost folosit ca post de tranzacționare și a fost înregistrat ca ofițer poștal oficial în 1850.

Astăzi, există mulți factori diferiți care conduc economia. Are multe industrii de înaltă tehnologie, muzee, locații istorice, este aproape de coasta Oregonului, râurile Willamette și Mckenzie care străbat orașul, Clubul Eugen Yacht și multe altele. În ciuda altor școli situate în Eugene sau în apropiere, școala care obține cea mai mare presă este Universitatea din Oregon. Școala are un rapel foarte mare și Alumni pe numele de Phil Knight. Este fondatorul și CEO-ul companiei Nike Apparel și, într-un interviu, a declarat că a donat școlii 100 de milioane de dolari școlii.

Indiferent de motivele dvs. pentru a vizita zona Eugene, există șanse mari să doriți să utilizați WiFi public. Dacă da, trebuie să utilizați mai întâi un VPN. Acest lucru se datorează faptului că cybercrook-urile sunt pândite. Nu trebuie să mergeți departe pentru a afla despre o încălcare a datelor de la o companie. În timp ce nu puteți face nimic în legătură cu acestea, utilizarea unui VPN vă va ajuta să vă securizați și să criptați informațiile de la cei care ar dori să o fure.

Următorul motiv pentru a utiliza un VPN este să vă ajute să vă ocoliți de rețea și de geo-restricții. De la școli, afaceri, organizații, până la unele țări, firewall-uri sunt peste tot. Utilizând un VPN, puteți face software-ul să creadă că vă aflați în altă parte. De asemenea, este excelent, deoarece informațiile criptate sunt protejate de cenzori. În acest fel, puteți vedea ce v-ați dori, la fel cum v-ați dori în mod normal. Același lucru este valabil dacă ați întâmpinat vreodată apariția sportivă. Nu trebuie să pierdeți evenimentul sportiv preferat pentru că se întâmplă să vă aflați în aceeași regiune în care se află jocul.

Acolo ai cele mai mari două motive pentru a folosi un VPN în Eugene. Cu toate acestea, este posibil să descoperiți că există mai multe. Indiferent dacă doriți să vă protejați împotriva infracțiunilor informatice sau să vă ocoliți de rețea și georestricții, utilizarea unei VPN este o idee excelentă. Cu toate opțiunile de protocol disponibile, veți dori să utilizați fie protocoalele de criptare IKEv2, fie OpenVPN atunci când alegeți unul. Dacă furnizorii vă oferă o opțiune între versiunile OpenVPN, versiunea UDP este cea mai rapidă. Cu toate acestea, versiunea TCP este potrivită pentru cei cu probleme de conexiune.

1. Cel mai bun VPN pentru Eugene: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN are componentele de acces VPN rapid și MediaStreamer. Împreună, acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținutul geo-restricționat. De asemenea, vă va ajuta să criptați conexiunea și să deblocați evenimente sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul ExpressVPN.

ȚăriLocații Locații serverUSA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

După cum puteți vedea în tabelul de mai sus, ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are sute de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări echipele preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu puteți alege un server specific. În schimb, clientul va selecta un server în locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Desigur, acest lucru este valabil pentru Seattle (deoarece este cel mai apropiat). Veți dori să selectați fila „Toate”, să deschideți America și apoi să deschideți Statele Unite. În acest moment, puteți selecta locația serverului SUA – Seattle. După cum vedeți, am testat un server în Portland, iar viteza a fost de 115,58 Mbps.

Test de viteză ExpressVPN Portland

În timp ce ExpressVPN este vândut la un punct de preț mai mare decât celelalte servicii din lista noastră, valoarea este ridicată, având în vedere dimensiunile funcțiilor de rețea și de servicii ale acestora. Puteți conecta un computer, dispozitiv portabil, router și consolă de jocuri (SmartDNS) cu un singur cont VPN pentru doar 6,67 USD pe lună cu abonament anual.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Eugene: IPVanish

IPVanish

Eugene are peisaje frumoase și multe lucruri de văzut și de făcut. Cu toate acestea, cea mai apropiată locație a serverului pentru IPVanish este Seattle. Acesta este motivul pentru care doriți să vă conectați la un server acolo. Când veți face acest lucru, veți constata că conexiunile din oraș sunt rapide și ar trebui să funcționeze bine pentru nevoile dvs. Acest lucru face ca IPVanish să fie una dintre cele mai bune opțiuni de utilizat în Eugene.

ȚăriLocațiiServersProtocoleSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPSoftware VPN$ 7.50$ 58.497 zile

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua a fost constant cel mai rapid VPN din SUA pentru testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări din toată regiunea. Puteți selecta o anumită locație sau un server individual.

IPVanish găzduiește 41 de servere în Seattle și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Au viteze mari și fac performanțe. Am testat un server IPVanish în Seattle și am găsit viteza de 126.88 Mbps.

Test de viteză IPVanish Portland

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Asta rezolvă doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

3. Cel mai bun VPN pentru Eugene: NordVPN

NordVPNNordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

ȚăriLocații Locații serverUSA
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un plan cu o durată mai lungă. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește o serie de servere în Seattle (deoarece este cea mai apropiată locație de Eugene). Din păcate, clientul nu arată orașul serverului. Cel mai simplu mod de a selecta un anumit număr de server este să selectați fila „Servere” din aplicație și apoi să sortați rezultatele în ordine alfabetică. Puteți derula apoi în jos și selectați oricare dintre numerele de server pe care le-am enumerat mai sus. Puteți vedea procentul de timp de încărcare și distanța la fiecare server. Am testat serverul Statelor Unite din Seattle și am constatat că performanța este de 126.34 Mbps la testarea unui server în Portland.

Testul de viteză NordVPN Portland

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS 3,99 USD lunar cu un membru de 2 ani.

Accesați NordVPN

4. Cel mai bun VPN pentru Eugene: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

ȚăriLocațiiServersProtocoleSoftwareMonthly18 Mo.Refund
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecferestre$ 11.99$ 49.5045 de zile

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau altele. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja Wi-Fi, de a torrent anonim, de debloca site-urile web de bază (Google, Facebook Instagram, etc.) și de a alege un server.

Întrucât am vrut să testăm un server lângă Eugene, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Alegeți serverul meu”. De acolo puteți extinde orice țară și selectați un anumit server. Rețeaua CyberGhost include un număr de servere în Seattle. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 120,04 Mbps când am folosit o locație de testare a Portland.

CyberGhost Portland test de viteză

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost doar 3,50 USD lunar în timpul promovării actuale.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Eugene: PIA

Acces la internet privatAccesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 28 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Au listat locațiile serverului în ordine alfabetică după țară. După ce selectați o locație, vă puteți conecta ușor la locațiile din Seattle (deoarece este cea mai apropiată de Eugene).

ȚăriLocațiiServersProtocoleSoftwareMonthly2 YearsRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPferestre$ 6,45$ 59.957 zile

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Clientul Windows al PIA este foarte simplu. Nu veți găsi prea mult în ceea ce privește utilizarea și configurarea. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare și puteți găsi echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea, testul nostru de viteză a arătat că PIA rulează la 125,44 Mbps când a fost conectat la un server Seattle și a testat cu o locație de testare Portland.

Test de viteză PIA Portland

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate veni cu adevărat util pentru cei care doresc să asigure anonimatul în Seattle. Accesul la internet privat oferă VPN doar 2,50 USD lunar.

Accesați accesul la internet privat

Deși puteți arunca o privire asupra noastră top 10 VPN lista de servicii, credem că veți fi bine cu serviciile noastre de top. Ne-am luat deciziile în funcție de viteză, fiabilitate, preț și securitate. Mulți furnizori au servere localizate în sau în jurul lui Eugene. În acest fel, nu veți avea probleme legate de viteză. Desigur, toate au rețele grozave. Viteza este importantă dacă intenționați să descărcați sau să transmiteți orice conținut. Nimănui nu-i place să vadă pictograma tamponare, așa că veți dori cele mai bune viteze. Când utilizați ghidul nostru, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map