Cele mai bune VPN-uri pentru Dallas

Imagine DallasDallas, Texas este a patra cea mai mare zonă de metrou din Statele Unite și un loc popular pentru conferințe și vacanțe deopotrivă. Acest lucru se datorează destul de mulți factori, inclusiv acces la facilități, vreme, ospitalitate și multe altele. Indiferent dacă intenționați să vizitați orașul pentru afaceri, plăcere sau alte motive, ar trebui să vă asigurați că utilizați un VPN. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea online și să deblocați orice restricții geografice, astfel încât să puteți ține pasul cu spectacolele și sporturile preferate. Uitați-vă la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Dallas.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

Dacă veți participa la o convenție sau o conferință din Dallas, zona este potrivită pentru sarcină. Aceasta se datorează infrastructurii bune, transportului public și ospitalității din Texas. Vei găsi o mulțime de lucruri acolo în aproape orice categorie la care te poți gândi. Există, de asemenea, o serie de locuri care oferă WiFi gratuit.

Acest lucru ne aduce cel mai mare și cel mai bun motiv de a utiliza un VPN în Dallas. Cu toate anunțurile despre încălcările de securitate în ultima perioadă, protejarea vieții private este o necesitate. Când utilizați un hotspot WiFi public, sunteți accesibil oricui se întâmplă să fie în rețea. Există chiar și unele care vor aștepta să pradă pe cele care nu sunt protejate. Deși acesta este un motiv minunat, nu este singurul.

Al doilea motiv este legat de acces. Când călătoriți în Dallas, este posibil să doriți să accesați o altă regiune decât în ​​prezent. Când vă conectați la un server din această regiune utilizând un VPN, vă va ajuta să vă ocoliți de aceste tipuri de blocuri.

Care este cel mai bun VPN pentru Dallas?

Vom analiza cei mai buni factori de mai jos pentru a vă oferi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Dallas:

 • Fără politici de jurnal
 • Servere rapide care funcționează bine în zona Dallas
 • Posibilitatea de a vă evita apariția blocajelor sportive și a altor restricții geografice
 • Stabilitatea rețelei pentru a reduce deconectările
 • Niveluri ridicate de rezistență la criptare
 • Asistență pentru mai multe tipuri de dispozitive, inclusiv Amazon Firestick

Acum, pe lista celor mai bune servicii VPN pentru Dallas:

1. Cel mai bun VPN pentru Dallas: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN DallasAplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Desigur, acest lucru este valabil pentru Dallas. Veți dori să selectați fila „Toate”, să deschideți America și apoi să deschideți Statele Unite. În acest moment, puteți selecta locația serverului Dallas. După cum vedeți, am testat un server în Dallas, iar viteza a fost de 200,30 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent pentru console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Dallas: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

Testul de viteză NordVPN DallasNordVPN găzduiește o serie de servere în Dallas și puteți utiliza oricare dintre ele. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat serverul din SUA în Dallas și am obținut o viteză de descărcare de 199,93 Mbps.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Dallas: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 29 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA Dallas test de vitezăFolosim clientul PIA Windows și nu există prea mult la el în ceea ce privește configurarea și utilizarea. Simplitatea sa nu înseamnă că clientul nu este bogat în funcții. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare și puteți găsi echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea, testul nostru de viteză a arătat că PIA rulează la 151,16 Mbps în timp ce era conectat la Dallas.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Dallas: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Testul de viteză CyberGhost DallasÎntrucât am vrut să testăm un server în Dallas, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos spre Statele Unite și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va prezenta o listă completă de servere în SUA. Rețeaua CyberGhost include un număr de servere în Dallas. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 126.77 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru Dallas: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

SUA găzduiește mai multe servicii VPN populare, inclusiv IPVanish. Știm din experiența personală că IPVanish va funcționa destul de bine, indiferent în ce regiune a țării vă aflați. Serverele lor sunt rapide, iar serviciul VPN are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea furnizorilor VPN.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua lor VPN a fost în mod constant printre cele mai rapide din America de Nord în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau puteți specifica mai mult selectând un server individual. IPVanish este excelent pentru jocuri, dar poate fi atins pentru a debloca serviciile de streaming populare.

Test de viteză IPVanish DallasIPVanish găzduiește peste 75 de servere în Dallas și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Vă sugerăm să selectați una care începe cu „a” în numele serverului. De exemplu dal.A01.ipvanish.com. În cele mai multe cazuri, veți găsi serverele „a” pentru a fi cele mai rapide. Am testat un server IPVanish în Dallas și am găsit viteza de 105,51 Mbps pe conexiunea noastră de cablu la internet.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Dacă căutați mai multe opțiuni, vă rugăm să nu ezitați să consultați nostru top 10 VPN lista de servicii. Credem însă că veți fi mulțumiți de opțiunile pe care vi le-am oferit mai sus. Au fost alese în funcție de viteză, fiabilitate, preț și securitate. De asemenea, am căutat furnizori cu servere situate în Dallas. În acest fel, puteți fi sigur că obțineți cele mai bune viteze. Desigur, toate au rețele grozave. Viteza este importantă dacă intenționați să descărcați sau să transmiteți conținut HD. Furnizorii de care am menționat mai sus sunt cele mai bune opțiuni pentru a face acest lucru, indiferent de serviciile populare pe care doriți să le utilizați. Sperăm, ghidul nostru vă va ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map