Cele mai bune VPN-uri pentru Blackberry

mureBlackberry este o linie de dispozitive wireless care a fost construită de o companie canadiană numită Research In Motion (RIM). Primul lor dispozitiv a fost construit în 1996 ca un pager interactiv cu două sensuri. În 1998, Blackberry a devenit primul dispozitiv portabil care a integrat și e-mailul. Funcțiile de telefon au fost adăugate și la dispozitiv. Spre deosebire de telefoanele din acea zi, Blackberry a fost unul dintre primele dispozitive care a oferit o tastatură completă pentru mesagerie mai ușoară. De atunci, RIM și-a schimbat numele în Blackberry Limited și s-a alăturat rândurilor altor companii de telefoane inteligente. Dacă aveți un Blackberry și navigați pe web, vă sugerăm să utilizați un VPN.


ClasareVPN ServicePriceVizitarea site-ului Scor VPN
1IPVanish$ 4,87 laViziteaza site-ulStatistici IPVanish
2ExpressVPN$ 6,67Viziteaza site-ulStatisticile ExpressVPN
3CyberGhost$ 3.50Viziteaza site-ulStatistici CyberGhost
4NordVPN$ 3,99Viziteaza site-ulStatistici NordVPN
5Acces la internet privat$ 2,50Viziteaza site-ulStatisticile PIA

În timp ce sistemul de operare al Blackberry se numea Blackberry OS, în septembrie 2015 a fost anunțat că noile versiuni ale dispozitivului se vor muta pe un sistem de operare bazat pe Android numit Priv. Această mișcare este o alegere interesantă, deoarece 85% din smartphone-urile lumii funcționează pe Android. Prin această mișcare, Blackberry are potențialul să recupereze o parte din cota lor de piață pierdută și să aibă acces la aplicații la care nu puteam accesa anterior.

Una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale Blackberry, se numește Blackberry Messenger (BBM). Acesta este un program extrem de popular în jumătatea ulterioară a anilor 2000 și care poate fi folosit ca instrument de comunicare între utilizatorii Blackberry. Odată ce mesagerii multiplă platformă au început să devină populari, mulți au început să se îndepărteze de ea. În 2013, Blackberry Limited a lansat o versiune multiplă de platformă a BBM și a câștigat până în prezent peste 1/4 dintr-un miliard de utilizatori. BBM oferă multe dintre funcțiile găsite în aplicațiile de chat moderne de zi, cum ar fi apeluri video, schimbarea pictogramelor utilizatorului și apelarea folosind un sistem VoIP. BBM se poate descărca gratuit, dar serviciul începe de la 23,88 USD pe an pentru versiunea normală sau 29,99 USD pentru versiunea protejată. Ultima oferă criptare completă la capăt, plus protecții suplimentare.

De asemenea, BBM funcționează pentru mesageria sigură, navigarea pe web vă lasă vulnerabil, cu excepția cazului în care utilizați un VPN. Dacă sunteți pe sistemul de operare Priv, aveți multe opțiuni pentru Blackberry. Mai exact, doriți să căutați protocolul OpenVPN, deoarece este cel mai rapid și cel mai sigur. Dacă dispozitivul tău Blackberry este ceva mai vechi și folosește Sistemul de operare Blackberry, poate fi necesar să folosești protocolul numit IKEv2. Există mai multe avantaje pentru a utiliza un VPN în timpul desfășurării de afaceri sau chiar navigarea pe web.

Primul avantaj este confidențialitatea. Ultimul lucru de care are nevoie un utilizator este ca datele sale să fie vulnerabile la furt sau rău, indiferent de ce aleg să facă online. Utilizând un VPN, veți adăuga un strat suplimentar de criptare end to end. Ați căutat vreodată un produs online și ați început să vedeți anunțuri pentru acel produs sau altele similare? Aceasta se datorează urmăririi care este folosită. Un serviciu VPN bun îl va opri.

În al doilea rând, cu un VPN, aveți capacitatea de a debloca conținutul. Dacă călătorești sau locuiești într-o țară care are o politică de internet restrictivă, un VPN poate fi un instrument crucial. În țări precum China, de exemplu, este dificil să desfășurăm orice fel de afaceri fără a folosi unul. Celălalt tip de blocare a conținutului ar fi învins și prin utilizarea unui VPN. Imaginați-vă că ați dorit să transmiteți fluxul video dintr-o altă țară. Dacă nu sunteți localizat în țara respectivă, este posibil să primiți un mesaj minunat care să vă spună că conținutul este restricționat decât dacă sunteți localizat acolo. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi la un server din țara respectivă, iar VPN-ul te-ar ajuta să obții acces.

Cu orice noroc, puteți vedea avantajele găsirii unui furnizor bun pe care să îl utilizați cu Blackberry. Poate chiar v-am arătat posibile utilizări care nu vi s-au întâmplat. Furnizorii VPN pe care îi enumerăm aici sunt cele mai bune alegeri generale pentru Blackberry, bazate pe securitate, viteză, preț și număr de servere. Toate sunt companii cunoscute în spațiul de confidențialitate și au acceptat să le ofere cititorilor noștri o afacere bună. Dacă confidențialitatea dvs. este importantă pentru dvs., vă rugăm să profitați de tarifele noastre cu furnizorii de acolo. Există și alte alegeri pe care le poți face din nostru Lista de top 10 VPN, dar nu ar trebui să o faci. Considerăm că veți obține rezultate grozave de la oricare dintre cele menționate aici.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map