Cele mai bune VPN-uri pentru Dhaka

Dhaka, BangladeshDhaka, Bangladesh este capitala și cel mai mare oraș din țară. Deoarece are aproape 19 milioane de oameni, este al 4-lea cel mai populat oraș din lume. Întrucât Dhaka are doar 118 mile pătrate, este cel mai supraaglomerat oraș din întreaga lume. A înregistrat o creștere destul de mare recent, iar investițiile externe și interne sunt pline de viață. De asemenea, se crede că este unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din jur. Dacă intenționați să vizitați orașul, veți dori cu siguranță să utilizați un VPN înainte de a vă conecta la WiFi. Vă vom spune de ce într-o clipă, dar mai întâi aruncați o privire la recomandările noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru Dhaka.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2VPN HMA Pro$ 4,29HideMyAss280
3PureVPN$ 2,88SaferVPN180Caseta de bifatCaseta de bifat

Istoria orașului se întoarce în primul mileniu. În 1608, Imperiul Mughal a proclamat capitala veche a orașului Dhaka. Când britanicii au capturat Dhaka în anii 1800, orașul a suferit de foamete și declin. Stăpânirea britanică nu s-a încheiat până când țara a obținut independența în 1947.

În 2011 Time Magazine a enumerat Dhaka ca pe o megacitate recentă și a fost centrul politic și de afaceri al țării. Lucrurile care atrag vizitatorii orașului includ muzee, afaceri, clădiri arhitecturale, tururi de mers pe jos scenice, excursii cu barca și multe altele. După cum puteți vedea, există o mulțime de lucruri de făcut acolo în perioadele de jos. Rețineți, totuși, că orașul este aproape izbucnit de țărmuri.

Dacă intenționați să utilizați internetul în Dhaka, este posibil să aveți probleme cu viteza și stabilitatea. În toată țara, Bangladeshul are una dintre cele mai mici rate de utilizare a internetului din lume. Cu toate acestea, ar trebui să puteți găsi conectivitate la internet la unele unități și hoteluri. Dacă trebuie să îl utilizați, veți dori să vă protejați cu un VPN. Puteți paria că există mulți infractori informatici care abia așteaptă să vă fure datele private. Prin crearea unei conexiuni sigure și criptate la un server, vei face mult mai dificil pentru infractori să-ți compromită informațiile.

Un alt motiv pentru a utiliza o VPN în timp ce se află în Dhaka este din cauza cenzurii. Țara Bangladeshului blochează frecvent site-urile web pe care le consideră adecvate. Furnizorii de servicii locale vor bloca și toate porturile, cu excepția HTTP / HTTPS. Utilizând un VPN, puteți face software-ul de blocare să creadă că vă aflați în altă parte. De asemenea, este util să vă ocoliți de blocajele portului cu care vă veți confrunta.

După cum vedeți, acestea sunt două dintre cele mai mari motive pentru a utiliza un VPN în timp ce vă aflați în Dhaka. Acestea fiind spuse, este posibil să găsiți alte utilizări odată ce vă înscrieți pentru contul dvs. De la oprirea infracțiunilor de criminalitate criminală până la rezolvarea problemelor de cenzură, VPN-urile vă vor ajuta să vă îndepliniți obiectivele. Acum că v-am arătat de ce sunt importante, există câteva lucruri despre care trebuie să vă spunem.

VPN-urile funcționează folosind protocoale de criptare. Cu toate acestea, acestea pot fi confuze dacă doriți cea mai bună protecție. Cel mai bun protocol de utilizat este OpenVPN ori de câte ori poți. Este standardul industriei, deoarece oferă cel mai bun mix de viteză și securitate. Cu unii furnizori, puteți vedea o alegere între o versiune UDP și o versiune TCP. UDP este de obicei cea mai bună alegere, deoarece este cea mai rapidă. Cu toate acestea, versiunea TCP este mai bună dacă aveți probleme de conexiune. Deoarece există șanse mari să aveți probleme de conexiune în Bangladesh, este posibil să doriți să vă asigurați că serviciul vă oferă această opțiune.

Haideți să sariți direct și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Dhaka.

1. Cel mai bun VPN pentru Dhaka: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN Dhaka

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. Veți dori să selectați fila „Toate”, să deschideți Asia Pacific, apoi să deschideți Bangladesh. În acest moment, puteți selecta serverele situate acolo. După cum vedeți, am testat un server în Dhaka, iar viteza a fost de 30,18 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Dhaka: HMA

VPN HMA

Înregistrează-te pentru 36 de luni cu doar 2,99 USD pe lună (75% reducere)

HideMyAss a fost adusă la viață în 2005, când Jack Cator, un student în vârstă de 16 ani din Anglia, a decis că vrea să creeze un serviciu care să ajute oamenii să evite cenzura. Concret, Jack nu a putut accesa site-urile de socializare și jocurile online, deoarece au fost blocate în rețeaua școlară. HMA a adăugat sute de mii de utilizatori în prima lună și de atunci a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume, cu peste 350 de locații de server. Privax, compania-mamă a HMA Pro VPN, s-a alăturat echipei AVG în 2015.

Test de viteză HMA Dhaka

Dacă obiectivul tău este să găsești VPN cu cele mai multe locații de server, atunci HideMyAss este cea mai bună alegere. Rețineți doar că HMA înregistrează activitatea utilizatorului, care este o preocupare pentru unii utilizatori VPN. HMA găzduiește multe servere VPN în toată Asia, inclusiv câteva în Bangladesh. Pentru a vă conecta la un server acolo, veți dori să accesați „Modul Locație” și să selectați „Schimbare locație” pentru a începe. Apoi faceți clic pe fila „Orașe” și căutați Dhaka. De acolo puteți selecta locația serverului. Ne-am conectat la un server acolo pentru a testa și am găsit viteza de 24,32 Mbps.

În 2016, HMA și câțiva alți furnizori VPN de top au condus calea în simplificarea software-ului client personalizat. Rezultatul este un set complet de aplicații personalizate care facilitează conectarea oricărui utilizator la rețeaua HMA și criptarea conexiunii. Au software disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS. De asemenea, vă puteți conecta la HMA prin router. HMA oferă acces nelimitat la VPN de la doar 4,99 USD pe lună și oferă tuturor utilizatorilor noi o garanție de returnare a banilor fără riscuri de 30 de zile.

Vizualizați ofertele HMA

3. Cel mai bun VPN pentru Dhaka: PureVPN

PureVPN

Înscrieți-vă pentru 24 de luni cu doar 2,88 USD pe lună (74% reducere)

PureVPN a activat din 2007 făcându-i unul dintre cei mai vechi furnizori VPN de pe piață. A avea un început precoce i-a ajutat să se extindă și să inoveze. PureVPN are unul dintre cei mai buni clienți VPN disponibili pe piață. De asemenea, au aplicații gratuite atât pentru iOS cât și pentru Android.

Inovația este un domeniu care ajută PureVPN să iasă în evidență din pachet. Acestea continuă să adauge noi funcții și suplimente la serviciu. Puteți adăuga firewall-ul NAT, o adresă IP dedicată, browserul StealthVPN și o opțiune specială numită streaming dedicat pentru a vă accelera performanța.

Test de viteză PureVPN Dhaka

Întrucât am vrut să testăm un server în Bangladesh, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Instrument de selecție a țării”. De acolo puteți extinde orice țară și selecta un anumit server folosind fila „Parcurgeți toți serverele”. Rețeaua PureVPN are mai multe servere localizate în Bangladesh. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 48.28 Mbps.

PureVPN merge foarte bine în categoria prețurilor. Aceștia au redus prețurile cu peste 74%, deoarece serviciul continuă să crească. Vă puteți înscrie la un VPN nelimitat și puteți accesa toate locațiile serverului lor de la doar 2,88 USD pe lună. Planul anual este o valoare deosebită.

Vezi ofertele PureVPN

Când căutați un serviciu VPN pe care să îl utilizați în Dhaka, considerăm că v-am oferit cele mai bune opțiuni. Cu toate acestea, sunteți bineveniți să aruncați o privire asupra noastră top 10 VPN listă. Doar asigurați-vă că furnizorul pe care îl alegeți are servere localizate în zonă. Ne-am luat deciziile în funcție de securitate, viteză, fiabilitate și preț. De asemenea, am căutat furnizori care au servere în Dhaka. În acest fel, puteți obține cele mai bune viteze. Dacă plănuiți să transmiteți orice, viteze bune sunt importante. Nu există alegeri proaste pe lista noastră, deoarece toate au rețele bune. Sperăm, ghidul nostru vă va ajuta să luați decizia corectă pentru nevoile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map