Cele mai bune VPN-uri pentru Columbia

ColumbiaColumbia este cea de-a 25-a țară ca mărime din lume și se află în porțiunea de nord a Americii de Sud. La fel ca unele dintre celelalte țări de pe continent, are un trecut colorat. În ciuda atingerii ecuatorului, țara are destul de multă diversitate climatică. Dacă aveți nevoie să călătoriți în această țară frumoasă, fie pentru afaceri, fie pentru vacanțe, va trebui să împachetați o protecție solară. De asemenea, veți dori să vă conectați la un VPN dacă intenționați să utilizați WiFi în orice parte a călătoriei. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

Prima colonizată în 1499 de către spanioli, Columbia nu a câștigat independența până în 1819. Deși există dovezi ale unei civilizații care datează din 18.000 î.Hr., colonizarea spaniolă a dus la un machiaj demografic neobișnuit în țară. Aproape jumătate din populație este alcătuită din colombieni Mestizo (mix european și amerindian). În vremurile actuale, țara are o republică constituțională unitară prezidențială și are o economie foarte activă și în creștere.

Dacă sunteți în țară pentru a experimenta frumusețea, sunteți în noroc. Aveți 6 regiuni naturale acolo, inclusiv zăpada și gheața Munților Anzi, păduri tropicale, deșerturi, plaje, savane și multe altele. După cum vedeți, puteți găsi orice climă pe care doriți să o vizitați în 440k mile pătrate. Indiferent unde te duci, sunt multe de văzut și de făcut.

Acces la internet și confidențialitate în Columbia

Chiar și cu atât de multe lucruri de văzut și de făcut, poate fi necesar să utilizați internetul pentru diverse lucruri. Deoarece banda largă este disponibilă în Columbia de mai bine de 20 de ani, vă puteți aștepta ca vitezele să fie destul de bune atunci când vă conectați. În ultimii câțiva ani, o serie de locuri au început să ofere WiFi gratuit. Deși acest lucru este excelent, asta ne aduce la primul nostru motiv de a folosi un VPN.

Cu numărul de persoane din Columbia, vă puteți imagina că există întotdeauna cineva care caută o modalitate de a vă fura datele sensibile. Hoții pot fi localizați oriunde și sunt doar în căutarea unei oportunități bune. În plus, s-a constatat că agenția de informații se angajează din când în când în monitorizare extrajudiciară. Toate ISP-urile din Columbia trebuie să monitorizeze conținutul traficului lor și să raporteze guvernului orice activitate ilegală.

Deși nu există reguli oficiale privind cenzura pe internet, există uneori blocarea selectivă a site-urilor web. Aceste tipuri de blocuri se bazează mai mult pe cenzură, dar veți experimenta, de asemenea, geo-restricții. Utilizarea unui VPN vă va ajuta să vă ocoliți. Dacă aveți un site de streaming preferat, care este disponibil numai acolo unde locuiți, v-ar fi blocat să îl utilizați fără a utiliza VPN.

Cum să alegi un VPN pentru Columbia

Și acolo îl ai. Acestea sunt cele mai bune două motive pentru a utiliza un VPN. Indiferent dacă doriți să vă protejați confidențialitatea împotriva ochilor înțepători sau să evitați restricțiile, utilizarea unuia este crucială dacă vă aflați în Columbia. Următoarea întrebare este, care? Modul în care o VPN îți protejează confidențialitatea este folosind criptarea. Majoritatea furnizorilor vă vor oferi opțiunea de a alege între mai multe protocoale. Cel pe care ar trebui să îl alegeți oricând puteți fi OpenVPN. Aceasta este considerată a fi alegerea de vârf în comunitate. Dacă vi se oferă posibilitatea de a alege între versiunea UDP și TCP, ambele vor funcționa în funcție de dorințe. Diferența este că UDP este mai rapid. Dacă aveți probleme de conexiune, veți dori să consultați versiunea TCP. Deși este mai lent, aveți o șansă mai bună de a vă menține conexiunea.

Dacă căutați mai multe opțiuni, vă rugăm să nu ezitați să consultați nostru top 10 VPN lista de servicii. Credem însă că veți fi mulțumiți de opțiunile pe care vi le-am oferit mai sus. Au fost alese în funcție de securitate, viteză, fiabilitate și preț. De asemenea, am căutat furnizori cu o rețea bună de servere VPN în regiune. În acest fel, puteți avea cele mai bune viteze. Desigur, toate au rețele grozave. Viteza este importantă dacă intenționați să accesați orice conținut. Furnizorii de care am menționat mai sus sunt cele mai bune opțiuni pentru a face acest lucru, indiferent de serviciile populare pe care doriți să le utilizați. Sperăm, ghidul nostru vă va ajuta să luați cea mai bună decizie posibil și să economisiți și bani.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map