Cele mai bune VPN-uri pentru Brazilia

BraziliaBrazilia este cea mai mare țară din America de Sud. Diversitatea culturală și climatică largă a condus industria turistică, ceea ce o face o destinație globală pentru vacanțe și călătorii de afaceri. Rio de Janeiro și Amazon Rainforest sunt ambele locuri foarte vizitate în Brazilia. Peste șase milioane de oameni călătoresc acolo pe an, generând undeva în vecinătatea a șase miliarde de dolari pe an. Cenzura este, de asemenea, o problemă, deoarece guvernul brazilian blochează accesul la site-uri precum YouTube și aplicații precum WhatsApp. Treci prin cenzură și blocuri geografice cu un VPN.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2CyberGhost$ 2,75PIA112Caseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA52Caseta de bifatCaseta de bifat
4IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat
5StrongVPN$ 4,37StrongVPN46Caseta de bifat

Există câteva motive pentru a utiliza un VPN în Brazilia. Primul motiv ar fi pentru securitate. Indiferent dacă locuiești în țară sau pur și simplu vizitezi, un VPN îți va păstra datele securizate prin criptare. Nu trebuie să ascultați mult timp pentru a auzi oamenii vorbind despre cum au călătorit peste mări și informațiile lor personale au fost compromise. Există multe persoane care caută orice oportunitate de a pune mâna pe datele dvs. personale. Ați putea spune: „Ok, am înțeles asta, dar cum mă va ajuta asta să mă conectez la alte piețe?”

Un alt motiv pentru a utiliza un VPN este să vă ajute să vă ocoliți de geo-blocuri și cenzură. Deoarece guvernului îi place să interzică aplicațiile și site-urile web, în ​​mod normal, veți fi blocat să le vedeți sau să le utilizați. Conectându-vă la un VPN într-o altă locație, puteți să evitați aceste restricții și să vă bucurați de lucruri precum v-ați face în mod normal.

Acolo ai cele mai bune două motive pentru a utiliza un VPN în Brazilia. Cu toate acestea, este posibil să descoperiți utilizări pe măsură ce trece timpul. De la protejarea confidențialității dvs. până la evitarea cenzurii și a geo-blocurilor, utilizarea unei VPN este o idee bună. Acum că vedeți de ce este important, să vorbim despre ce să căutați.

Care este cel mai bun VPN pentru Brazilia?

Pentru a răspunde cât mai bine la această întrebare, trebuie să vă uitați mai mulți factori. După aceea, vă putem arăta lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Brazilia.

 • Rețele mari și solide pentru a vă ajuta să evitați deconectările
 • Politica strictă fără jurnal, ceea ce înseamnă că VPN nu urmărește utilizarea
 • Servere de mare viteză în Rio De Janeiro și Sao Paulo.
 • Posibilitatea de a viziona geo-restricționate, sporturi negre sau conținut interzis
 • Criptare puternică de grad militar pentru a asigura confidențialitatea utilizatorului
 • Aplicații de dispozitive mobile cu mai multe platforme care includ Amazon Firestick

Haideți să intrăm corect și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Brazilia.

1. Cel mai bun VPN pentru Brazilia: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru a debloca accesul la conținut restricționat geo. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN Brazilia

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să descoperiți problema cu orașele pe care le-am menționat. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschideți America, apoi deschideți Brazilia. Când am testat unul dintre serverele din Brazilia către Sao Paulo, viteza a fost de 120,87 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent pentru console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Brazilia: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Testul de viteză CyberGhost Brazilia

Întrucât am vrut să testăm un server în Brazilia, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos în Brazilia și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va prezenta o listă completă de servere acolo. Rețeaua CyberGhost include servere în Rio De Janeiro. Ne-am conectat la un server acolo și am obținut o viteză de 119.19 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

3. Cel mai bun VPN pentru Brazilia: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 33 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

Test de viteză PIA Brazilia

PIA oferă un client Windows și alte aplicații care sunt simple și ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu veți dori să o subestimați. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum puteți vedea, testul nostru de viteză a arătat că PIA are performanțe în Sao Paulo. Când ne-am conectat la un server acolo, am obținut o viteză de 126.69 Mbps.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN-ul. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

4. Cel mai bun VPN pentru Brazilia: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

Brazilia găzduiește multe persoane, iar multe servicii VPN au servere acolo. Aceasta include IPVanish. Vă putem spune din cunoștințe personale că va funcționa bine, indiferent în ce zonă a Braziliei vă aflați. Puteți aștepta servere rapide și mai multe locații de server în America de Sud decât multe alte servicii VPN. Din aceste motive, alegem IPVanish ca una dintre opțiunile noastre de a utiliza în timp ce în Brazilia.

Pe lângă acoperirea în America de Sud, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua produce viteze mari în America de Sud și Europa atunci când efectuăm testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în toată regiunea. Puteți selecta o locație sau un server individual din meniul derulant.

Test de viteză IPVanish Brazilia

IPVanish găzduiește o serie de servere în locațiile menționate mai sus și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Dacă vedeți servere care au litera „a” în numele serverului, acestea sunt cele mai rapide. De exemplu, ați căuta unul etichetat în mod similar la concert-A01.ipvanish.com. (situat în Rio De Janiero). În cele mai multe cazuri, veți observa că serverele „a” sunt cele mai rapide. Am testat acolo un server IPVanish, gig-a04, și am găsit viteza de 89.72 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

5. Cel mai bun VPN pentru Brazilia: StrongVPN

StrongVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 4,37 USD pe lună (41% reducere)

StrongVPN are sediul în Statele Unite și are una dintre cele mai bune rețele VPN din țară. În trecut compania a taxat utilizatorii pe baza numărului de locații și protocoale pe care le-au folosit. Acest lucru s-a schimbat pe măsură ce StrongVPN oferă acum membrilor acces complet la rețeaua lor cu sute de servere din întreaga lume.

Cea mai recentă adăugare la serviciul StrongVPN este caracteristica StrongDNS. Toți cei care se înscriu pentru un cont StrongVPN, de asemenea, beneficiază de acces gratuit la StrongDNS, care este un serviciu inteligent DNS utilizat pentru a evita geo-restricțiile. Este o soluție excelentă pentru cei care intenționează să călătorească în afara SUA și doresc să acceseze Netflix.

Test de viteză StrongVPN Brazilia

StrongVPN găzduiește câteva servere localizate în Brazilia. Din păcate, nu puteți selecta un anumit server. În schimb, veți dori să faceți clic pe derularea locației serverului, să alegeți Brazilia și apoi să selectați una în Rio De Janeiro. Am selectat OpenVPN UDP pentru cele mai bune performanțe. După conectarea la serverele din țară, ne-am testat viteza în Rio De Janeiro. Performanța a fost de 19,41 Mbps.

StrongVPN a fost amabil să ofere vizitatorilor noștri o reducere de 25%. Cupoanele se acumulează pe deasupra reducerilor lor la termen normal. Vă puteți bucura de un VPN nelimitat și acces gratuit SmartDNS la un preț rezonabil. Noii utilizatori sunt acoperiți de o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați StrongVPN

Vă rugăm să citiți lista noastră de documente top 10 VPN servicii dacă doriți mai multe sugestii, dar credem că veți fi mulțumit de oricare dintre VPN-urile din această postare. Le-am selectat pe alte servicii VPN lider, bazate pe securitate (politica de jurnal și criptare), disponibilitatea locațiilor serverului, viteză, fiabilitate și preț. De asemenea, am căutat servicii cu o rețea bună de servere VPN în regiune. Veți dori un furnizor VPN de încredere care să vă ajute să vă asigurați confidențialitatea online, pe lângă o rețea rapidă pentru a transmite conținut HD în alte țări. Serviciile pe care le-am împărțit în această postare sunt cele mai bune VPN-uri pentru confidențialitate și deblocare a restricțiilor geografice pentru site-urile de streaming populare din întreaga lume.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map