Cele mai bune VPN-uri pentru Bangladesh

BangladeshÎn ciuda faptului că este clasată pe locul 92 ca mărime fizică, Bangladesh este a 8-a cea mai populată, cu o populație de aproape 163 de milioane. Deși țara se confruntă cu creștere și investiții, venitul pe cap de locuitor este puțin peste 1 miliarde pe an. Acest lucru îl face un loc bun pentru locuri de muncă de producție și alte creșteri. Dacă intenționați să mergeți în Bangladesh pentru afaceri sau plăcere și intenționați să utilizați WiFi atunci când sunteți acolo, veți dori să utilizați și o VPN. Există mai multe motive pentru a face acest lucru, dar mai întâi aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Bangladesh.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 2,85PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Caseta de bifat

Zona Bangladeshului a fost fondată în urmă cu aproximativ 20.000 de ani, așezările din epoca de cupru datează de 4.000 de ani. Aceasta face ca cultura acolo să fie foarte veche, iar conducerea țării a trecut prin multe schimbări diferite de-a lungul anilor. În aceste zile, țara a fost recunoscută ca republică parlamentară unitară și este independentă din 1971. Ca națiune în curs de dezvoltare, Bangladeshul are o economie mixtă bazată pe piață și este considerată un pariu foarte bun pentru viitor. Cu toate acestea, mita și corupția reprezintă 3,7% din bugetul național al țării.

Dacă plănuiți o călătorie în țară, trebuie să țineți cont de câteva lucruri. Clima rămâne destul de caldă, deoarece depășește Tropicul Cancerului, dar sezonul musonului poate fi periculos și se va desfășura din iunie până în martie. Asigurați-vă că beți apă curată, deoarece țara are o rată mare de contaminare. De asemenea, poate doriți să luați niște echipamente de ploaie.

Acces la internet și confidențialitate în Bangladesh

Aproape jumătate din Bangladesh are un fel de acces la internet. Ca în multe țări în ultima perioadă, au înregistrat o creștere destul de mare în industrie. În timp ce tot mai multe spoturi WiFi publice se deschid, veți dori să utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea. Cu populația masivă a țării, puteți paria că există oameni care ar dori să obțină datele dvs. sensibile. Ar putea fi cineva lângă tine sau ar putea fi cineva pe care nu-l vezi doar așteptând să profite de utilizatorii vulnerabili. Conectându-vă la un VPN pentru a cripta datele dvs., faceți mult mai dificil ca informațiile dvs. să fie furate. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți mai în siguranță decât în ​​mod normal.

Un alt motiv pentru a utiliza un VPN este de a vă ajuta să evitați geo-restricțiile. Deși nu pare să existe cenzură prea mare în țară, există momente în care anumite site-uri web sunt cu siguranță blocate. În plus, a fost cunoscută țara că restricționează lățimea de bandă pentru a încerca să reducă serviciile VoIP. Deși acest lucru nu se întâmplă constant, se întâmplă din când în când. De asemenea, dacă aveți conținut pe care doriți să îl accesați specific unei regiuni, va trebui să utilizați unul pentru a vă ajuta.

Cum să alegeți o VPN pentru Bangladesh

Cele două puncte sunt cele mai mari motive pentru a utiliza un VPN, dar este posibil să descoperi și altele. De la protejarea confidențialității dvs. până la ocolirea blocurilor, veți fi acoperit atunci când utilizați un serviciu VPN bun. După cum am menționat, modul în care un VPN vă protejează confidențialitatea este prin utilizarea criptare. Mulți furnizori vă vor oferi opțiunea de a alege între mai multe tipuri de protocoale. Cel pe care ar trebui să îl alegeți ori de câte ori este posibil se numește OpenVPN. Este considerată a fi alegerea de vârf în comunitate. Dacă vi se oferă posibilitatea de a alege între versiunea UDP și TCP a OpenVPN, ambele vor funcționa în funcție de dorință. Diferența este că UDP este mai rapid. Dacă aveți probleme de conexiune, veți dori să consultați versiunea TCP. Deși este mai lent, aveți o șansă mai bună de a vă menține conexiunea.

Dacă căutați mai multe opțiuni, vă rugăm să nu ezitați să consultați nostru top 10 VPN lista de servicii. Credem însă că veți fi mulțumiți de opțiunile pe care vi le-am oferit mai sus. Au fost alese în funcție de viteză, fiabilitate, preț și securitate. De asemenea, am căutat furnizori cu o rețea bună de servere VPN în regiune. În acest fel, puteți obține cele mai bune viteze disponibile. Desigur, toate au rețele grozave. Viteza este importantă dacă intenționați să descărcați sau să transferați orice tip de conținut. Furnizorii de care am menționat mai sus sunt cele mai bune opțiuni pentru a face acest lucru. Sperăm, ghidul nostru vă va ajuta să luați cea mai bună decizie posibil și să economisiți bani pe parcurs.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map