Cele mai bune VPN-uri pentru Chile

ChileChile este o țară lungă și îngustă situată pe coasta de vest a Americii de Sud. Deși nu ai ști, țara se află pe locul 37 ca mărime generală în lume. Are cea mai înaltă clădire de pe continent, care are 64 de etaje. Există multe locuri frumoase din țară, inclusiv capitala lor Santiago. Dacă aveți de gând să călătoriți în Chile, nu veți dori să utilizați internetul public fără VPN. Vom explica mai multe într-o clipă, dar mai întâi, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Chile.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

Chile și-a câștigat independența față de Spania în 1810. Se consideră că numele țării provine, în general, dintr-o cultură autohtonă, în sensul locului unde se termină. Desigur, există dovezi de cultură care datează cu mult înaintea independenței. În prezent, guvernul țării este o republică constituțională prezidențială unitară și este cel mai stabil din America de Sud.

Din cauza mărimii și lungimii sale, există o varietate largă și diversă de climă diferită pentru a ne bucura în țară. De la munții Anzi până la plajă până la un deșert până în zonele tropicale din sud, se pot găsi tot felul de clime. Dacă sunteți în căutarea de noi tipuri de experiențe, le puteți găsi cu ușurință undeva în țară. Doar asigurați-vă că vă îmbrăcați corespunzător pentru zona specifică și perioada anului în care vizitați.

Acces la internet și confidențialitate în Chile

În timp ce Chile are o promisiune destul de mare, utilizarea internetului de către cetățenii țării este de doar aproximativ 40%. Asta înseamnă că o majoritate a țării nu o folosește. Deși există locuri care oferă internet de mare viteză, majoritatea conexiunilor variază între 1-10 Mbps. Totuși, nu ar trebui să aveți nicio problemă în a găsi viteză mare la internet cafe sau la hotel. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că și prădătorii pot, așa că utilizarea unei VPN este o idee bună.

Utilizând un VPN, îți vei cripta traficul pentru a-l proteja mai bine împotriva ochilor induriosiți. WiFi gratuit este oferit de un număr tot mai mare de locuri. Aveți un risc crescut ca cineva să vă primească datele private și sensibile. Indiferent dacă sunt înregistrări financiare, secrete ale companiei sau alte lucruri, sunteți vulnerabil dacă nu vă conectați la un VPN pentru a cripta datele și a vă ajuta să vă asigurați confidențialitatea. Făcând acest lucru, faceți mult mai dificil pentru ochii nepăsători să vă fure informațiile personale.

Chile a fost una dintre primele țări care a semnat legislația privind neutralitatea netă. Nu blochează niciun fel de conținut legal și ISP-urilor le este interzis să facă acest lucru. De asemenea, nu par să își spioneze utilizatorii. Asta nu înseamnă că puteți accesa programul preferat de acasă. Acesta este un al doilea motiv pentru a utiliza un VPN. Uneori, conținutul este limitat la o anumită zonă a lumii datorită drepturilor de licență. Dacă doriți să vizionați ceva de acasă, ați avea nevoie de un VPN pentru a vă putea bucura.

Cum să alegi un VPN pentru Chile

Indiferent dacă doriți să vă protejați confidențialitatea împotriva ochilor înrăutățiți sau să evitați geo-restricțiile pe care le puteți întâmpina, veți dori să utilizați un VPN în Chile. Există o serie de opțiuni în ceea ce privește furnizorii și uneori este greu de știut care dintre ele este cea mai bună opțiune. După cum am menționat, un VPN vă protejează confidențialitatea utilizând criptarea. Mulți dintre furnizorii pe care îi menționăm vă vor putea alege între protocoale. Cel pe care ar trebui să îl alegeți întotdeauna este OpenVPN.

Acest lucru se datorează faptului că este considerat a fi alegerea de vârf în comunitate. Dacă vi se oferă opțiunea dintre versiunea UDP și TCP, ambele vor face treaba bine. Diferența este că UDP este mai rapid, deci poate fi de preferat. Dacă aveți probleme de conexiune, veți dori să consultați versiunea TCP. Deși este mai lent, aveți o șansă mai bună de a vă menține conexiunea.

Pentru unele dintre alte opțiuni ale noastre, puteți arunca o privire asupra noastră top 10 VPN lista de servicii. Cu toate acestea, nu credem că va trebui. Opțiunile se bazează pe securitate, viteză, fiabilitate și preț. De asemenea, aceștia sunt furnizori cu o rețea bună de servere VPN în regiunea sud-americană. În acest fel, puteți obține cele mai bune viteze. Desigur, toate au rețele grozave. Viteza este importantă dacă intenționați să accesați, descărcați sau transmiteți orice conținut. Sperăm că ghidul nostru v-a ajutat să alegeți cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map