Cele mai bune VPN-uri pentru Delhi

Delhi, IndiaDelhi, India este al doilea oraș ca mărime din țară și are o populație de puțin peste 16,8 milioane de oameni. Arhitectura mare face parte din acest oraș antic și este bine cunoscută pentru marile sale situri istorice. Aceasta deoarece locuitorii au ocupat continuu orașul încă din secolul al VI-lea î. Dacă aveți de gând să vă aflați în Delhi pentru afaceri, plăcere sau alte motive, ar trebui să utilizați un VPN oricând navigați pe internet. Vom împărtăși motivele pentru care în scurt timp, dar mai întâi, aruncăm o privire la alegerile noastre de top pentru cele mai bune VPN-uri pentru Delhi.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2Acces la internet privat$ 3.33PIA52Caseta de bifatCaseta de bifat
3IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat

Primii rezidenți au locuit probabil în zona a doua Millenia BCE. Cu toate acestea, arheologii au găsit doar moaște care datează din secolul al III-lea, î.Hr. În 1206, sultanatul din Delhi a început să construiască prima moschee. Încă din cele mai vechi timpuri, orașul și-a văzut ponderea de conducători și instabilitate în regiune.

În vremurile mai moderne, Delhites se bucură de cel mai mare centru comercial din nordul Indiei. Alături de arhitectură și grădini, vă puteți aștepta să vedeți site-uri precum Poarta Indiei, Muzeul Național din Delhi, Chandni Chowk & Chawri Bazar și multe altele. Adăugați asta la o economie în creștere, care lucrează spre modernizare și aveți o rețetă care atrage mulți vizitatori.

Când vizitați Delhi sau New Delhi (deoarece sunt la o distanță de 12 km), utilizați un VPN în oraș vă va ajuta să vă ocoliți de cenzură. India nu are o politică puternică cu privire la ceea ce filtrează, dar există mai multe site-uri web și aplicații care sunt de obicei blocate. Conectându-vă la un server VPN din afara țării, puteți păcăli software-ul crezând că vă aflați în altă parte. Apoi, veți putea vedea conținut restricționat acolo.

Un alt motiv pentru a utiliza un VPN în Delhi este de a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea. Dacă intenționați să utilizați oricare dintre serviciile WiFi disponibile, riscați să vă aștepte cybercriminali. Nimeni nu dorește ca datele lor să fie compromise în timpul călătoriei. Utilizând o VPN, creați o conexiune sigură și criptată la un server la alegere. Acest lucru face mult mai dificil pentru ochii nepăsători să-ți fure informațiile sensibile.

De la protejarea confidențialității dvs. până la evadarea cenzurii indiene, utilizarea unei VPN este o idee bună când vă aflați în Delhi. Acestea sunt două mari motive pentru a utiliza unul, dar este posibil să găsiți mai multe odată ce aveți serviciul. Cu toate acestea, cu toate opțiunile disponibile, este ușor să vă confundați din cauza alegerilor. Acum că v-am arătat importanța utilizării unei VPN, să trecem peste câteva aspecte de căutat.

Haideți să intrăm în dreapta și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Delhi.

1. Cel mai bun VPN pentru Delhi: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN Delhi

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să descoperiți problema cu orașele pe care le-am menționat. Pur și simplu selectați fila „Toate” și selectați India. În acest moment, puteți selecta locațiile serverului Chennai. După cum vedeți, serverul din Chennai a efectuat cel mai bun din orice VPN cu o viteză de 95,10 Mbps până la New Delhi.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Delhi: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (reducere de 67%)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Test de viteză PIA Delhi

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea, testul nostru de viteză a arătat că PIA funcționează bine în Delhi cu o viteză de descărcare de 35,55 Mbps.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă VPN de la doar 3,33 USD pe lună.

Vezi ofertele PIA

3. Cel mai bun VPN pentru Delhi: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,87 USD pe lună (60% reducere)

Delhi este un centru comercial important din nordul Indiei și există câteva servere situate în zonă. De aceea, vom alege un server în cea mai apropiată locație pe care o are IPVanish, situată în New Delhi, India. Au una dintre cele mai bune rețele din regiune și sunt suficient de rapide pentru a face tot ce ți-ai dori să faci. Apropierea de oraș le face unul dintre favoriții noștri pentru utilizare în Delhi.

IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua a fost constant cel mai rapid VPN din Asia în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări din toată Asia. Puteți selecta o locație sau un server individual.

Test de viteză IPVanish Delhi

IPVanish găzduiește 2 servere în New Delhi, India (cel mai apropiat server din regiune) și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Am testat un server IPVanish în New Delhi, India și am găsit viteza de 25,36 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Acest lucru se ridică la doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Vizualizați ofertele IPVanish

Și acolo aveți cele mai bune opțiuni pe care furnizorii VPN să le utilizeze în timpul vizitării Delhi. Desigur, vă puteți simți în continuare liber să aruncați o privire asupra noastră top 10 VPN lista dacă doriți alte opțiuni. Doar asigurați-vă că furnizorul la care vă uitați are serverele situate în zonă. Am luat deciziile noastre bazându-se pe securitate, viteză, fiabilitate și chiar preț. De asemenea, am căutat furnizori cu servere în aceeași zonă ca Delhi. În acest fel, sunteți sigur că veți obține cele mai bune viteze disponibile. Cu opțiunile noastre, toate au rețele bune, astfel încât nu există o alegere proastă. Pentru streaming de conținut, viteze bune sunt cruciale. Sperăm că puteți utiliza ghidul nostru pentru a lua cele mai bune decizii care vă vor ajuta cu nevoile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map