Cele mai bune VPN-uri pentru California

CaliforniaCalifornia este al treilea stat ca mărime din Statele Unite și este situat pe coasta Pacificului. Are o populație totală de peste 40 de milioane de oameni și este un stat foarte popular de vizitat. California este denumită Golden State, iar turismul este imens în stat din diferite motive. Indiferent dacă vă aflați în partea de nord a statului sau în partea de sud a acestuia, dacă intenționați să utilizați WiFi public acolo, veți dori să vă asigurați că utilizați o VPN. Vom explica de ce într-o clipă. În primul rând, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru California.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Caseta de bifat

Există multe orașe diferite de vizitat în California, inclusiv zona Silicon Valley (inclusiv San Francisco, San Jose, Et Al), zona Lacului Tahoe (pentru „frumusețea și natura”), zona Los Angeles (inclusiv Anaheim, Hollywood, Beverly Hills, și altele), San Diego (pentru baza sa navală și apropierea de Mexic) și alte câteva zone. Statul găzduiește cel de-al doilea mare CSA, cu aproape 19 milioane de oameni în regiunea L.A., iar zona Silicon Valley este casa multor companii cunoscute de tehnologie. Adevărul este că puteți găsi orice și tot ce doriți să faceți undeva în stat.

Pentru cei care intenționează să viziteze statul pentru afaceri sau plăcere, probabil că vei ajunge la un moment dat să folosești WiFi public. Înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că vă conectați la un VPN. Cu numărul de oameni care trec prin stat, vă aflați permanent în pericol digital. Acest lucru se datorează criminalilor cibernetici pânditori. Puteți paria că există cel puțin câteva persoane care așteaptă să profite de țintele care nu sunt respectate. Prin conectarea la un VPN, creați o conexiune sigură și criptată la un server la alegere. Acest lucru face să fie furat mult mai dificil pentru datele dvs. sensibile.

Un alt motiv bun pentru care doriți să utilizați un VPN este să vă ajutați să evitați întreruperile și geo-restricțiile. Cu toate echipele sportive din stat, veți fi blocat să vedeți online orice echipă natală. Scopul care stă la baza este să te facă să te uiți la televizor în loc de online. Dacă sunteți fan sportiv, știți deja că poate fi frustrant să vă transmiteți online echipa favorită în cazul în care afiliatul local o are la negru. În plus, companiile, țările și instituțiile vor bloca și conținutul. Pentru oricine se află în interiorul sau în afara unei zone vizate, aceste georestrucții pot cauza probleme. Utilizând un VPN pentru a vă conecta, faceți ca software-ul de blocare să creadă că vă aflați în altă parte. În acest fel, vă puteți conecta la un server dintr-o altă zonă pentru a urmări echipa preferată.

Care este cel mai bun VPN pentru California?

Mai jos, am analizat mai mulți factori pentru cele mai bune VPN-uri pentru California:

 • Posibilitatea de a eluda întreruperile sportive și alte georestricții
 • Stabilitatea rețelei pentru jocuri și streaming
 • Rezultate rapide la testele noastre de viteză din Los Angeles și San Francisco
 • Asistență pentru dispozitive desktop, mobile și Amazon Firestick
 • Politică strictă fără jurnal pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului
 • Protocoale multiple și niveluri puternice de criptare

Haideți să sariți direct și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru California.

1. Cel mai bun VPN pentru California: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un anumit server. În schimb, clientul va selecta un server în locația aleasă pentru a avea cele mai bune performanțe. Veți dori să selectați fila „Toate”, să deschideți America și apoi să deschideți Statele Unite. În acest moment, puteți selecta locațiile serverului SUA – Los Angeles, San Francisco, San Jose sau Hollywood. Puteți, de asemenea, faceți clic pe fila „Toate” și tastați numele orașului de deasupra acesteia. După cum vedeți, am testat viteza la Los Angeles, San Francisco și San Diego cu viteze de descărcare în jur de 150 Mbps în toate cele trei orașe.

Test de viteză ExpressVPN California

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru California: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește o serie de servere în California. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat serverele situate în Los Angeles și San Francisco. După cum puteți vedea performanța a fost impresionantă, cu viteze de descărcare între 101 Mbps și 132 Mbps.

Testul de viteză NordVPN California

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru California: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. Ne-am conectat la serverele VPN din California și ne-am testat viteza în Los Angeles, San Francisco și San Diego. Puteți vedea rezultatele de mai jos.

Test de viteză PIA California

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru California: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Întrucât am vrut să testăm un server în Los Angeles și San Francisco, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Alegeți serverul meu”. De acolo, puteți extinde orice țară și selectați un anumit server. Rețeaua CyberGhost include o serie de servere din Los Angeles și San Francisco. Din această cauză, ne-am conectat la mai multe dintre ele și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a variat de la 36 Mbps până la 124 Mbps.

Testul de viteză CyberGhost California

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

5. Cel mai bun VPN pentru California: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

IPVanish oferă mai multe servere în zonă, deci nu trebuie să aveți probleme. Totuși, vă puteți aștepta la viteză rapidă și în locații din mai multe părți ale lumii. Din această cauză, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre speciale pe care să le utilizăm în timp ce se află în Virginia.

Pe lângă o acoperire destul de mare în diferite regiuni europene, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari și funcționează bine la testele noastre de viteză. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Tocmai am menționat că IPVanish are servere în toată regiunea și toate sunt disponibile pentru dvs. Dacă se întâmplă să vedeți un server care are litera „a” ca parte a numelui serverului, acestea sunt cele mai rapide din rețea. Am testat un server IPVanish din California pe serverele din LA, San Francisco și San Diego și am găsit viteza între 105 Mbps și 129 Mbps.

Test de viteză IPVanish California

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Mai sus, aveți cele mai bune opțiuni pentru statul California. Am făcut selecțiile noastre în funcție de securitate, viteză, fiabilitate, preț și locații server. De asemenea, am căutat în mod special furnizori cu servere special în stat. Astfel, veți avea acces la cele mai bune viteze. Toate serviciile noastre sunt în afaceri de ceva vreme, deci nu există opțiuni proaste. Dacă intenționați să difuzați orice fel de conținut, vitezele sunt foarte importante. Folosind ghidul nostru pentru ajutor, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map