Cele mai bune VPN-uri pentru Boise, Idaho

Boise, IdahoBoise, Idaho este capitala și cel mai populat oraș din stat. Are o populație estimată de aproximativ 225k și aceasta crește frumos. Zona metropolitană se numește Valea comorilor și găzduiește peste 709k persoane. Există o serie de atracții în zonă, inclusiv parcuri, muzee, grădină zoologică, Teatrul Egiptean și multe altele. Desigur, nu poți uita de ceea ce este evident. Este, de asemenea, casa de la Universitatea de Stat din Boise. Cei mai mulți din aceste zile sunt conștienți de universitate sau cel puțin și-au văzut înainte un teren albastru unic. Dacă aveți de gând să vizitați site-urile Boise, să aflați o parte din cultura unică sau să participați la un eveniment sportiv pentru Universitatea de Stat Boise Broncos, vă sugerăm să utilizați un VPN atunci când utilizați WiFi public. Înainte de a împărtăși de ce, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Boise.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
4Surfshark$ 3.49Surfshark68Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat

În 1863, armata americană a reînființat un fort în zonă din cauza masacrelor de-a lungul traseului Oregon. Au selectat locația, deoarece se afla aproape de potecă și au conectat-o ​​cu zonele miniere din Bazinul Boise și Silver City. Din cauza acestei locații, fortul a crescut rapid și a fost încorporat în 1863. Inițial, Lewiston era capitala, dar guvernul a numit Boise capitala după crearea teritoriului Montana.

Astăzi, orașul găzduiește mai multe companii mari, printre care Boise Cascade LLC, Albertsons, J.R. Simplot Company, Idaho Pacific Lumber Company, Idaho Timber, WinCo Foods, Bodybuilding.com și multe altele. Are o economie diversă, inclusiv producție, tehnologie înaltă, medicamente și altele. Între o economie excelentă și scena în plină dezvoltare a științei, naturii și artelor, Boise este un loc atractiv de vizitat.

Indiferent care sunt motivele pentru care vizitați Boise, probabil că veți dori sau va trebui să utilizați WiFi public. Deoarece multe companii le oferă acum patronilor lor, nu veți avea probleme în a-l găsi. Cu toate acestea, nu vrei să presupui că ești în siguranță când o faci. Există întotdeauna șansa ca un criminal cibernetic să fie în apropiere așteptând să vă fure datele personale. Conectându-vă la WiFi-ul public, sunteți vulnerabil. Acolo intră în joc utilizarea unui VPN. Când o faceți, creați o conexiune sigură și criptată la serverul ales. Deoarece este criptat, îi veți opri pe acești escroci să vă smulgă datele personale. Este de preferat să le oferiți doar informațiile.

Al doilea motiv pentru care doriți să utilizați un VPN se referă la restricții de rețea și geo-restricții. Dacă v-ați oprit vreodată să vedeți ceva ce vreți să vedeți la o școală, organizație, afaceri sau chiar o țară, ați lovit firewallul lor. Utilizând o altă locație VPN, păcăliți software-ul pentru a crede că vă aflați în altă parte. Acest lucru vă va ajuta să ocoliți firewall-urile de rețea și geo-restricțiile.

Acestea sunt cele mai bune motive pentru a utiliza un VPN în Boise, dar este posibil să descoperiți mai multe în timp. Indiferent dacă doriți să vă protejați confidențialitatea, să ocoliți geo-blocurile sau ambele, o VPN este o idee bună. Acum, să vorbim despre ce să cauți. Cu toate opțiunile de protocol disponibile, veți dori să utilizați fie IKEv2, fie protocoalele de criptare OpenVPN. Deși primul este de preferat, ambele ar trebui să funcționeze bine. Dacă primiți o opțiune de a alege între versiunile OpenVPN, versiunea UDP este cea mai rapidă. Cu toate acestea, dacă aveți probleme de conexiune, veți dori să utilizați versiunea TCP.

1. Cel mai bun VPN pentru Boise: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor.

ȚăriLocații Locații serverUSA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

ExpressVPN gestionează o rețea VPN substanțială. Fie că vizitați Salt Lake City sau alte orașe, serviciul are mai multe servere în multe locații cheie. Acest lucru poate fi util pentru a vă ajuta să deblocați conținutul de oriunde vă aflați sau doriți să fiți.

Când utilizați aplicația ExpressVPN, puteți selecta cu ușurință orașul cu care doriți să vă conectați. Pentru aceasta, trebuie doar să faceți clic pe butonul care scrie „Alegeți locația”. Întrucât cea mai apropiată zonă este Salt Lake City și nu se află în lista de server recomandată, trebuie să accesați secțiunea „toate”. Asta nu înseamnă că este ceva în neregulă cu serverele, ci înseamnă că nu le pot enumera pe toate în secțiunea recomandată. În caseta de căutare, tastați Salt. Ar trebui să vedeți lista de servere de mai jos. În acest moment, puteți selecta locația serverului SUA – Salt Lake City. După cum vedeți, am testat un server în Salt Lake City, iar viteza a fost de 59,43 Mbps.

Test de viteză ExpressVPN Salt Lake City

Deși ExpressVPN poate avea un punct de preț mai mare decât unii dintre ceilalți furnizori ai noștri, ei nu fac decât să se machieze din cauza listei de funcții și a rețelei extrem de puternice și masive. ExpressVPN poate fi utilizat pe computerul dvs., dispozitivul mobil, routerul, consola de jocuri și multe altele cu un singur cont VPN pentru doar 6,67 USD pe lună cu o garanție de înapoiere de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Boise: NordVPN

NordVPN

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

ȚăriLocații Locații serverUSA
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț, atât timp cât alegeți unul dintre abonamentele pe termen lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește 7 servere în Salt Lake City (cel mai apropiat de Boise). Din păcate, clientul NordVPN nu arată orașul serverului. Cu toate acestea, ne-au furnizat numerele de server pentru Salt Lake City. Vei dori să te conectezi la unul dintre următoarele servere: 511-513, 534-537. Cel mai simplu mod de a selecta un anumit număr de server este să selectați fila „Servere” din aplicație și apoi să sortați rezultatele în ordine alfabetică. Puteți apoi derula în jos și selectați oricare dintre serverele Salt Lake enumerate. Puteți vedea procentul de timp de încărcare și distanța la fiecare server. Am testat serverul Statelor Unite din Salt Lake City și am constatat că performanța este de 61,58 Mbps.

Testul de viteză NordVPN Salt Lake City

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS 2,99 USD lunar cu un membru de 3 ani.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Boise: IPVanish

IPVanish

Deoarece nu există un server Boise, suntem bucuroși că serverele din SLC sunt rapide. Vă putem spune că serviciul funcționează destul de bine, indiferent de secțiunile zonei în care vă aflați. Acest serviciu are mai multe locații de server în Statele Unite decât majoritatea celorlalte companii din lista noastră. Acest lucru le face o alegere excelentă pentru a fi utilizat în Boise.

ȚăriLocații Locații serverUSA
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua a fost constant cel mai rapid VPN din America de Nord și Europa în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau un server individual.

IPVanish găzduiește 12 servere în Salt Lake City și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Am testat un server IPVanish în SLC și am constatat că viteza este de 62,95 Mbps. Aceasta este cea mai rapidă viteză a oricărui VPN w testat.

Testul de viteză IPVanish Salt Lake City

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele pentru 7,50 USD pe lună sau 58,49 USD pe an. Asta rezolvă doar 4,87 USD pe lună pe planul anual. Membrii sunt acoperiti de o garantie de returnare de 7 zile.

Accesați IPVanish

4. Cel mai bun VPN pentru Boise: HMA

VPN HMA

HideMyAss a fost adusă la viață în 2005, când Jack Cator, un student în vârstă de 16 ani din Anglia, a decis că vrea să creeze un serviciu care să ajute oamenii să evite cenzura. Concret, Jack nu a putut accesa site-urile de socializare și jocurile online, deoarece au fost blocate în rețeaua școlară. HMA a adăugat sute de mii de utilizatori în prima lună și de atunci a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume, cu peste 350 de locații de server. Privax, compania-mamă a HMA Pro VPN, s-a alăturat echipei AVG în 2015.

Rețea VPN HMA Pro – Locații server SUA
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columb, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Dacă obiectivul tău este să găsești VPN cu cele mai multe locații de server, atunci HideMyAss este cea mai bună alegere. Rețineți doar că HMA înregistrează activitatea utilizatorului, care este o preocupare pentru unii utilizatori VPN. HMA găzduiește 175 de servere VPN în Statele Unite, inclusiv un număr în SLC. Pentru a vă conecta la un server din Salt Lake City, veți dori să accesați „Modul Locație” și să selectați „Schimbare locație” pentru a începe. Apoi faceți clic pe fila „Orașe” și căutați Salt Lake City. De acolo, puteți selecta SUA, Utah, Salt Lake City locația serverului. Ne-am conectat la un server din SLC pentru a testa serviciul și am găsit viteza de 62.02 Mbps.

Test de viteză HMA Salt Lake City

În 2016, HMA și câțiva alți furnizori VPN de top au condus calea în simplificarea software-ului client personalizat. Rezultatul este un set complet de aplicații personalizate care facilitează conectarea oricărui utilizator la rețeaua HMA și criptarea conexiunii. Au software disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS. De asemenea, vă puteți conecta la HMA prin router. HMA oferă acces VPN nelimitat de la doar 4,99 USD lunar și oferă tuturor utilizatorilor noi o garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile.

Vizitați Ascundeți fundul meu

După ce v-am oferit opțiunile de mai sus, există mai multe alte opțiuni disponibile pe site-ul nostru top 10 VPN lista pentru a arunca o privire. Cu toate acestea, considerăm că v-am oferit cele mai bune opțiuni. Le-am selectat în funcție de viteză, fiabilitate, preț, securitate și pentru furnizorii cu servere situate în Boise sau în apropiere. Procedând astfel, puteți obține cele mai bune viteze. Având în vedere că viteza este importantă pentru a transmite orice conținut, este una dintre marile domenii pe care să te concentrezi. Toate alegerile noastre au rețele rapide, astfel încât nu puteți greși cu opțiunile. Sperăm că puteți utiliza ghidul nostru pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map