Cele mai bune VPN-uri pentru Danemarca

CopenhagaDanemarca este o țară relativ mică situată în Europa de Nord. Este, de asemenea, una dintre cele trei țări care sunt considerate a fi scandinave. Danemarca este cunoscută ca fiind de vârf pentru blocarea site-ului și au fost prima țară europeană care a blocat popularul site de torrente, The Pirate Bay. Dacă vă aflați în Danemarca, pregătiți-vă pentru un alt val de blocaj al grupului anti-piraterie, Rettigheds Alliancen (Alianța Drepturilor). Desigur, cu excepția cazului în care utilizați un VPN. Iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri pentru Danemarca.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

În mod clar, Danemarca a ridicat din nou bară pentru blocarea site-urilor web. La începutul anului 2015, ei au blocat 12 site-uri de fișiere importante. Aceasta înseamnă că toate ISP-urile din Danemarca trebuie să le blocheze. În ultimele zile s-au înregistrat mai multe mișcări, confiscarea popcorntime.dk și adăugarea pe listă blocată a 20 de site-uri web noi sunt unele dintre acestea. Într-un interviu cu TorrentFreak, Maria Fredenslund, șefa Alianței pentru Drepturi, a declarat că organizația sa „nu ia doar o abordare de aplicare. Vrem să înțelegem comportamentul utilizatorilor (și) să oferim oamenilor alternative legale ”, spune Fredenslund. Aparent, organizația consideră că, dată fiind o alternativă legală, majoritatea oamenilor vor alege calea legală. Aceștia susțin că au dovezi ale acestei alegeri.

Deci, ce este un VPN? O rețea privată virtuală (VPN) este un software care creează o conexiune sigură la un server, posibil în altă țară, în funcție de scopul tău. Să aruncăm o privire la unele dintre ideile din spatele utilizării uneia. Un motiv bun pentru a utiliza o VPN este deblocarea accesului la conținut sau site-uri cu restricții geo-restricționate. Blocarea geografică este o tehnologie care identifică locația unui utilizator pe baza adresei IP. Această tehnologie creează un „perete” care va păstra site-urile blocate sau va păstra conținutul. Selectând un server dintr-o altă țară, puteți evita aceste restricții. Dacă călătorești în străinătate și vrei să vezi conținut din Danemarca, ai folosi un VPN.

Un alt motiv bun pentru a utiliza un VPN este pentru confidențialitate. Vă va cripta datele și va oferi un nivel suplimentar de securitate. Deși guvernul danez nu pare să-i spioneze pe cetățeni, există multe alte persoane care ar fi interesate de datele dvs. personale. Indiferent dacă sunteți un rezident al Danemarcei sau un turist, ar fi înțelept să vă păstrați datele în siguranță folosind un VPN. Întrebarea este, cu diferitele opțiuni din protocoale, care ar trebui să le utilizați?

Indiferent de compania cu care te duci, acestea vor avea protocoale diferite pe care le poți folosi. Toate selecțiile pe care le oferim aici folosesc criptare sigură, dar utilizarea unei versiuni a protocolului OpenVPN vă va oferi întotdeauna cea mai bună securitate. Dacă viteza este esențială, utilizați OpenVPN (UDP). Aceasta este cea mai bună opțiune pentru VoIP, Skype, jocuri online sau chiar folosind servicii de streaming precum Netflix, Hulu sau Pandora. Dacă aveți probleme de conexiune sau probleme cu căderea conexiunii, cea mai bună alegere ar fi OpenVPN (TCP). Versiunea TCP nu este la fel de rapidă, dar datele trec prin verificarea erorilor. Pentru streaming prin rețea mobilă, există și alte protocoale bune, inclusiv L2TP și IKEv2 pentru securitate. Acum că am trecut peste asta, vom trece peste companiile care sunt bune din motive specifice.

Dacă doriți să deblocați conținutul sau să vă asigurați datele, vă recomandăm ExpressVP. Nu păstrează jurnalele și nu au o caracteristică de comutare, astfel încât asigură că sunteți protejat dacă conexiunea scade. Pentru a utiliza servicii de streaming precum Netflix, ExpressVP este din nou cea mai bună alegere. Deoarece oferă un client mobil și gestionează o rețea foarte mare, nu trebuie decât să te conectezi și te-ai putea bucura de streaming din țări cu cele mai bune biblioteci de conținut. În prezent, SUA are cea mai mare selecție.

Pentru a accesa doar conținut geo-restricționat, cea mai bună opțiune este să mergeți cu ExpressVP sau PIA. Ambele servicii oferă criptare a traficului pe internet, dar ExpressVP include, de asemenea, MediaStreamer SmartDNS cu VPN-ul lor, care poate ajuta la deblocarea canalelor fără o mică pierdere de viteză. Desigur, depinde dacă SmartDNS deblochează canalul specific pe care doriți să îl vedeți. Danemarca are viteze minunate de internet, așa că vă recomandăm să folosiți opțiunea criptată. Nu recomandăm securitatea de tranzacționare pentru viteză. Întrucât viteza este o problemă dacă încercați să faceți flux în unele cazuri, atât timp cât nu vedeți nicio diferență de calitate, acel strat suplimentar de criptare valorează orice viteză pe care o puteți pierde..

Pentru alte opțiuni grozave, puteți consulta site-ul nostru primele 10 servicii VPN. Acestea fiind spuse, am ales cele mai bune în general, deci nu trebuie să fie nevoie. Am folosit securitate, preț și viteză ca măsuri pentru alegerile noastre. În plus, am ales și companiile cu un număr mare de servere de rețea la care poate doriți să vă conectați pentru o vizualizare cât mai bună. Ceea ce doriți să căutați într-un furnizor VPN de încredere este unul care vă va asigura confidențialitatea și va avea rețele rapide pentru a transmite conținut de înaltă definiție din alte țări.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map