Cele mai bune VPN-uri pentru College Station

Gara ColegiuluiCollege Station, Texas este situat în partea de est-central a statului, în inima Văii Brazos. Pentru a vă oferi un cadru de referință, se află la 90 de mile nord-vest de Houston. Zona metroului găzduiește 255k persoane, în timp ce orașul propriu-zis este acasă la aproximativ 93 km. Există mai multe motive pentru care ați vizita orașul. Cu toate acestea, cel mai mare motiv pentru a vizita orașul este din cauza Texas A&Universitatea M. Indiferent care este motivul dvs. de vizită, nu veți dori să utilizați WiFi public fără să utilizați mai întâi o VPN. Înainte de a explica mai detaliat, te rog să arunci o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru College Station.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

Originile stației College datează din 1860. Când trenul central Houston și Texas au început să se construiască prin regiune. 11 ani mai târziu, legiuitorul alege site-ul care va fi casa Agriculturii & Colegiul mecanic din Texas. Abia în 1963 școala a redenumit Texas A&M. După cum puteți ghici, sistemul de colegii este cel mai mare angajator din regiune.

Desigur, sportul colegial reprezintă evenimente majore din zonă. Mai exact, fotbalul la facultate este imens. Texas A&Stadionul M deține aproximativ 102k persoane. Sportul atrage multe și este excelent pentru economia orașului. Nu le este frică să cheltuiască bani pentru un antrenor bun de fotbal.

Indiferent de ce vizitați orașul, șansele sunt că veți avea anumite perioade de oprire. Din fericire, o serie de companii oferă WiFi gratuit. Înainte de a profita de asta, trebuie să utilizați un VPN. Asta pentru că și criminalilor le place. Puteți paria că există întotdeauna cineva care pândește, abia așteaptă să găsească o țintă vulnerabilă. Utilizând o VPN, creați o conexiune sigură și privată la serverul ales. Acest lucru face mult mai dificil pentru orice cybercrooks să obțină datele dvs. sensibile.

Următorul motiv pentru a utiliza o VPN este să vă ajute să vă ocoliți de geo-restricții. Să zicem că vrei să vizionezi un meci de fotbal, dar nu poți primi bilete. În loc să mergi la un bar, ai vrea să-l urmărești online. Cu toate acestea, veți întâmpina o întrerupere din cauza drepturilor de licență. Folosind un VPN în acest caz, vă puteți conecta la un server dintr-o altă zonă. Asta împiedică software-ul de detectare să știe unde vă aflați. Astfel, vă puteți bucura de jocul așa cum v-ar face în mod normal.

Mai putem folosi un exemplu. Dacă încercați să utilizați WiFi la școală, de obicei, vă vor împiedica accesarea unor site-uri de care vă veți bucura în mod normal. Astfel de firewall sunt comune la toate școlile și chiar la întreprinderi. VPN vă va ajuta să evitați și aceste restricții. Acum, vom arunca o privire la unele dintre cele mai bune opțiuni de utilizat.

1. Cel mai bun VPN pentru stația College: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor.

ȚăriLocații Locații serverUSA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

După cum puteți vedea în tabelul de mai sus, ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are sute de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări echipele preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu puteți alege un server specific. În schimb, clientul va selecta un server în locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Acest lucru este valabil pentru Dallas (deoarece este cea mai apropiată opțiune de la stația College). Veți dori să selectați fila „Toate”, să deschideți America și apoi să deschideți Statele Unite. În acest moment, puteți selecta locația serverului SUA – Dallas. După cum vedeți, am testat un server în Dallas, iar viteza a fost de 59,55 Mbps.

Test de viteză ExpressVPN Houston

În timp ce ExpressVPN este vândut la un punct de preț mai mare decât celelalte servicii din lista noastră, valoarea este ridicată, având în vedere dimensiunile funcțiilor de rețea și de servicii ale acestora. Puteți conecta un computer, dispozitiv portabil, router și consolă de jocuri (SmartDNS) cu un singur cont VPN pentru doar 6,67 USD pe lună cu o garanție de înapoiere de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru stația College: IPVanish

IPVanish

Cele mai mari sectoare ale economiei College Station au legătură cu sportul și universitatea. Deși nu există servere în College Station special, conectarea la un server din Dallas vă va oferi viteze mari. IPVanish are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea companiilor VPN. Acest lucru le face una dintre alegerile noastre de top pentru utilizarea unui VPN în timp ce se află în College Station.

ȚăriLocații Locații serverUSA
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua a fost constant cel mai rapid VPN din America de Nord și Europa în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau un server individual.

IPVanish găzduiește 36 de servere în Dallas și puteți alege să vă conectați la oricare dintre acestea pe care doriți. Vă sugerăm să selectați una care începe cu „a” în numele serverului. De exemplu dal-A01.ipvanish.com. În cele mai multe cazuri, veți găsi serverele „a” pentru a fi cele mai rapide. Am testat un server IPVanish în Dallas, dal-a26, din cauza apropierii de College Station și am găsit viteza de 63,83 Mbps.

Test de viteză IPVanish Houston

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Asta rezolvă doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

3. Cel mai bun VPN pentru stația College: PureVPN

PureVPN

PureVPN a activat din 2007, făcându-i unul dintre cei mai vechi furnizori VPN de pe piață. A avea un început precoce i-a ajutat să se extindă și să inoveze. PureVPN are unul dintre cei mai buni clienți VPN disponibili pe piață. De asemenea, au aplicații gratuite atât pentru iOS cât și pentru Android

CountriesServersProtocols
58750SSTP, PPTP, L2TP, Open

Inovația este un domeniu care ajută PureVPN să iasă în evidență din pachet. Acestea continuă să adauge noi funcții și suplimente la serviciu. Puteți adăuga firewall-ul NAT, o adresă IP dedicată, browserul StealthVPN și o opțiune specială numită streaming dedicat pentru a vă accelera performanța.

Întrucât am vrut să testăm un server în apropiere de College Station, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Country Selection Tool”. De acolo puteți extinde orice țară și selecta un anumit server folosind fila „Parcurgeți toți serverele”. Rețeaua PureVPN are mai multe servere localizate în Houston. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 61,35 Mbps.

Test de viteză PureVPN Houston

PureVPN merge foarte bine în categoria prețurilor. Acestea au redus prețurile cu peste 50%, pe măsură ce serviciul continuă să crească. Vă puteți înscrie la VPN nelimitat și puteți accesa toate locațiile serverului lor doar 4,99 USD lunar. Planul anual este o valoare deosebită.

Accesați PureVPN

Deși considerăm că v-am oferit cele mai bune opțiuni disponibile, puteți oricând să aruncați o privire asupra noastră top 10 VPN lista de servicii. Le-am ales în funcție de viteză, fiabilitate, preț și securitate. Mulți furnizori au servere localizate în sau în jurul regiunii. În acest fel, puteți fi sigur că obțineți cele mai bune viteze. Desigur, toate au rețele grozave. Viteza este importantă dacă intenționați să descărcați sau să transmiteți conținut live. Furnizorii de care am menționat mai sus sunt cele mai bune opțiuni pentru a face acest lucru, indiferent de serviciile populare pe care doriți să le utilizați. Folosind ghidul nostru, puteți lua cea mai bună decizie disponibilă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map